• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başınızdan geçen ilginç kazalar

Bi kezde merdivenlerden uçarak inerim normalde 18 19 yaşlarındayım koşarak yani yine merdivenlerden koşarak inerken resmen uçtum tam bina giriş kapısına yüz üstü kaydım bide kafamı bir kaldırdım mahallenin yakışıklılarından oluşan bir gurup kapının önünde sohbet ediyo nasıl utanmıştım ama çocuklar ben gidene kadar gülmemişlerdi arkamdan basmışlardır kesin kahkayı

amca kızı çok komik ya bikere kurstan eve izne gelmiş oturuyoz bütün kızlar gitmiycem lan kursa yılbaşında evde olcam ben dedi nası gitmiycen kızım diyorum izin vermezler kolumu kırın lan dedi kızım nasıl kıralım diyorum kırın işte uzattı yumruk atıyoz koluna vuruyoz vurun laaaan vurun diye bagırıyo acıyla dur kızım böle olmaz çekilin kenera dedim aldım elektirik süpürgesinin ucunu demir ha bide bi vurdum koluna ikekere kırıldı..evdekilere ne diycem lan filan dedi sonra eve gitmiş kendini merdivenlerden aşşaga atmış bakmış kimse gelmiyo yine çıkmış beklemiş tam kapı açılırken atmış bayılma numarası bide hemen hastaneye götürmüşler doktor film filan çekmiş allah allah ya çok ilginç çatlamış bi merdivenden düşmeyle böle olmazki diyomuş.yırttı kurstan nese yanımıza bi geldi kolu sarılı hahahhaa gevşetti çıkardı alçıyıo bizim yanımızda alçısız eve giderken takıyodu bigün banyo yapmış banyada unutmuş alçısını annesi görmüş kolunu banyoda unutmussun sana yapıcagımı biliyorum ben demiş... :60: :60: :60:
kolunu banyoda unutmuşsun:60::60::60:

ayrıca benim içimde her hangi bi hayvan yaşamıyo teessüf ederim yane :86:

:60: yaşar yaşar bende hap içtim bi anda bir geğirdim istem dışı eşim yanında korkulu gözlerle inanmıyorum sendemi çıktı o ses demişti evet ne var yani diye dalga geçmesini engelledim adamın o anki düşüncesi eminim şu olmuştur(ben nasıl bir yaratıkla evlendim aman allahım )

arızalar aileden genetik olarak geçiyo bizim bi suçumuz yok be hevuk... eşimle bi gün kuzene gittik ilk defa tanışcaklar daha bunlarında bıcır diye bi kedisi var eşim adından dolayı cici bi şey sanıyor oturduk kedi yok ortalıkta eşim sordu nerde diye kuzen içerde kilitli dedi eşim anlamadı niye getirin de sevelim dedi kuzen itiraz etti aramızdaki ilişkiyi anlayamazsın diye eşim ısrar edince kuzen peki sen kaşındın dedi açtı kapıyı kedi kedi değil mübarek kaplan edasında girdi içeri her kes elini bacağını çekti ve koruma altına aldı eşim salak salak bakıyo hala kedi hzılandı birden eşimin elini bacağını çizdikten sonra kuzene uçtuuu eşim boş gözlerle izlerken kedi kuzeni ısırdı ama o ne kuzende kediyi ısırmasın mı eşimden şööle bi ünlem çıktı vahhhhhhhhhhhh nereye düştüm ben :64::64::60::60:

Kızlarla gezmeye çıktık bir cafede oturduk bişeler yedik içtik eve dönerken 2 kişi takıldı peşimize eve yaklaşmamıza azkalmıştı baktım hala geliyolar ne var ne ne geliyosunuz diyorum ses yok hala takipteler ayakkabımı çıkardım kafanı kırarım senin ha bu ayakkabıyla dememle benim o iğrenç hareketimle çocuklar toz oldu kızlarda güldü tabi napiyim bi an kendime engel oamadım nasıl yaptıgımı bile hatırlamıyorum bi anlık ..

