Doğuma Hazırlık başınıza kırmızı kurdele takıcakmısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bh_48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
240
2
66
Muğla
arkdşlar 10 gün içinde doğumum var doğumdan snra kırmızı kurdele takıcakmısınız?çok mu abes ki.karar veremedim

arkdşlar 10 gün içinde doğumum var doğumdan snra kırmızı kurdele takıcakmısınız?çok mu abes ki.karar veremedim

bana kardeşim yapma çiçeklerden saç bandı gibi bir taç yaptırmış farklı olsun diye
resmini gönderdi ama buraya nasıl yükleyebilirim bilmiyorum....

Ben mavi cicekli kurdeleli lohusa tacı almıstım cok guzel oluo bence takmalısın

Ben de gebe mağazasından kırmızı,üzerinde ufak bir fiyonk olan bir taç aldım ve onu taktım.Fotoğraflara bakınca iyi yapmışım diyorum :)

O kırmızı tacı takmazsan yeni anne olduğun belli olmaz. Takacaksın tabikiiii! Hatta ben takmak için can atıyorum

Bende çok İstiyorum takmayı ama bakalım nasip olacakmı...:44:

İçinde varsa mutlaka takmalısın, dünyaya güzel bir bebek getirmenin keyfini çıkart .
Bende lohusa takımı aldım kendime onun saç bandı var üzerinde de pembe güllü kurdelesi takılı çok hoşuma gitti, hem lohusa takımımla takım hemde benim istediğim gibi saçlarımda çok güzel duruyor.
Sende dene sana en yakışan modeli al canım...

Ben 3 tane aldım:) Doğumdan sonra evdede değişik değişik takarım diye. Birde bebeğin ismin yazılan taçtan yapacak arkadaşım. Lohusa pijama gecelik setlerindende 2 takım aldım. İnsan hayatı boyunca kaç kere doğuruyor, herşeyi yapmak gerek içte kalmaması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…