Canim benim nedendir aska bu yaklasimin ? Sevmek, sevilmek, hoşlanmak birini duslemek ve kaderde varsa onla mutlu olmak kadar güzel birşey var mi bu dünyada. Ben üniversite son siniftayim. 3 yildir harika bir erkekle birlikteyim, her saniyem, her anim unutulmaz ve paha biçilemez geçti onun sayesinde ve geciyorda.. Ustelik o hayatima girdi gireli notlarimda düzeldi, ortalamam 3 bucugu buldu

Hep aşk sayesinde, hersey duzene girdi.. Aşk boyle guzel birsey iste korkulacak, cekinilecek birsey degil. Ve asla sevgini itiraf etmekten korkma. Bakip durma facesine falan ekle gitsin. Erkek arkadasimi ben eklemistim, numarami istemeden ben vermistim, kahve icmeye de ben cagirmistim

Bunda utanilacak birsey yok, basit kiz bu demek degil her adimi erkekten bekleyen zihniyetlerden olma. Birsey istiyorsan git ve al onu korkma. Karsilik alamazsan cesaretin yanina kar kalir, cesur olmayi ogrenirsin bu da bir erdemdir. Bence o cocugu ekle ve muhabbete baslayin. Tanisin, tart bic sana uygunsa ve kaderde varsa zaten gerisi gelir