arızalar aileden genetik olarak geçiyo bizim bi suçumuz yok be hevuk... eşimle bi gün kuzene gittik ilk defa tanışcaklar daha bunlarında bıcır diye bi kedisi var eşim adından dolayı cici bi şey sanıyor oturduk kedi yok ortalıkta eşim sordu nerde diye kuzen içerde kilitli dedi eşim anlamadı niye getirin de sevelim dedi kuzen itiraz etti aramızdaki ilişkiyi anlayamazsın diye eşim ısrar edince kuzen peki sen kaşındın dedi açtı kapıyı kedi kedi değil mübarek kaplan edasında girdi içeri her kes elini bacağını çekti ve koruma altına aldı eşim salak salak bakıyo hala kedi hzılandı birden eşimin elini bacağını çizdikten sonra kuzene uçtuuu eşim boş gözlerle izlerken kedi kuzeni ısırdı ama o ne kuzende kediyi ısırmasın mı eşimden şööle bi ünlem çıktı vahhhhhhhhhhhh nereye düştüm ben :64::64::60::60:

:60: :60: :60: zAVALLI EŞİN KEDİDE NEYMİŞ ÖLE YA CANAVAR OLMALIYMIŞ ADI BENCE

kuzenin kediyimi ısırdııı :60:

beyaz ankara kedisi görünümlü bir canavar... kuzenler atacak atmasına da kedi elaleme zarar verir diye korktuklarına atmıyolar :52::52::52:

evet her şey karşılıklı diyordu kuzen o ısırınca o da ısırıyordu kim sorsa birbirlerine bayılıyolardı ama :60::60:

benim kızım(kedi) da beni ısırıyo ama hiç onu ısırmayı denemedim memleketime gidince bi deniyim :9: tüylü tüylü :60:

kızlar ben dün akşam yemek masamın altıına çamaşır sepetini koydum,ordan alıp çamaşır asıyorum tamda sonu bi kaç çift çorap kalmış sepette onları asıcam,tam masanın o köşesine kafam bodoslama çarpmasınmı allahtan yarılmadıda dikişe gerek kalmadı et falan koyduk işte,bu akşamda amcamlar vardı valla dalga konusu oldum:)))))))))))

kediyi ilk görünce beyaz tüyleri parlak ii bi şey sanıyor insan ama kesinlikle değil kuzene bazen direk bazen de yavaş yavaş sinsice saklanıp saldırıyor işin garibi bunun aynısını kuzen de ona yapıyor en sevdiği şey kediyi uyurken korkutmak:64::64::60::60:

kızlar ben dün akşam yemek masamın altıına çamaşır sepetini koydum,ordan alıp çamaşır asıyorum tamda sonu bi kaç çift çorap kalmış sepette onları asıcam,tam masanın o köşesine kafam bodoslama çarpmasınmı allahtan yarılmadıda dikişe gerek kalmadı et falan koyduk işte,bu akşamda amcamlar vardı valla dalga konusu oldum:)))))))))))

ıyyy çok acır o ya bende hep mutfak dolabını açık unutuyorum bulaşık falan yıkarken kütt berbat bişey geçmiiş olsun

kediyi ilk görünce beyaz tüyleri parlak ii bi şey sanıyor insan ama kesinlikle değil kuzene bazen direk bazen de yavaş yavaş sinsice saklanıp saldırıyor işin garibi bunun aynısını kuzen de ona yapıyor en sevdiği şey kediyi uyurken korkutmak:64::64::60::60:

vicdansız kuzenin kediyi o delirtmiş :9: benimkide canavar felaket ama bide dobiş koşamıyoda yuvarlana yuvarlana gidiyo :60: banyo yaptırırken elimi ısırmıştı benimde yere fırlatmıştım o anki acıyla ondan sonrada vicdan azabı duydum yavrum benim kıyamadım yine anne yüreği :60:

Kızlar bunuda anlatım bari çok utanç vericiydi kolay kolay anlatmam bunu kimseye amca kızlarının iş görüşmesi var 2 sinin biz 6 kız bide teyze kzızının nişanlısı götürdü görüşmeye gittik ordan gezmeye gidicez ama o yüzden kalabalık geldik binanın önüne nese dönme dolaplı kapı enişte geçti onla kızların biri geçti 2 birlikte 5 kız arkada kaldık 4 kapının bir bölümüne sıkıştı ben elimi uzattım napıyonuz derken teyze kızı benide çekti sıkıştık kapıda itiyoz itiyoz gitmiyo herkes hayret dolu bakışlarla bize bakıyo enişte bir döndü arkaya bizi gördü adam utancından yerin dibine girdi güvenlik çıktığımızda aynen bu lafı söyledi köyden indim şehre aslında kapı görmemiş deiliz kızlar küçüktü teyze kızıda sen nie girmiyosun diye beni çekince o öküzün azizliğine ugradık çok rezil olmuştum oo utanmamıştı bile ... :78: O akşam bide arabadan çıktım o önde oturuyo indi benim kapımı açtım elini kapımın arasına koydum parmagı orda kaldı nişanlısına bagırıyo ibrahim ibrahim ibrahim ne diyo çocuk ibrahim diyo sadece ben parmagı sıkıştı dedim bide kapıları kitlemişti açılmıyo zar zor çıkarttı çocukcaaz parmagını ama hala bizle gezmeye gitmek istiyodu enişte o rezilliklere ragmen

