• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başınızdan geçen ilginç kazalar

Bi kezde 6 yaşındayım yeni inşaaat yapılan yerlerde demirler olur çıkık ondan vardı oturdum sallanıyorum direkte arkadaşım öbür direkte bir indi demir benim kafama çarptı kafam nasıl kanıyo önümü göremiyorum o ağlıyo kız bişey olmadıki ağlama diyorum bak acımıyo eve gidiyoruz eteğimi çıkardım kilot kaldı üstümde kafama tuttum gören şok bişekilde bakıyo bende etrafa bakıyorum ne nie öle bakıyosunuz diye annem kapıyı açtı kadın beni gördü bayıldı...ablam kafama soguk su döktü yıkadı sonra dikiş atttılar..ama hiç ağlamamıştım ..o yüzden biraz salak oldum galiba :)))))))

Kızlar çok komik ya herkesin hikayesi çok güldüm akşamda eşime anlatıyorum kendiminkileri bide burdan nasıl gülüyo..bide yeni evliyken yaşadığımızı anlat dedi...anlatıyorum...çeyiz dizerken üst katta annemin üşengeç bir kiracısı vardı bana çalar saat hediye etti çok kafa yapmıştık kendine yakışır bir hediye diye...nese evlendik saat yatak odamızda duruyo bikaç kez ayarladım ama çalmadı saat sonra gece 3 gibi kendi kendine çalmaya başladı ayarlamadan eşim kalktı bağırarak koşuyo bende arkasından koşuyorum merdivenlerden iniyoruz bagırıyoruz ikimizde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa die millet kalktı bina da ne oldu neoldu durun diyolar durduk neoldu bizde bilmiyoz geri döndük bi baktıkki satmiş günlerce haftalarca güldük eşim anlatmıştı arkadaşlarım ıza filan öyle yani evlendiğimdede bi rezillik daha ..aklıma geldikçe yazarım. :52:

Kızlar çok komik ya herkesin hikayesi çok güldüm akşamda eşime anlatıyorum kendiminkileri bide burdan nasıl gülüyo..bide yeni evliyken yaşadığımızı anlat dedi...anlatıyorum...çeyiz dizerken üst katta annemin üşengeç bir kiracısı vardı bana çalar saat hediye etti çok kafa yapmıştık kendine yakışır bir hediye diye...nese evlendik saat yatak odamızda duruyo bikaç kez ayarladım ama çalmadı saat sonra gece 3 gibi kendi kendine çalmaya başladı ayarlamadan eşim kalktı bağırarak koşuyo bende arkasından koşuyorum merdivenlerden iniyoruz bagırıyoruz ikimizde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa die millet kalktı bina da ne oldu neoldu durun diyolar durduk neoldu bizde bilmiyoz geri döndük bi baktıkki satmiş günlerce haftalarca güldük eşim anlatmıştı arkadaşlarım ıza filan öyle yani evlendiğimdede bi rezillik daha ..aklıma geldikçe yazarım. :52:

:60::60::60::60::60:şaka gibisin yaaa çok sevdim seni

:)) bi kezde eşimle yeni evlenmişiz daha aynada saçını tarıyo ben önünden geçerken el hareketi yaptım muccck varya ondan bir vurdu bana dolap raylı pantolan askısının olduğu dolaba girdimmm..daha neler neler var..eşimde çok güler hep bana dün saat 3 te yattık gülmekten yaş aktı gözünden kovdu beni ölücem git Allahını seversen uyuyunca gel dedi..:))))

hevuk bizim topiğe gel cnm iyi kaynatırız senle:)

Son düzenleme:
benimde o kadar çok ki. yeni evliyiz ben duvar tarafında yatıyorum eşimin üzerinden atlıyordum bir atladım takk yatakla kalorifer arasına düştüm eşim kalktı bir gülüyor bir gülüyor sorma gece yarısı gülmekten uyuyamamıştık. ertesi günde meraklı üst kattaki kiracı akşam pek gülüştünüz demezmi bizimi dinledin sende demiştim :))))
geçen bayramda annemlerdeyiz eşim mutfakta bende odada sehpa çekiyordum takk parmağımı nasıl çarptım balon gibi şişti birde çocuk gibi saklayarak eşime parmağımı çarptım diyorum saklıyorum bide oda önemsemedi ama bir görüdü ufff hemen telaşe başladı allahtan kırılmadı parmağım.
benim sakarlıklarım çoktur vallahi.

anaaa bi gittim geldim uçmuş bu topik :1:.kaçırdım muhabbeti tüh be!

