Başına gelen var mı

Cimcime4444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2021
32
22
3
36
Dün kanamam oldu doktora gittim ve plesentanın aşağıya indiğini kanamanın ondan olduğunu söyledi moralim çok bozuldu sonradan yukarı çıkar dedi başına böyle bişey gelen var mı

Merhaba,benim 13.haftada plasenta aşağı indi doğuma kadar çıkmadı fazla hareket etmemek gerekir kanama riski vardır çünkü .Benim isim gereği.cok mümkün değildi ama sizin imkanınız varsa sık sık yatıp dinlenin . Bu arada doğuma kadar çıkabilir plasenta moralinizi bozmayın eğer çıkmazsa yukarı sezeryan doğum yaparsiniz çünkü plasenta aşağıda olduğunda doğum sırasında çok kanama oluyor.. Geçmiş olsun

Canım evet kanamam oluyor zaten sezeryan olucam o yönden sıkıntı yok ama kanamamın olması ister istemez moralimi bozuyor.evdeyim canım hep dinleniyorum bakalım inş çıkar tez zamanda yukarı. Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun

Ben doğum yaptim o şekilde iki sene önce hatta şöyle bir şey deyim 6 haftalıkken kanamam.oldu kırmızı kırmızı bebeğim düşmedi şu an iki yaşında üstüne kardesi bile oldu ..Yani yiyecek ekmeği varsa geliyorlar dünyaya canm sen merak etme yeter ki tedbirini al

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…