• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başından engellemek lazım

sempatiksayilir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
418
73
38
Üniversite öğrencisiyim 21 yaşındayım, daha önce hoşlandığım kişiler oldu. Ama karşılığını göremedim, bakışmadan ileri gitmedi. Şu sıralar kafam rahattı ne güzel. Sınıftan birinden hoşlandığımı farkettim bugün. Facesine falan bakıyorum gereksizce. Sevmiyorum şu şeyleri. Nasıl kurtulacağım şu boş işten bilemiyorum

Bende de var yalniz değilsin.
Karsindakinin beş para etmediğini görene kadar merak etme.

çok iyi dediniz 5 para etmediğini görene kadar kafamda büyütürüm, 5 para etmediğini görünce de silinir gider aklımdan
ama 5 para edip etmediğini nerden bileceğim çünkü hiç muhabbetimiz olmadı ufak bile yine muhabbetim olsa bilirim de hiç yok

Son düzenleyen: Moderatör:
çok iyi dediniz 5 para etmediğini görene kadar kafamda büyütürüm, 5 para etmediğini görünce de silinir gider aklımdan
ama 5 para edip etmediğini nerden bileceğim çünkü hiç muhabbetimiz olmadı ufak bile yine muhabbetim olsa bilirim de hiç yok
Bu kişi çevreden biriyse mesela okuldan çok kolay belli eder kendini az cok anlarsın.
Nitekim basıma geldi, kızların içine düştüğünü görünce onu takip etmeyi biraktim.
Diğer turluyse zaten zamana birakcaksin Allah iyilerle karsilastirsin canım :)

Ayy bende aynen böyleyim bu aralar. Ben de numarası da var bide whatsapptan bile bakıyorum ikide bir. Tam kafayı yemelik bir durum.
Her yerden engelleyip kurtulmak lazım.

Bu kişi çevreden biriyse mesela okuldan çok kolay belli eder kendini az cok anlarsın.
Nitekim basıma geldi, kızların içine düştüğünü görünce onu takip etmeyi biraktim.
Diğer turluyse zaten zamana birakcaksin Allah iyilerle karsilastirsin canım :)

anladım.. amin hepimizi :) ben de bugün farkettim hoşlandığımı, önlemi alayım hemen diye düşündüm ki galiba önlemi yok bu durumların.. artık gözüm üzerinde olur herhalde.. şu senaryoyu hiç sevmiyorum.. bizi seveni sevmeyiz şans vermeyiz.. gideriz başkalarına bakarız.. şimdi gözlerim hep onu arayacak.. hale bak kaç yaşındayım kendimi ergen gibi hissediyorum

Ayy bende aynen böyleyim bu aralar. Ben de numarası da var bide whatsapptan bile bakıyorum ikide bir. Tam kafayı yemelik bir durum.
Her yerden engelleyip kurtulmak lazım.

eyvah o zaman.. ben de su anlık numarası yok ama olduğunu düşünemiyorum.. ama senın şöyle bir artın var, tanıma şansın var, benim hiç merhabam bile yok

eyvah o zaman.. ben de su anlık numarası yok ama olduğunu düşünemiyorum.. ama senın şöyle bir artın var, tanıma şansın var, benim hiç merhabam bile yok
Ben de tanımıyorum ki. Numara farklı yollardan geçti elime. Onun haberi yok yani. Bende de artı yok durum eksilerde :KK48:

Canim benim nedendir aska bu yaklasimin ? Sevmek, sevilmek, hoşlanmak birini duslemek ve kaderde varsa onla mutlu olmak kadar güzel birşey var mi bu dünyada. Ben üniversite son siniftayim. 3 yildir harika bir erkekle birlikteyim, her saniyem, her anim unutulmaz ve paha biçilemez geçti onun sayesinde ve geciyorda.. Ustelik o hayatima girdi gireli notlarimda düzeldi, ortalamam 3 bucugu buldu :KK73:Hep aşk sayesinde, hersey duzene girdi.. Aşk boyle guzel birsey iste korkulacak, cekinilecek birsey degil. Ve asla sevgini itiraf etmekten korkma. Bakip durma facesine falan ekle gitsin. Erkek arkadasimi ben eklemistim, numarami istemeden ben vermistim, kahve icmeye de ben cagirmistim :D Bunda utanilacak birsey yok, basit kiz bu demek degil her adimi erkekten bekleyen zihniyetlerden olma. Birsey istiyorsan git ve al onu korkma. Karsilik alamazsan cesaretin yanina kar kalir, cesur olmayi ogrenirsin bu da bir erdemdir. Bence o cocugu ekle ve muhabbete baslayin. Tanisin, tart bic sana uygunsa ve kaderde varsa zaten gerisi gelir :KK66:

Canim benim nedendir aska bu yaklasimin ? Sevmek, sevilmek, hoşlanmak birini duslemek ve kaderde varsa onla mutlu olmak kadar güzel birşey var mi bu dünyada. Ben üniversite son siniftayim. 3 yildir harika bir erkekle birlikteyim, her saniyem, her anim unutulmaz ve paha biçilemez geçti onun sayesinde ve geciyorda.. Ustelik o hayatima girdi gireli notlarimda düzeldi, ortalamam 3 bucugu buldu :KK73:Hep aşk sayesinde, hersey duzene girdi.. Aşk boyle guzel birsey iste korkulacak, cekinilecek birsey degil. Ve asla sevgini itiraf etmekten korkma. Bakip durma facesine falan ekle gitsin. Erkek arkadasimi ben eklemistim, numarami istemeden ben vermistim, kahve icmeye de ben cagirmistim :D Bunda utanilacak birsey yok, basit kiz bu demek degil her adimi erkekten bekleyen zihniyetlerden olma. Birsey istiyorsan git ve al onu korkma. Karsilik alamazsan cesaretin yanina kar kalir, cesur olmayi ogrenirsin bu da bir erdemdir. Bence o cocugu ekle ve muhabbete baslayin. Tanisin, tart bic sana uygunsa ve kaderde varsa zaten gerisi gelir :KK66:
Ordan biraz cesaret rica edebilir miyim bende :)
Maşallah bu arada. :KK51:

Ordan biraz cesaret rica edebilir miyim bende :)
Maşallah bu arada. :KK51:

Sevgili Cledyana, öncelikle tesekkur ediyorum sana. Bir insana Allah tarafından bahsedilen en güzel duygudur sevmek. Bütün pproblemler, vahsetler de sevgisizlikten cikar. Bu kadar güzel bir duygu ile övünmek varken neden utanip cekinesin ? Sevebilen insanlar o kadar az kaldi ki dünyada, o insanlardan isen şuanda gurur duy kendinle. Ve saklama bu güzel duyguyu. Paylaş sevdiğinle doğru insan olduğuna inaniyorsan. Neden erkekten bekleyesin, bu kadinligini asagilamaktir. Eğer kaderde varsa olur, yoksa konu sahibine de dediğim gibi cesaret erdemi yanina kar kalir red edilsen bile karli cikarsin. Aşk ve aşkı yasamaktan daha güzel bir paylasim yok ve herşeye değer. Umarim herşey senin için güzel olur..

Back
X