• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başınızdan geçen ilginç kazalar

noktalı çıkmış,geçen de öyle oldu.noktalı çıkan yer özel bir olta türüdür.

teyzemle annem hastasaye gittiler teyzemin oğlunuda bize bıraktılar:4:
kuzen erkek benden 1 yas küçük bense 6 yaşındayım:emir_bebek:
oynadık oynadık baktım vakit geçmiyor:97:
gel lan sana bi hikaye anlatayım dedim:53:
aldık sandalyeleri oturduk ikimizde o zamanlar anlatılan bi hikaye vardı
deli veysel diye o kadarda korkunc değildi:23:
hikayeyi anlatmadan önce gel dolapta ne varmış bakalım dedim
dolabı açtımki:56:
bi paket limon tuzu şundan birer tane alalım dedim aldık
sandalyelere kurulduk:1:
başladım hikayeyi anlatmaya bi taraftan hikaye anlatıyorum bi taraftanda
limon tuzu yalıyoruz yüzümüzü ekşiterek ağzımızdan sular akarak(hangi akla o limon tuzunu yalıyorsak)
hikayede amma aksiyonlu :4:bizim kuzen başladı ağlamaya ben korkuyorum korkuyorum korkuyorum
hem ağlıyo hem limon tuxunu yalıyor lan bari bırak su elindekinide
öyle ağla yok....
şimdi düşünüyorumda o limon tuzunu ne diye yaladıysak:87::60::60::60::60::60::60:
annemler geldi kuzen tırsmış oturuyor bi köşede teyzem dedi
sizin ağzınız niye kızarmış
kuzen atladı hemen limon tuzu yaladık
annem gitti paketi getirdi
kız delimisin limon tuzu yalanırmı?
baya bi gülmüştük ama:60::60::60::60::60::60::60:

çok güldüm anlattıklarınıza kızlar.benim bi arkadaşım var şu an konyada çıok severim.
bu bi gün neyse ankarada okuyo.metrooya binmiş.konyaya gitcek ankaradan neyse aştide inmiş.bavullar falan tam dolu koca koca.
neyse bu yukarı çıkarken yürüyen merdivenler var.bu koca bavulları alıp yukarıya tabi yürüyen merdivenle çıkarırken merdinein sonu gelince kaldırıp alamamış valizleri. takılmış yani
arkada bi sürü insan pıtır pıtır dökülmüş aşağıya üst üste balık istifi. en üsstte de benim arkadaş
hepsinin üzerinde de bavullar
ne koptum ya anlatınca :1:

çok güldüm anlattıklarınıza kızlar.benim bi arkadaşım var şu an konyada çıok severim.
bu bi gün neyse ankarada okuyo.metrooya binmiş.konyaya gitcek ankaradan neyse aştide inmiş.bavullar falan tam dolu koca koca.
neyse bu yukarı çıkarken yürüyen merdivenler var.bu koca bavulları alıp yukarıya tabi yürüyen merdivenle çıkarırken merdinein sonu gelince kaldırıp alamamış valizleri. takılmış yani
arkada bi sürü insan pıtır pıtır dökülmüş aşağıya üst üste balık istifi. en üsstte de benim arkadaş
hepsinin üzerinde de bavullar
ne koptum ya anlatınca :1:
açtığım konuyla alakası yok ama yürüyen merdivenler deyince aklıma bir olay geldi anlatmazsam,çatlarım:alışverişte bir teyzeye denk geldim.böyle yemenisiyle şalvarınla fistanınla falan tamamen güzel yurdumun anadolu köylüsü,kendi çapında bir teyze işte.dikilmiş yürüyen merdivenlerin başına tutunmak için olan banda sıkı sıkı yapışmış,almış dilini de ağızının kenarına azimle bandı yukarı itiyor kendince:9:.tutamadım kendimi sordum:teyzem naaapıyon sen? teyze mantığını açıkladı:yukarı çıkcam itiyom ki hızlansın!:60::60::60:

açtığım konuyla alakası yok ama yürüyen merdivenler deyince aklıma bir olay geldi anlatmazsam,çatlarım:alışverişte bir teyzeye denk geldim.böyle yemenisiyle şalvarınla fistanınla falan tamamen güzel yurdumun anadolu köylüsü,kendi çapında bir teyze işte.dikilmiş yürüyen merdivenlerin başına tutunmak için olan banda sıkı sıkı yapışmış,almış dilini de ağızının kenarına azimle bandı yukarı itiyor kendince:9:.tutamadım kendimi sordum:teyzem naaapıyon sen? teyze mantığını açıkladı:yukarı çıkcam itiyom ki hızlansın!:60::60::60:

teyzem süpermiş ama hee:1::1::9:

