• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütüm azaldı sanırım

serfhkor

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
100
-14
16
23
Sütüm ilk zmaanlar çoktu tazyikli geliyordu ama şuan göğüslerim sarkmış yumuşacık bebeğim emmeye başladığı zaman ilk baş böle bi akıyo sütüm ama sonra az geliyo elimle sıkıyorum ucundan süt gelmiyor daha 2 aylık bebeğim napıcm bilmyom cidden korkmaya başladım bu aralar sürekli uyanıyor kısa sürede uyumuyor gece gündüz doymuyor gibi hissediyorum nazarmı değdi ne buzluğa süt stokladım ilk ay ama bu ay noldu böle anlamadm

Sütüm ilk zmaanlar çoktu tazyikli geliyordu ama şuan göğüslerim sarkmış yumuşacık bebeğim emmeye başladığı zaman ilk baş böle bi akıyo sütüm ama sonra az geliyo elimle sıkıyorum ucundan süt gelmiyor daha 2 aylık bebeğim napıcm bilmyom cidden korkmaya başladım bu aralar sürekli uyanıyor kısa sürede uyumuyor gece gündüz doymuyor gibi hissediyorum nazarmı değdi ne buzluğa süt stokladım ilk ay ama bu ay noldu böle anlamadm
Yedikleriniz değiştiyse belki olabilir bol su için

Dinlenmeye çalışın, bol su zaten içiyorsunuzdur 3.5 litre falan için, bestlak damla kullanın, dereotu bol bol,bulgur pilavı, incir kompostosu. Ayrıca endişe etmeyin bir iki gün azalır sonra toparlar.

Back
X