Başından geçenler yardımcı olursa sevinirim .

Şimdi nasıl bebeğin sağlık durumu ?

İnşallah darısı sana canım
Umarım :) Benimde regl günüme bi hafta kaldı geçen gün yaptığım yemekten midem bulandı yiyemedim aklıma acaba mı diye gelmedi degil :) Ama sanırım bu kadar erken mide bulantısı olmaz yani daha öncekinde olmamıştı olur mu ki bilemedim :)

Benim olmadı canım 3gebelik yaşadım şimdiye kadar ikisini erken haftalarda kaybettim,hepsinde belim dehşet ağrıdı.

Benim bildiğim düşükten sonra hamile kalma ihtimali daha yüksektir. Yinede tedbir amaçlı rutin bi kontrol iyidir

Söyledim ya söylemeyeceğim demiştim ama söyledim :) sen
Yok valla daha kalp atışlarını bile duymadım dün öğrendim araya bayram girecek bayram sonrasına kaldı .3 aylıkken söylerim diyurdum ama durabileceg8mi hiç sanmiyorum.En azından aileme söylim arkadaş eş dost sonra söylense de olur .Kalbi atacak mı onu bile bilmiyoruz Sen kaf haftalıkken söyledin

Annemle hemen paylaştım çünkü her sıkıntımda yanımda oluyor sağolsun.babacığım biraz duygusal yaklaşıyor diye ona ve diğer yakın çevreye kalp atışını duyunca 6+6da söyledim.yine de dayıdır haladır yengedir o kısma geçmedim.12.haftayı aşabilirsem allahın izniyle o zaman söylerim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…