15 ya da 16 yaşındayım ameliyat masasında yatıyorum çevremde doktorlar hemşireler hepsi ameliyata hazır maskeler eldivenler boneler filan bazıları ilaçları hazırlıyor bazıları beni hazırlıyor sohbet edenler aletleri hazırlayanlar kulağa gelen yabancı slow müzik müziğe eşlik eden doktorlar filan ameliyathane ortamı bu bende saf saf onları izlerken içlerinden biri sordu "korkuyormusun?" bende tuttum dedimki "yok niye korkayımki hem atatürk ne demiş beni Türk doktorlarına emanet edin" dememle ellerinde neşter makas olan bir doktor bana döndü maskesini indirdi kapkara yüzü ve yarım Türkçesiyle "ben türk değğilim ki" dediğini hatırlıyorum sonrası yok uyandığımda ameliyat bitmişti.o anki korkumu asla unutamam yüreğim yerinden fırladı yerine konmadı bir daha

kürtmüş yani.yüreğinin karalığı yüzüne yansımış.türkiyede yaşayı türkiyede ekmek yiyorsun.ne nankörlük yaptığı. kimliğine baksan tc yazıyordur

Balayındayız,sabah eşimle henüz uyuyoruz :70:

Küüüüüütttt diye bi sesle uyandım :53: Uyandığımda eşim biyerlerden yatağa düştü,anlamadım nası olduğunu.

Eşim genelde yatağın komodine yakın kısmına kıvrılır yatar.Biz tabi yeni evli olduğumuz için bunu bilmiorum :9:

Meğer eşim uyurken fazla yakınlaşmış komodine.Kafasını vurup ordan geri sekmiş yatağa düşmüş :37:

Tabi çok korktum sesi de çıkmıyodu,sadece kafasını tutuyodu.Neyse sonra iyiyim dedi.
Dolapta soğuk kola falan filan vardı kafasına koyduk da iyileştirdik kendi imkanlarımızla :1:

Şimdi anlatıp gülüyoz tabi ama o zaman çok korktuk :27:

Üniversite birinci sınıftayım...
Karlı bir memleket, benim de geldiğim yerin karla uzaktan yakından alakası yok...
Okula gideceğiz ben de getirmişim ki bir çizme Allah Allah :52: sivri burun, altı kösele :37:
İkinci sınıfa giden tecrübeli bir arkadaş var yanımda..
Dedim kız ben bunları giyeyim mi düşmem demi :27:
Yok dedi merak etme düşmezsin, hem düşsen bile ben tutarım seni, kolumdan çıkma :32:
İyi dedik çıktık yola...
Servis geldi okulun kapısına indik servisten ilk adımı attık ikinci de ben öyle bir kaydım ki karın üstünde of of of :86:
Kendimi yerde buldum, bunla kalsa iyi arkadaş sağolsun verdiği sözde durdu çıkmadı kolumdan bırakmadı da beni benim düşmemle birlikte o da benim üstüme kapaklandı :57:
Ama ben nasıl bağırıyorum, salaaaakk hanı düşmezdim diye :57: kız hala üstümde ama bak birlikte düştük bırakmadım seni diyor :60:
Millet iptal tabi, gülmekten herkes yerde :60: :60:
Ben düşünce arkalardan bir ses duydum '' aaaa bak kız düştü yok yok kızlar düştü :5:

O ayakkabıyla yurda dönüşüm ayrı bir olaydı ya bu yetti bana...

Son düzenleme:
kürtmüş yani.yüreğinin karalığı yüzüne yansımış.türkiyede yaşayı türkiyede ekmek yiyorsun.ne nankörlük yaptığı. kimliğine baksan tc yazıyordur

yok canım kürt değil adı aklımda değil acayip bir ismi vardı ülkesinin zenci adam ama müslüman

vallahi sok oldum bu yazina.. nasil boyle bir kaniya vardin zenci bir doktordan bahsediyordu muhtemelen..

tadımızı tuzumuzu kaçırmayalım arkadaşlar güzel giden bir topiği ırkçı yaklaşımlarla baltalamamakta fayda var...

