Evet değer düşük farkındayım ama daha önce yaptırdığımda <0.012 gibi bir değer çıkmıştı.Değer çok düşük fakat geç döllenme olabilir adetinize 1 hafta var geçince kan testini tekrarlayın
Yaaa gerçekten mi çok Sevindim inşallah benimde öyle olurCanım benim bir kez 3 küsür çıkmıştı heveslendim senin gibi çünkü sıfır küsür değildi. Aynen de öyle oldu yükseldi gitti gebeydim
Dollenmenin uzerinden az 10 gun gecmesi lazim ki beta hcg yukselsin ve kanda gorunsun. Testi cok erken yapmissiniz. Bence gununuzu bekleyin tekrar kan vermek icin. Insallah gonlunuze gore olur hersey :)
Ay hadi inşallah bakalım hayırlı olsun bu AradaBence var gibi canım.
Benim adetime 1 hafta kala bhcg 7,35 çıkmıştı.Başka bir hastalık için ilaç kullancaktım.
Kadın doğuma gittim devletteki ilaç kullan az birşey olmaz dedi.
Ben ilaç kullanmadım bekledim 3 gün sonra 54e yükseldi.
Sende takibini yap bence 2 gün sonra kan testini tekrarla yükselme olup olmadığına bak derim.
Var canım tahminen yirmi civarı hcg çıkar gibi geliyor bu görüntü ile senin bir önceki nasıldıEki Görüntüle 2275656 Eki Görüntüle 2275657
Kızlar bakar mısınız 2. Çizgi var mı bana mı öyle geliyor
2.88 gelmişti canım bakalım hayırlısıVar canım tahminen yirmi civarı hcg çıkar gibi geliyor bu görüntü ile senin bir önceki nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?