Basına gelen yada bılgısı olan yardımcı olurmusumuz

kabakiz

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
915
141
323
Amasya
Hanımlar soylekı
20 aralık 2016 da adet gördüm 28 bazen 27. 26 günde bır adet döngüm .bu ayın 16 sında gelmesı gerekırken 2 gün önceden akıntının ıcınde pembe lekelenmeler oldu normaldede böyle olup gununde sökülmeye başlar fakat bugüne kadar tam sokulmedı ve bugüne kadar ılkın çamur gıbı alıntı pembe sekılde corbakasıgı kadar kanama ve aksama kesılme dünde Dr a gıttın ve ulrasalda (Korpus Leum)
Sarı hormon kıstı var ve bu kıst adet olunca küçülen ama eğer gebelık varsa küçülmez gerı cekılmez dedı ve kan aldı.ve sonucu cuma alıcam burda kurallar böyle ögune kadar ne düşüneceğimi şaşırdım
Soylekı 5 gün boyunca gebelık testı yaptım düne kadar fakat hep negatıv
Ovulasyon testı de yaptım oda sılık dünse ıkıncı cızgı bıleyok
Bı kaç gün önce ateşte 37.1 sonra36.8ve dunkıde 36.6 gebelık ısaretı ıcın kan tahıllı harıc herseyı yaptım yok
BENIM SORUM. Internet'ten baktım anladığım kadarı ıle menepoza geçıs yaparken bu gıbı vakalar oluyo kı mıde bulantısı basdonmesı sıcak basıp sabah terlıyetrek kalkıyorum
SIMDI ben ne düşünmem lazım cumaya kadar düşünmemem ıcın ne olur fıkrınızı soylermısınız kı ben erken menepoz tehtıdı altında olanlardanım tüp bebek tedavısınde 3 yumurta anca oluşuyor
Ama buson halım hıc bı tedavı ıle alakamyoktur

Back