Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Ah yavrum benim. Sizi o kadar iyi anliyorum ki... Benim bebegim de premature dogdu. Entube edildi. Belki ayni sey degil ama orada oylece hareketsiz yatmasinin ne kadar zor oldugunu bilirim. Bugünler gececek insallah. Hatirlamayacaksiniz bileBebeğim 5 aylık 2 aydır yoğun bakımda hastalığı bulunamıyor 2 aya yakın entube edildi tolore edemedi şuan trekastomi açıldi sadece haraketsiz ve gözlerini açmıyor
Rabbim acil ve kalici sifa versin, bugunlerinizi unuttursunBebeğim 5 aylık 2 aydır yoğun bakımda hastalığı bulunamıyor 2 aya yakın entube edildi tolore edemedi şuan trekastomi açıldi sadece haraketsiz ve gözlerini açmıyor
Sonradan duzeldimiRabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Ah yavrum benim. Sizi o kadar iyi anliyorum ki... Benim bebegim de premature dogdu. Entube edildi. Belki ayni sey degil ama orada oylece hareketsiz yatmasinin ne kadar zor oldugunu bilirim. Bugünler gececek insallah. Hatirlamayacaksiniz bile
Allah acil şifalar versin. 2 aydır yoğun bakımda demişsiniz. Öncesinde bir sorun yok muyduBebeğim 5 aylık 2 aydır yoğun bakımda hastalığı bulunamıyor 2 aya yakın entube edildi tolore edemedi şuan trekastomi açıldi sadece haraketsiz ve gözlerini açmıyor
Çok geçmiş olsun Allah'ım şifa versin bir an evvelBebeğim 5 aylık 2 aydır yoğun bakımda hastalığı bulunamıyor 2 aya yakın entube edildi tolore edemedi şuan trekastomi açıldi sadece haraketsiz ve gözlerini açmıyor
Hayir trekastomi açıldı eve götürün diyorÇok geçmiş olsun Allah'ım şifa versin bir an evvelhiç bir şey söylemiyorlar mi . Bı kerede mi oldu yoksa öncesinde bir sorun varmiydi. İmkanınız varsa Başka doktorlara götürün heryere sorun
Önceden hiç bir sorunu yoktu yavrumun çok çaresizimÇok geçmiş olsun Allah'ım şifa versin bir an evvelhiç bir şey söylemiyorlar mi . Bı kerede mi oldu yoksa öncesinde bir sorun varmiydi. İmkanınız varsa Başka doktorlara götürün heryere sorun
YoktuAllah acil şifalar versin. 2 aydır yoğun bakımda demişsiniz. Öncesinde bir sorun yok muydu
Allahima cok sukur kucagimda simdi. Sutunuzden stresiniz, uzuntunuz bile gecer. Her sey guzel olacak insallah merak etmeyin. Siz hazirlanin gelecegi guneSonradan duzeldimi
İnşallah en kısa sürede iyileşir siz iyi düşünün başka doktora gidin iyi bakiyosunuzdur zaten daha iyi bakın Allah büyükHayir trekastomi açıldı eve götürün diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?