• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başınızdan geçen ilginç kazalar

allah!liseye dönersem ben bunun başından hiç kalkamam!!!arkadaş yatılıya kalmış bizde leş gibi uyumuşuz servisi kaçırmışız.anaaa dedim kalk gari geç kaldık.kız apar topar giyindi biz vınnn.ama servis gitmiş.cepleri karıştırdık para bulduk atladık minibüse gidiyos.belli bir yerde indik.okulun sokağından minibüs geçmediği için...yürümemiz gereken mesafe yaklaşık 15dk. dedik taksi çevirek.atladık park halindeki taksiye gidiyos.şoför bi irkildi bişey demedi ama.adresi söyledik gidiyos.adam yanlış yola sapınca arkadaşla şüphelenmeye başladık noluyo diye.dedim abi yannış yol.adam baktı dedi ki tarif et o zaman ben şoför değilim.peki kimsin dedim.adam teybi sökmek için arabaya binen hırsızmış meğer.gık dedik sustuk.sonna anlaşmaya girdik,abi sen bizi okula bırak bizden para alma biz de seni hiç görmemiş olalım...durdu düşündü tamam dedi.bizi okula bırakana kadar ettiğimiz duaları bi biz biliriz bi de allah:61:

:60::60::60:he he allah korumuş sizi pazarlığıda sıkı yapmışsınız ama

Bende lise sondayım bir gün acaip bi kar yağmıştı hatta haber geldi öğleden sonra herkes evlerine dönsün kar tatili
oleey falan filan sevindik bayağı da tutmuş kar,yandaki parka kar topu oynamaya gittik.Bi de sınıfta en iyi anlaştığım ufak tefek te hoşlandığım bi çocuk var,biz bununla her teneffüs,birlikteyiz,birlikte öss ye çalışırız falan,ayrı kaldığımız da tel.leşiriz o derece bağlıydık,bende ufaktan bi hoşlanma durumları var daha yeni yeni aşık olmaya başlıyorum ilk :)))

neyse birlikte çıktık kartopu oynadık bende buna atmaya çalışıyorum,kibarım ya ufak ufak yavaşça atıyorum o kaçtı saklanmış arkamdan"nil"diye bi bağırdı döndüm ve kartopunu tüm gücüyle gözümün üstüne yemem bir oldu :1:
gözümde geçici bi şişlik oldu tabi özür falan diledi ama ben utancımdan yüzüne bile bakamamıştım:69:
ama beyefendi hala hadi bişey olmaz devam deyince oyunu terk etmiştim :1:

Bir de şu anımı hiç unutamam;
Üniv.den final sonrası İst.a dönüyorduk trenle döndük 3 kız bize gideceğiz o zaman da okulda o kadar üstüste anı yaşadık ki
minibüste bunları anlatıp gülüyoruz akşam saat 10 civarı
15-20 dk.aralıksız kahkahalar atmışız sanki minibüs babamızın malı kimse yok ama bizden başka
minibüsçü dayanamadı arabayı durdurdu"eeeee yeter be ya susun ya da defolun gidin arabamdan"diye bi çıkıştı bize
dedik şimdi levyeyi alıp girişecek bize :1:
korkudan indik inmesine ama içimize şeytan mı girmiş nedir inerken bile
gül gül ölüyorduk
adam söylendi durdu
kimbilir neler düşündü hakkımızda :1:

bir defasında da orta okuldaydım beden dersinde abuk bir oyun oynatıyo hoca bize mendil kapmaca biri mendili tutuyo benimle eşleştirdiği çocukda iri yarı bişey beni 5 e katlar teşbihde hata olmasın boğa gibi hareketler yapıyo surat desen bi şekil neyse ikimiz koşmaya başladık çocuk mendili geçti üstüme doğru geliyo dizilerde olur ya olanlar gözümün önünden slow motion geçiyo durmak istiyorum ama ne mümkün çocuğun menzilindeyim derken küüüt kafasını kafama geçiriyo ben yerdeyim çocukda sağ bacağımın üstünde çocuğu üstümden zar zor kaldırıyorlar benide resmen kazıyolar yerden ön dişlerimden birinin minesi çatladı ağzım yüzüm kaydı bacağımda da iç kanama olmuştu beni öldürmediği için teşekkür edip okul hayatıma devam etmiştim:60::60:

her türk vatandaşı gibi ben de ehliyetimi aldıktan sonra araba nasıl kullanılır bilmiyordum.ve her ehliyetini yeni almış evli kadın gibi ben de eşimden bana öğretmesi için o büyük gaflete düştüm:86:...ve her bu görevi üstlenen evli adam gibi benim de eşim içindeki canavarı çıkararak dehşet saçmaya başladı!öncelikle gayet sakince ne yapmam gerektiğini anlatan adamın ses tonu git gide sertleşmeye başladı,derken çenesini oynatmadan kenetlenmiş dişlerle konuşmasını sürdürdü.en son ben öyle bir strese soktu ki,gazla freni bile karıştırdım ve deli gibi uçmayı seven minibüs şoförünün o gün inadına yaparcasına dur kalkla ilerlemesi sonucunda çarpmama ramak kala iki ayağım frenin üstünde durabildim.o zaman 3yaşında olan oğlum arkada yuvarlanıverdi ve can acısıyla ağlamaya başladı eşim ses duvarını aşacak kadar bağırdı ben ağlamklı onu suçluyordum ve arkadaki arabadaki adam saplantılı bi şekilde kornaya asılmıştı.bu gürültü kirliliğini düşünebiliyor musunuz? kabus gibiydi yaaaa...

yaralı bir fare bulmuştum ben de.aklıma tom ve jerry'deki sahne gelmişti.tom,jerry'yi tren raylarına bağlar ama jerry kutulur.hayvanı aldım rayların üstüne koydum.bağlamam gerekmiyordu kaçacak halde değildi.sonra kenara tüneyip treni bekledim.tren geldi,tren geçti,hayvan pelte!ağlayarak parçalarını topladım ve eve gittim:anneeee buna bişi oldu! annem şok.kadın hem çığılık atıyor hem uzaktan uzaktan terliğinle bana vuruyordu...

:60: :60: :60: :60: :60: oyyyyy

3-4 sene önce Şarköydeyiz, yapacak pek birşey yok, can sıkıntısı tavan yapmış.Dedemlerin 2 tane 3 tekerlekli,arkasında sepeti olan bisikletleri var.Akşam vakti kardeşimle atlamışız gidiyoruz ayrı ayrı.Eve dönerken önde ben, arkada garibim gidiyoruz.Tam bir evin önünden geçiyordum ki bi köpek havladı.Dedim bağlı falandır, ben de köpeğe bisikletin zilini çaldım dınnn dııınn diye.Dalga geçip basıp gittim, sonra kardeşim bisikletle ordan geçerken köpek meğer bağlı değilmiş, takıldı mı peşine :1: Ben önde kardeşim arkada, en arkada da kocaman bir köpek.Kardeşim "ablaaaaa" diye haykırıyor, bacaklarına kuvvet pedalı çevirdikçe çeviriyor, ben öndeyim ama ben 3 tekerlekli bisikletimi jet gibi sürüyorum korkudan.Sürekli de kahkaha atıp, arkaya bakıyorum.Tam son 100 metreye girerken, arkama bakarken önümdeki çöp konteynırını görememişim ve finish çizgisine çöpte girdim.Gürültüden korkan köpek birden yokoldu, kardeşim yarıldı gülmekten ve ben de ettiğimi buldum.

İyileştikten sonra benim bisiklet hasarlı olduğu için kaldık tek bisiklete.Sırayla falan biniyoruz, neyse birgün dedim kardeşime "Sen bin öne , ben de sepete bineyim."Boy 1.78, kilo da 85.Yani kamyonetin arkasına binsem sığmam.Neyse sepete ourdum bacaklarımı da ellerime aldım.Deniz dönüşü falandı.Millet kalabalık yollarda.Her gören bize-ya da bana- gülüyor falan.Dedim şimdi bu sepetten inemem milletin içinde,zaten girmesi(sığması) bile zordu.Hızlıca sen sür, eve gidelim hemen dedim.Tam eve yaklaşmışken, bize gülen bir kaç genç çıktı önümüze.Aklı eksik kardeşim çocuklara el kol hareketi ile "Ne var? Sorun mu var?" falan derken, elini bisikletten bırakıp :3:kaldırınca küçük bir dere yatağına uçtuk :1: Dalga geçen çocuklar insanlık namına geldiler, kardeşim yerdeydi hemen kalktı, Allahım sepette iyice garip hal almışım.Birisi bacaklarımdan, diğeri kollarımdan tuta tuta çıkarttılar.