öğrencilik işte bir hafta sonu evdeyiz sınavlar hafta içi başlıyor cebimizde para var arkadaşımla bana geldi yine hadi antalyaya gidelim dedik hemen telefon açıp antalyaya bilet ayırttık otobüs 3 saat sonraymış hemen hazırlanıp düştük yola tabi gece yarısı olmak üzere günü birlik antalyaya gidioruz neyse bindik otobüse hemen çıkardık ayakkabıları uzattık arkadaşım cam kenarında ben kolidor gidiyoruz saatler ilerledikçe koltuğu yatırdım ayakları uzattım ohh uyuyorum derken önce çaprazda oturan küçük kızın "aaa kıza bak kafası düştü" sesi sonra başımdaki acıyla irkildim meğer kafam gerçekten düşüp koltuk koluna vurmuş nasıl vurmuş nasıl eğilmişim hatırlamıyorum birde otobüste bağıra bağıra söyleyince çok utandım antalyayı bir günde gezemeyince bir gün daha kaldık sonra dönüş yolundayız tam otobüse bindim yine bir ses otobüste çığlık çığlığa " aaa kafası düşen abla yine gelmiş" bu kadar olur dedim ya gidiştede dönüştede bu kıza rastlamak böyle bir şans puff o gün tüm o yaşlardaki kız çocuklarından nefret ettim

15 yasindayim ve matematik dersindeyim
matematik ogretmenim arkadasimla bana hesap makinalarini almamamizi istedi
ogretmenler odasindan.. neyse ucuncu kattan asagi indik aldik
en yakin arkadasima yangin sonduren cihazini gosterttim ve bun nasil kullaniliyor
deneyeyim hafiften dedim.. yapma etme dediysede dinlemedim.. sadece bir fis yapacaktim
arkadasimi hedef almisim bilmeden
ama hortumundaki fitili cekmemle hakimiyeti kaybettim ve o beyaz kopukler sacilmaya basladi
once komple arkadasimin uzerine durduramiyorumda
oylece birakip kactik sinifa ustumuz bembeyaz.. ogretmenin dikkatini cekmeden oturduk yerimize
tum arkadaslarimiz guluyor.. aradan bes dakika gecmedi kapinin altindan beyaz bir toz bulutu
belirdi "yangin var" sesleri.. derken bina bosaltildi.. bu arada arkadasimin gozleri kipkirmizi oldugundan
ogretmen onu suclamisti
canim arkadasim beni ele vermemisti ama uc gunde benimle konusmadi :19:

önceki arkadaşımın aşk acısı çekip büyü fiyaskosundan bahsetmiştim,diğer bir arkadaşım yine platonik bir vaka ancak bunda çocuk olaydan haberdar ve sadist gibi kızın canını yakmaya bayılıyor laf sokuşturmasınla.birgün okulda o kadar ağır bir laf söyledi ki benim arkadaşım ağlayarak sınıftan çıktı.ders zili çalmasına rağmen sınıfa girmedim ve okulda onu aramaya koyuldum.her tarafa bakıp bulamamam üzere,wc'ye bakiim bi de dedim.kapıyı bi ittim baktım arkadaş karşı duvara yaslanmış oturuyor,tepesinde su borusu patlamış ıslanıyor öylece.'esra?napıyon sen?!'dedim şaşkınlıkla.göz kontağa kurmadan cevapladı:'ah be flocke,o kadar salağım ki,intiharı bile beceremiyorum!' anlamaya çalışarak 'ne?!' dedim. utançla anlattı:'kravatla kendimi boruya asmaya çalıştım,adi malzeme kullanmışlar,önce eğildi sonra kırıldı,şimdi ıslanıyorum böööööh!'

önceki arkadaşımın aşk acısı çekip büyü fiyaskosundan bahsetmiştim,diğer bir arkadaşım yine platonik bir vaka ancak bunda çocuk olaydan haberdar ve sadist gibi kızın canını yakmaya bayılıyor laf sokuşturmasınla.birgün okulda o kadar ağır bir laf söyledi ki benim arkadaşım ağlayarak sınıftan çıktı.ders zili çalmasına rağmen sınıfa girmedim ve okulda onu aramaya koyuldum.her tarafa bakıp bulamamam üzere,wc'ye bakiim bi de dedim.kapıyı bi ittim baktım arkadaş karşı duvara yaslanmış oturuyor,tepesinde su borusu patlamış ıslanıyor öylece.'esra?napıyon sen?!'dedim şaşkınlıkla.göz kontağa kurmadan cevapladı:'ah be flocke,o kadar salağım ki,intiharı bile beceremiyorum!' anlamaya çalışarak 'ne?!' dedim. utançla anlattı:'kravatla kendimi boruya asmaya çalıştım,adi malzeme kullanmışlar,önce eğildi sonra kırıldı,şimdi ıslanıyorum böööööh!'

:D süpermiş o zamanlar o kadar acı veren olaylara şimdi nasıl gülüp geçiyoruz

Back
X