trafik kazası geçirmişim.kafama bilmem kaç tane dikiş atılmış,sağ çenebağını hissetmiyorum.doktor başımı oynatmadan yatmamı söylüyor.ilk gün dediğini uyguladım.fakat ikinci gün milletin bana neden bu kadar acıklı baktığını merak etmeye başladım...dr. yanıma geldiğinde bana derhal bir ayna bulmasını söyledim.adam iç çekerek bunları düşünmemem gerektiğini söyledi.15 dakikalık bir çene yarışından sonra adam artık:tamam,dikkatlice kalk,koluma gir seni wc.ye götürcem orda ayna var.ama bak peşinen söyleyeyim,üzülme tamam mı?bu halin tamamen geçici.iyileşeceksin.' dedi.yardımlarınla kalktım ve sağ bacağımı sürükleyerek onun desteğinle wc'ye kadar gittik.içeride ayna vardı ve dr. beni hala teselli ediyordu.o konuştukça bana iyicene sinir geliyordu.'ışığı yakarsanız eğer,ben de bir şeyler görebilirim' dedim.dr. burda da yenilmişti ve istemeyerek ışığı yaktı ve teselli etmeye aralıksız devam etti.alnımdan kafama kadar frankenstein misali bir dikiş atılmıştı.sağ gözüm mor ve kapalıydı.aynı morluk çenebağımın olduğu yerde de vardı.sayısız sıyrık,cam çiziği ve minik yaralar vardı!ağlamaya başlayıp:'saçımı kesmişsiniz.ben bu saçı uzatana kadar göbeğim çatladı,nasıl kesersiniz!'dedim.adam şok:53:. 'üzüldüğün tek şey bu mu?'dedi.inlercesine ağlamaya başlamıştım:'saçııııııım!beni beslemeye çevirmişsiniz saçıııım!'neden o sıra yüzüme odaklanmadığımı bilmiyorum,ama saçımı kesmeleri içime oturmuştu.(merak edenlere:yüzüm eskisi gibi gene,dikiş izi hariç.orayı da saç örttüğü için pek belli olmuyor.dr. doğruyu söylemiş)

flocke çok geçmiş olsun cnm
ama anlatış tarzın çok akıcı ve çok hoş
buna bile güldm yani:90:

Öğrenciyken 4 kız aynı evde kalıyoruz.TV izliyoduk akşam vakti.
Sonra biyerlerden yanık kokusu gelmeye başladı.Arkasından salona dumanlar gelmeye başladı. :53:

İçeri bi gittik bütün ev dumanla kaplı.

O telaşla tahmin ederseniz bağırış çağırış koşmaya başladık.Ama ilginç olan nerenin yandığını bulamıyoruz ne ateş var ne de dumanın yükseldiği biyer.Bulamadık da bulamadık. :50:

Koşuşturmaya devam ederken bağıra çağıra apartmana çıkıp karşı dairede oturan okul arkadaşlarımızdan yardım istemeye gittik.Bu arada kim olduğunu hatırlamıyorum ama biri aynen şöyle bağırıyodu "YANGIN YANIYOO YANGIN YANIYOOOO" :52:

4 tane erkek arkadaş apar topar evimize daldı ve hep beraber yangının merkezini bulmaya çalışıyoruz.
Sonra içlerinden biri sağolsun olayı çözdü.

Mutfaktaki çöp kovasının içinde söndürülmemiş bir izmaritin poşeti tutuşturup bu kadar duman yapacağını tahmin etmemiştik. :26:

O dumana bakılırsa o gün o evde yanacağımızı sandık.Yaşamak güzel :60:

yangınada dönüşebilirdi cnm
ay ama o lafa çok gülüyorum
yangın yanıyoooo :60:
bide ölü öldü derler :60::60:

Öğrenciyken 4 kız aynı evde kalıyoruz.TV izliyoduk akşam vakti.
Sonra biyerlerden yanık kokusu gelmeye başladı.Arkasından salona dumanlar gelmeye başladı. :53:

İçeri bi gittik bütün ev dumanla kaplı.

O telaşla tahmin ederseniz bağırış çağırış koşmaya başladık.Ama ilginç olan nerenin yandığını bulamıyoruz ne ateş var ne de dumanın yükseldiği biyer.Bulamadık da bulamadık. :50:

Koşuşturmaya devam ederken bağıra çağıra apartmana çıkıp karşı dairede oturan okul arkadaşlarımızdan yardım istemeye gittik.Bu arada kim olduğunu hatırlamıyorum ama biri aynen şöyle bağırıyodu "YANGIN YANIYOO YANGIN YANIYOOOO" :52:

4 tane erkek arkadaş apar topar evimize daldı ve hep beraber yangının merkezini bulmaya çalışıyoruz.
Sonra içlerinden biri sağolsun olayı çözdü.

Mutfaktaki çöp kovasının içinde söndürülmemiş bir izmaritin poşeti tutuşturup bu kadar duman yapacağını tahmin etmemiştik. :26:

O dumana bakılırsa o gün o evde yanacağımızı sandık.Yaşamak güzel :60:
çok iyi yaaa:60::60::60:

Bide çoçukken kitabım vardı hikaye vitrinin üstünde ben tırmanıyorum onu almak için vitrine basarak yerde sofra vitrin cam dolu herkes uyuyo sabahın 7si bi baktım vitrin üstüme geliyo kardeşime sen kaaaç diye bağırdım ablama bagırdım ablaaaaaaaaaa vitrin abla duymadı bi bıraktım ben altta vitrin üstte sonra camların tvnin altından çıktım kaçtım evden ayagım kanıyo gelen beni arıyo ben akşama kadar firar da sokak sokak aramışlar ..korkudan dönememiştim onlarda banabişey odu diye arıyolar hapishane kaçkını gibi kimi diyomuş sabah burdan geçti ayagı kanıyodu biri kafası kanıyodu..:))))))

Back
X