• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başına böyle bişey gelen?

"Çünkü lazer epilasyonda kullanılan elektromanyetik ışıma röntgende kullanılan X ışınlarından çok farklıdır. Lazer epilasyonunyaydığı ışıma doku içinde bir ilerleme sarf etmez ve buda bebeğe zarar vermeyeceğinin garantisidir." diye okudum. Umuyorum dogrudur musmutlu sağlıklagelsin sürpriziniz:anneadayı:

Diyelim zararı var bebeğiniz den vazmı geçeceksiniz.?
Şöyle açıklayayım.. Fiziksel engelli bir kuzenim var şu an 12 yaşında,yaşıylarıyla birlikte okula gidemedi, eve gelen öğretmenler çocuğun çok agresif ve şiddet meyilli olmasından dolayı derslere devam etmedi, halam hamileyken bebeğinin engelli olacağını bile bile doğum yaptı ve çocuğun şu an günde en az 20 saat ağlayarak annesine sorduğı tek bir soru var “Beni neden doğurdun ölmek istiyorum” fiziksel değil de zihinsel engelli olsa anne baba öldüğü zaman sokaklara düşüp tecavüze uğrayan öldürülen binlerce örnek var.. Duygusal yaklaşımınızı anlıyorum fakat geleceği de düşünmeye çalışıyorum. İlerde ne olur kimse bilemez tabi ki..

"Çünkü lazer epilasyonda kullanılan elektromanyetik ışıma röntgende kullanılan X ışınlarından çok farklıdır. Lazer epilasyonunyaydığı ışıma doku içinde bir ilerleme sarf etmez ve buda bebeğe zarar vermeyeceğinin garantisidir." diye okudum. Umuyorum dogrudur musmutlu sağlıklagelsin sürpriziniz:anneadayı:
İnşallah çok teşekürederim..

Merhaba , bende szin gibi sürpirz hamileyim. Benimkide spiralli bebek :):)
Lazere bende dört seans girdim hamileliği öğrenir öğrenmez bıraktım ama özellikle iki doktora sordum hayır zararı yok bebeğe uzanması çok çok zor hatta imkansız dediler. Kaygılanma yani.
İçime su serptiniz gerçekten Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Şöyle açıklayayım.. Fiziksel engelli bir kuzenim var şu an 12 yaşında,yaşıylarıyla birlikte okula gidemedi, eve gelen öğretmenler çocuğun çok agresif ve şiddet meyilli olmasından dolayı derslere devam etmedi, halam hamileyken bebeğinin engelli olacağını bile bile doğum yaptı ve çocuğun şu an günde en az 20 saat ağlayarak annesine sorduğı tek bir soru var “Beni neden doğurdun ölmek istiyorum” fiziksel değil de zihinsel engelli olsa anne baba öldüğü zaman sokaklara düşüp tecavüze uğrayan öldürülen binlerce örnek var.. Duygusal yaklaşımınızı anlıyorum fakat geleceği de düşünmeye çalışıyorum. İlerde ne olur kimse bilemez tabi ki..

Bilmiyorum ben hiç düşünmedim yani kendime böyle bir soruyu hiç sormadım amacım sizi sorgulamak değildi cevabınız için teşekkür ederim
Ben hamile iken adet söktürücü tarlusal kullanmıştım ve röntgene giren çok arkadaşım var hamileliğini bilmeden bebek çok küçük olunca sorun olmaz diye biliyorum inşallah bir sorun olmadan kucağınıza alırsınız

sunuda bilin ki yaşayan her sağlıklı insan engelli adayıdır allaha sığının dua edin evet çok zor bir durum rabbim bu durumda olan herkese yardım etsin inşallah.

Ben de tarlusal adet söktürücü kullandım, antidepresan aldım, sigara da içtim, hamile olduğumu öğrendim ve çok korktum ama şuan bebeğim maşallah benden sağlıklı ve hatta yan etki midir bilmiyorum çok yaramaz hatta çok gülen bir bebekti ve antidepresan etkisi der dalga geçerdim. Lazerle ilgili de hamilelikte de yapılabilir demişti gittiğim birim sorun olmuyor ama yine de risk olmaması için kimse tercih etmiyor demişlerdi.

Back
X