- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
Arkadaşlar acaba fazla mı takıyoruz ? Yok o şöyle istiyor, yok şunu böyle demem lazım vs vs
Burada milyon konu var ezildiğimize dair niye ezdiriyoruz kendimizi anlamadım!
eşim maaş kartımı alıyor diyor mesela kadın
biraz başına buyruk olsak sen vermezsen alamaz ki zorla mı aldı git iptal ettir yenisini çıkarttır.
kavga mı çıkıyor hır gür mü çıkıyor bırak çıksın ya ortaya pısırık kadın çıkmasındansa bırak kavga çıksın!
(hasta ruhlu adamları geçiyorum tabi bunu derken ..)
yok emek verdim ayrılamam
adamı çekiyor çekiyor adam paşa gibi her şey gönlünce oh mis
ortaya yine pısırık bir kadın çıkıyor .....
ayrılın ya üzülmekten mi korkuyorsunuz ağlarsınız bir yıl iki yıl üç yıl
ama geçer
ama pısırık kalmazsınız! Siz olursunuz kendiniz gibi...
Ezdirmeyelim kendimizi artık! Bir şeyler söylemekten korkmayalım ,hatalıysa hatalı herkes hata yapar.Hadi diyelim yanlış yaptınız o da sizin yanlışınız olsun.
Bir şeyler yapmaktan korkmayalım çekinmeyelim.
Sırf erkeğe değil yani kadına da ezdiriyoruz
lütfen ezdirmeyin kendinizi biraz başınıza buyruk olun bazı şeyleri sırf sadece siz istiyorsunuz diye yapın dünya orta yerinden ikiye bölünmez ya! Ama siz kendiniz olmuş olursunuz..
Burada milyon konu var ezildiğimize dair niye ezdiriyoruz kendimizi anlamadım!
eşim maaş kartımı alıyor diyor mesela kadın
biraz başına buyruk olsak sen vermezsen alamaz ki zorla mı aldı git iptal ettir yenisini çıkarttır.
kavga mı çıkıyor hır gür mü çıkıyor bırak çıksın ya ortaya pısırık kadın çıkmasındansa bırak kavga çıksın!
(hasta ruhlu adamları geçiyorum tabi bunu derken ..)
yok emek verdim ayrılamam
adamı çekiyor çekiyor adam paşa gibi her şey gönlünce oh mis
ortaya yine pısırık bir kadın çıkıyor .....
ayrılın ya üzülmekten mi korkuyorsunuz ağlarsınız bir yıl iki yıl üç yıl
ama geçer
ama pısırık kalmazsınız! Siz olursunuz kendiniz gibi...
Ezdirmeyelim kendimizi artık! Bir şeyler söylemekten korkmayalım ,hatalıysa hatalı herkes hata yapar.Hadi diyelim yanlış yaptınız o da sizin yanlışınız olsun.
Bir şeyler yapmaktan korkmayalım çekinmeyelim.
Sırf erkeğe değil yani kadına da ezdiriyoruz
lütfen ezdirmeyin kendinizi biraz başınıza buyruk olun bazı şeyleri sırf sadece siz istiyorsunuz diye yapın dünya orta yerinden ikiye bölünmez ya! Ama siz kendiniz olmuş olursunuz..