Sonrası nedense bana bisikleti yasakladılar. :58:

:60: :60: :60:

tutamıyorum kendimi bi tane daha anlatayım
küçüktüm 5 6 yaşlarında falandım annemle teyzem anneannemlerde dikiş makinasında bişeler dikiyorlardı ee kızlık var ya serde heveslendim bende makinanın başını boş bulunca gittim başına altına işaret parmağımı yerleştirdim bir güzel bı hışım çalıştırdım makinayı iğnenin tırnağımın içine girip çıkmasını gururla izledim sonra içime bir acı çöktü işte o zaman anladım yine saçma sapan bir işe imzamı attığımı:1:

valla bunlar kazadan ziyade deneyler benim de var böyle
3-4 yaşımdayken annem abimle beni öğlen uykusuna yatırmış esasen amaç benden 5 yaş büyük abimi değil beni uyutmak tabii. ama ben uykusuz abim uykucu olunca, kurdu kuzuya emanet etme misali sevgili abim uyuyunca üzerinden atlamak suretiyle banyoya gidilir, o dönem merdaneli olan ve müthiş merak edilen çamaşır makinasının merdanesine ulaşılacak şekilde tabure konur kol merdaneye verilir ve çamaşırlar ve çizgi filmler gibi kol da incelir mi deneyi yapılır :27: anne çamaşır asmaktan döner kızını bilimsel çalışma sırasında dirseğinin iç tarafını sürtünme suretiyle yakarken bulur :53: hastaneye yetiştirir
kız kolunda hala izini taşır :42:

aynı bilimsel araştırmacı ruh ilkokul 1-2 seviyesindeyken evdeki radyo-kasetçaları tamir eder, onunla oyunlar oynar vs bu arada halen prizde olan fakat radyodan çıkarılmış bulunan kablo aracılığıyla elektriğin "tadına bakar"... ama hakikaten tadını merak ettiğim için ağzıma sokmuştum yani kelime oyunu yok :27: damağım şişmişti ve korkumdan kimseye söylememiştim :36:

ortaokul zamanları gençlik kampına gönderilmişim hani kendine güven, aileden bağımsızlık vs vs. beğendiğim bir çocuk var kesişmek için bel yüksekliğime gelen parmaklıkların üzerine oturdum iki ayağımı da parmaklıkların arasından geçirdim. çocukcağız yanıma doğru gelince ona doğru gitmek için atıldım, yalnız ayaklarımı çıkarmayı unutmuşum :61:

ilkokul 1 ya da 2. sınıftaydım.
iki tane bankın arasında, iki bankı birbirine bağlayan bir demir var.
o demirden tutunup dönerek takla atıyor arkadaşlarım.
kendimi kanıtlayacağım ya hani tutundum demire tam döndüm, taklayı başarıyla bitiriyordum kiiii;
sonuçç: bütün ön dişlerim henüz sallanıp düşmelerine gerek kalmadan avucumdaydı:86::86:

eve götürdü beni arkadaşlarım babam o halimi görünce ne oldu diye sordu.
benim verdiğim cevap; baba ön dişlerim zaten sallanıyordu elma yerken bi baktım hepsi çıkmış.
yedi mi yemedi mi hiç bilmiyorum:1:

bi keresinde de; bizim okulun kapısı çok yüksekti.
yaklaşık 10 basamak falan bir merdiven vardı. tabi ben o zaman küçücük ufacık bir kızım, boyumun 2katı en az merdivenin uzunluğu. 7 ya da 8 yasındayım.
arkadaşlarım o merdivenin tepesine çıkıp aşağı atlıyorlar.
ben hiç cesaret edememiştim o güne kadar.
sonunda cesaretimi topladım geriledim geriledim bi zıpladımmmm:5::5:
kendimi yerde buldum tabi. o güne kadar hiç insanın ayağının 180 derece dönebildiğini bilmiyordum:37::37::37:
hala sol ayağım devamlı burkulur ve arada bir yerinden çıkar :89::89:

yaş ufak:8:
bigün apartmandan çıktım,pizza söylemek için caddeden karşıya geçiyorum.. ama seke seke oyun eşliğinde:86:
aynı hızla çerçevesiz ve sırf cam kapısı olan pizzacının kapısına burun önceliğiyle yapiştımdı:27:
meğer kapı tahmin ettiğim üzere açık deelmiş:60:
sora bi 10 dakika yıldızları cikcikleri saydığımı hatırlıyorum:53::82:

yaş ufak:8:
bigün apartmandan çıktım,pizza söylemek için caddeden karşıya geçiyorum.. ama seke seke oyun eşliğinde:86:
aynı hızla çerçevesiz ve sırf cam kapısı olan pizzacının kapısına burun önceliğiyle yapiştımdı:27:
meğer kapı tahmin ettiğim üzere açık deelmiş:60:
sora bi 10 dakika yıldızları cikcikleri saydığımı hatırlıyorum:53::82:
her çocuğun manyaklığıdır o sekerek yürümek...iki ayağını kullansana işte dimi ama:60:!ben bunu daha atraksyonlu yapmıştım,sırtımda külçe gibi bir çantayla okul merdivenlerinden sekerek inmeyi denedim...iyi olmuyormuş bunu anladım!bir şekilde dengemi kaybederek değişik biçimdeki taklalarla tam 18 basamak yuvarlandım...ne kafa kaldı ne göz ama daha da rezil olmamak için kıçıma iğne yemiş gibi birden fırlayıp ayağa kalktım ve bana dehşetle bakan herkese dönerek:ben iyiyim! dedim.:60:

yüzümdeki tüylerle hiç bir sorunum yok,evet varlar ama ne çok belli olurlar ne de herhangi bir uğraş gerekli onlar için.arkadaş sağ olsun habire bu konuya parmak basınca,ben de aynada kendimi incelemeye başladım ve bir şeyi çok incelerseniz mutlaka bir kusur bulursunuz ya,30yıldır beni rahatsız etmeyen tüyler birden fena gözüme çarptı,hade gidiim de şu dudak üstü için olan ağda bantlarından aliim dedim.ilk denemede:cart diye çektim,netice peki?cildim hassas olduğu için reaksyona geçti herhal,2hafta boyunca kızarık bi şekilde dolaştım hitler bıyığı modelinde....o arkadaşı öldürebilirdim o zaman:95:

yüzümdeki tüylerle hiç bir sorunum yok,evet varlar ama ne çok belli olurlar ne de herhangi bir uğraş gerekli onlar için.arkadaş sağ olsun habire bu konuya parmak basınca,ben de aynada kendimi incelemeye başladım ve bir şeyi çok incelerseniz mutlaka bir kusur bulursunuz ya,30yıldır beni rahatsız etmeyen tüyler birden fena gözüme çarptı,hade gidiim de şu dudak üstü için olan ağda bantlarından aliim dedim.ilk denemede:cart diye çektim,netice peki?cildim hassas olduğu için reaksyona geçti herhal,2hafta boyunca kızarık bi şekilde dolaştım hitler bıyığı modelinde....o arkadaşı öldürebilirdim o zaman:95:
Arkadaşın uzun zaman senden kaçmıştır herhalde.

Bizde Çeşmeye gitmiştik.Halamın oğlu bizi yazlığına davet etti.Üç dört aile oradayız.hoşbeş derken saat geç oldu ve orada kaldık.eşim kanepede ben deoğlumla yerde yattık.gece birden bir gümbürtü koptu .bir baktım eşim yanımda yerde kanepe şaha kalkmış durumda :60:meğerse eşim dönerken kanepenin ucuna doğru gelince kanepenin de ayakları sağlam olmadığı için şaha kalkıp eşimi üzerinden atmış:60:tabii o gürültüye bütün ev halkı ayakta eşim çok utanmıştı hala anlatır çok güleriz:60::60:

Bizde Çeşmeye gitmiştik.Halamın oğlu bizi yazlığına davet etti.Üç dört aile oradayız.hoşbeş derken saat geç oldu ve orada kaldık.eşim kanepede ben deoğlumla yerde yattık.gece birden bir gümbürtü koptu .bir baktım eşim yanımda yerde kanepe şaha kalkmış durumda :60:meğerse eşim dönerken kanepenin ucuna doğru gelince kanepenin de ayakları sağlam olmadığı için şaha kalkıp eşimi üzerinden atmış:60:tabii o gürültüye bütün ev halkı ayakta eşim çok utanmıştı hala anlatır çok güleriz:60::60:
yazık bee,adamcağızı eşek tepmiş gibi olmuştur herhal...:60:

ya nasıl güldüm anlattığın olaya.çok komik.
bu arada bi gün annem perdeyi çıkarı yıkıcak bizi çağırıyo gelin sandalyeyi tutun diye sandığın üzerine koymuş.sandığın üstü vernikli kaygan yani.sandalye de plastik olunca e üzerine de 80-90 kilolouk annem çıkınca sandalyenin bacakları ayrıldı yan olarak yerdeki minderin üzerine düştü. onun üzerine de sandalye düştü allahım öldüm gülmekten.neyse snra ben çıkardım perdeyi.yıknadı takılacak yine çağırıyo gelin yardım edin diye.kız kardeşim gitti sandaleyi tutuyo.snra yine gümmmm diye bi ses. bi baktım kız kardeşim altta onun üzerinde annem onların da üzerinde sandalye.ama 1 hafta güldüm hatta altıma ettim yani o an.:9:

ya nasıl güldüm anlattığın olaya.çok komik.
bu arada bi gün annem perdeyi çıkarı yıkıcak bizi çağırıyo gelin sandalyeyi tutun diye sandığın üzerine koymuş.sandığın üstü vernikli kaygan yani.sandalye de plastik olunca e üzerine de 80-90 kilolouk annem çıkınca sandalyenin bacakları ayrıldı yan olarak yerdeki minderin üzerine düştü. onun üzerine de sandalye düştü allahım öldüm gülmekten.neyse snra ben çıkardım perdeyi.yıknadı takılacak yine çağırıyo gelin yardım edin diye.kız kardeşim gitti sandaleyi tutuyo.snra yine gümmmm diye bi ses. bi baktım kız kardeşim altta onun üzerinde annem onların da üzerinde sandalye.ama 1 hafta güldüm hatta altıma ettim yani o an.:9:
e 3.sünde ayrı bir formül geliştirmişinizdir herhalde...

bi olay daha anlatcam aklıma geldi gerçi benim değil de kankamın başından geçmiş bi olay.
ya benim kanka küççükken bi de bunun erkek kardeşi var işte bundan küçük neyse annesi babası evden gitmiş.bunlar da tabi dolapları falan karıştırıyo.ne bulsalar beğenirsiniz. kondom:) bi de diyolarmış ki annemler bizden balon saklıyolar diye.neyse kankam almış ırmızı renkliyi beğenmiş,erkek kardeşi de maviyi almış.bi de yağlanmış bunlar diyolarmış.neyse şişirmişler bunlar kondomları bi güzel. bi de üstüne üstlük balkona çıkıp uçurmaya başlamışlar. komşu da bağırıyomuş girin içeri bakıyım diy.
ay ne kopmuştum anlatınca kankam:9::9:

bi olay daha anlatcam aklıma geldi gerçi benim değil de kankamın başından geçmiş bi olay.
Ya benim kanka küççükken bi de bunun erkek kardeşi var işte bundan küçük neyse annesi babası evden gitmiş.bunlar da tabi dolapları falan karıştırıyo.ne bulsalar beğenirsiniz. Kondom:) bi de diyolarmış ki annemler bizden balon saklıyolar diye.neyse kankam almış ırmızı renkliyi beğenmiş,erkek kardeşi de maviyi almış.bi de yağlanmış bunlar diyolarmış.neyse şişirmişler bunlar kondomları bi güzel. Bi de üstüne üstlük balkona çıkıp uçurmaya başlamışlar. Komşu da bağırıyomuş girin içeri bakıyım diy.
Ay ne kopmuştum anlatınca kankam:9::9:
süper bu yaaaa!

ya bu başlık süper olmuş ya benim hayatım zaten saçmalıklarla dolu olduğu için anlatırım aklma geldiçe.
kızım 2 aylık falandı.benim beynim dönmüş yatmıyo uyumuyo.neyse ben salladım falan onu ayağımda snra uyumuşum.bi uyandım yanımda biri yatıyo.tam 3 dakika aralıksız baktım yanımda yatan kızım mı eşim mi diye. o kadar benziyolar yani.snra yanağına dokundum baktım sakalı var:9::9:

Back
X