vicdansız kuzenin kediyi o delirtmiş :9: benimkide canavar felaket ama bide dobiş koşamıyoda yuvarlana yuvarlana gidiyo :60: banyo yaptırırken elimi ısırmıştı benimde yere fırlatmıştım o anki acıyla ondan sonrada vicdan azabı duydum yavrum benim kıyamadım yine anne yüreği :60:
siz normal kediden bahsediyorsunuz bu yavruyken bile piskopata bağlayıp iki gözüde saat yönünün tersine dönerek hepimizin üstüne uçardı ama ben hep kendime sormuşumdur neden bıcır :52::52::52:

siz normal kediden bahsediyorsunuz bu yavruyken bile piskopata bağlayıp iki gözüde saat yönünün tersine dönerek hepimizin üstüne uçardı ama ben hep kendime sormuşumdur neden bıcır :52::52::52:

anne babasını araştırmak lazım o kedinin sorun büyük ihtimal onlarda o zaman :27:

Ben kedileri hiç sevmem onlarda beni nezaman görseler hep kggggg yapıp üstüme atlıyolar çöpe bişey atarken özellikle aklım gidicek onların yüzünden uzaktan severim sadece gıdı gıdı gıdı seni die yok yaklaşmam

Kızlar bunuda anlatım bari çok utanç vericiydi kolay kolay anlatmam bunu kimseye amca kızlarının iş görüşmesi var 2 sinin biz 6 kız bide teyze kzızının nişanlısı götürdü görüşmeye gittik ordan gezmeye gidicez ama o yüzden kalabalık geldik binanın önüne nese dönme dolaplı kapı enişte geçti onla kızların biri geçti 2 birlikte 5 kız arkada kaldık 4 kapının bir bölümüne sıkıştı ben elimi uzattım napıyonuz derken teyze kızı benide çekti sıkıştık kapıda itiyoz itiyoz gitmiyo herkes hayret dolu bakışlarla bize bakıyo enişte bir döndü arkaya bizi gördü adam utancından yerin dibine girdi güvenlik çıktığımızda aynen bu lafı söyledi köyden indim şehre aslında kapı görmemiş deiliz kızlar küçüktü teyze kızıda sen nie girmiyosun diye beni çekince o öküzün azizliğine ugradık çok rezil olmuştum oo utanmamıştı bile ... :78: O akşam bide arabadan çıktım o önde oturuyo indi benim kapımı açtım elini kapımın arasına koydum parmagı orda kaldı nişanlısına bagırıyo ibrahim ibrahim ibrahim ne diyo çocuk ibrahim diyo sadece ben parmagı sıkıştı dedim bide kapıları kitlemişti açılmıyo zar zor çıkarttı çocukcaaz parmagını ama hala bizle gezmeye gitmek istiyodu enişte o rezilliklere ragmen

ahahah :60: az ısınayım ne rezilliklerim var benim bu benimkilerin yanında hiç kalır canım dua edersin haline:9:

anne baba dedin de aklıma geldi laf lafı açıyor işte... eşimin ailesi 50 lerde kalmış gibidir birbirlerine ahmet bey fatma hanım diye seslenirler hele kayınpederimin ses tonu hep aynı sakindir... evliliğimizin ilk zamanları hamaratım ya ütü yapıcam fişe takiim dedim ama ütü eskimi eski elektrik çarpar diye korkuyom: "babaaaaaaaaaaa kontrol kalemi varmı ?" dedim kayınpeder yoooo dedi ve şööle bir dumur durum gerçekleşti.
"fatma hanım" "evet ahmet bey" "şu fişi bi taksana" "peki ahmet bey ahhhhhhhhhhhhhhhhhh" kayınpeder durdu inceledi inceledi sonra "kızım elektrik kaçağı var takma fişi" dedi :27::27::27:

Back
X