Başınıza böyle bişey geldi mi geç döllenme gibi bişey olabilir mi ?

askzor

canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.513
En iyi cevaplar
1
2.868
333
31
Merhaba kızlar öncelikle hayırlı kandiller

Bir arkadaşımın ve eşimin ısrarına dayanamayıp dün kan tahlili yaptım. 2.88 çıktı.
Adetime 1 hafta var. Yumurtlamamın üzerinden 10 gün geçti.

Sabahları kalkınca mide bulantısı ve ara ara kasık ağrısı dışında bir belirti yok gibi

Acaba değer yükselir mi bir kaç gün sonra tekrarlamayı düşünüyorum.

Başınıza böyle bişey geldi mi geç döllenme gibi bişey olabilir mi ?

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah :anneadayı::emir_bebek:

Yumurtlamanin üzerinden 10 gün gectiyse o test negatif maalesef.ayrica mide bulantisi 6 7. Haftadan önce baslamiyor.

Değer çok düşük fakat geç döllenme olabilir adetinize 1 hafta var geçince kan testini tekrarlayın

Değer çok düşük fakat geç döllenme olabilir adetinize 1 hafta var geçince kan testini tekrarlayın
Evet değer düşük farkındayım ama daha önce yaptırdığımda <0.012 gibi bir değer çıkmıştı.
Bir tanıdığımın ilk 0.96 çıkıp bir kaç gün sonra yükseldı puan 8 aylık hamile :KK200:
Seneler önce konu açanlar ve değeri yükselenler olmuş
Tabi herşeyim hayırlısı çok ümitlenmek istemiyorum

Dollenmenin uzerinden az 10 gun gecmesi lazim ki beta hcg yukselsin ve kanda gorunsun. Testi cok erken yapmissiniz. Bence gununuzu bekleyin tekrar kan vermek icin. Insallah gonlunuze gore olur hersey :)

Testi erken yapmışsınız. Bekleyin biraz. Biliyorum zor ama 🥰🥰

Canım benim bir kez 3 küsür çıkmıştı heveslendim senin gibi çünkü sıfır küsür değildi. Aynen de öyle oldu yükseldi gitti gebeydim

Canım benim bir kez 3 küsür çıkmıştı heveslendim senin gibi çünkü sıfır küsür değildi. Aynen de öyle oldu yükseldi gitti gebeydim
Yaaa gerçekten mi çok Sevindim inşallah benimde öyle olur

Dollenmenin uzerinden az 10 gun gecmesi lazim ki beta hcg yukselsin ve kanda gorunsun. Testi cok erken yapmissiniz. Bence gununuzu bekleyin tekrar kan vermek icin. Insallah gonlunuze gore olur hersey :)
B3B8A963-0875-4F09-A26F-8F019C301E02.webp
5AF37892-3B0B-4B00-BB42-402DFCD4EB81.webp

Kızlar bakar mısınız 2. Çizgi var mı bana mı öyle geliyor

Bence var gibi canım.
Benim adetime 1 hafta kala bhcg 7,35 çıkmıştı.Başka bir hastalık için ilaç kullancaktım.
Kadın doğuma gittim devletteki ilaç kullan az birşey olmaz dedi.
Ben ilaç kullanmadım bekledim 3 gün sonra 54e yükseldi.
Sende takibini yap bence 2 gün sonra kan testini tekrarla yükselme olup olmadığına bak derim.

Bence var gibi canım.
Benim adetime 1 hafta kala bhcg 7,35 çıkmıştı.Başka bir hastalık için ilaç kullancaktım.
Kadın doğuma gittim devletteki ilaç kullan az birşey olmaz dedi.
Ben ilaç kullanmadım bekledim 3 gün sonra 54e yükseldi.
Sende takibini yap bence 2 gün sonra kan testini tekrarla yükselme olup olmadığına bak derim.
Ay hadi inşallah bakalım hayırlı olsun bu Arada:KK200:

Belki konumu okuyup ümitlenmek isteyenler olur :KK15:
İdrar testini yaptığımın ertesi günü kan verdim 90 çıktı :KK200:
Şuan 31 haftalık hamileyim :anneadayı: Rabbim isteyen herkese versin

Back
X