İlkokul 1 deyken sınıf başkanı olunca acayip gaza geldim susun diye sıraların arasında dolaşırken elimdeki kalemtraşa küçük parmağımı sokmuşum çeviriyorum ama o gururla acı falan hissetmiyorum sonra çıkardım parmağımı durum malum
Ortaokuldayım yeni yeni ergenlik sinyalleri veriyorum. Beden dersinde niye bilmiyorum sınıfa gittik eğildim saçımı sallayıp havalandırdım sonra kafamı hızlıca seksi bir şekilde kaldırıyım derken küt sıranın köşesine geçirdim alnımı davul gibi olmuştu

Birkaç kıkırdama harici pek gören olmamıştı neyse ki ehehe
Gene ortaokuldayken fen dersinde balonla ilgili deney yapacaktık. Ben haylazlığımdan sınıfa geç geldim üstüne hala şaklabanlık peşindeyim. Üzerimde uzun yorgan gibi kabanım küçücük tabureler var laboratuvarda. Oturdum kabanı çıkarmadan balonu şişirdim havaya attım kalkıp kalkıp zıplıyorum balona vuruyorum. 3. kalkışımda tabure kabanın itmesiyle geriye gidiyor ben yere oturuyorum çat diye arkadakiler baya eğlenmişti
Bahçede yakartop oynuyoruz ben lisedeyim diğer çocukların en büyüğü ortaokulda

Çevik hareketlerle çocuklara yakartop nasıl oynanır göstereyim derken hızlı dönüşüm sonrası elimi yandaki dikenli tellere geçmiş bulmuştum nasıl becerdim bilemiyorum resmen asılı kalmıştım. Çocuklar korktu abla bişeyin var mı diyorlar yok canım dedim bozuntuya vermemeye çalışıyorum. Usulca kendimi ordan çıkarıp eve sızlanmaya gittim
Lisede tenefüsteyiz böyle bir grup arkadaş toplanmışız felsefik muhabbetler ediyoruz kadın erkek ilişkilerine dair. Arkamda da sıranın üstünde montlar var göz ucumla görmüştüm. Sonra ben tam cool bir cümle kurdum cümlenin yarısında da aynı coollukla geri doğru zıpladım oturur pozisyonda. Ama arkamdaki şey sıra değil iki sıranın arasına konulmuş montlarmış

Ay çat diye oram buram sıranın arka kısmındaki çivilerle çizilerek yere indim bunlar kopuyor tabi
Küçükken de yüzme öğrenmeye çalışırken babama tut beni der ilerlerdim bu tutmazdı beni batardım gülerdi tepemde sinirlendikçe daha çok su yutardım boğulma raddesine geldiğimde çekip çıkarırdı nefes almaya çalışırken konuşamaz küçük yumruklarımı konuştururdum bu da meşhur sözü söylerdi "babana bile güvenme"
Bir kere ailecek lunaparka gitmiştik 10-12 yaşında falanım. Şu camdan aptal labirent var ya ona girdim. Çıkış yolunu bulmaya çalışıyorum fare gibi. Benimle birlikte de oğlan çocuğu girmişti ikimiziz sadece. Sonra ben köşeden döndüm dışarda bizi izleyen kalabalıktan adamın teki "kız çıktı! kız çıktı!" diye bağırdı ay ben de çıktım sandım

Koşmaya başladım heyecanla önümde son bir cam daha varmış kafa göz girdim resmen gözlüğüm kaşımın kenarına saplandı

Dışardakiler nasıl gülüyor en çok da babam kopuyor tek gülmeyen annemdi sağolsun
14-15 yaşındayım bahçede oturuyoruz. Çardak vari bişeyin altındayız. Üstü de böyle tahtaları ekose gibi yerleştirmişler öyle çatı yapmışlar. Biri kız biri erkek iki arkadaşım tahtalardan tutunup sallanıyorlar. Yapmayın düşer buras dedim taşımaz sizi dedim. Dinlemiyorlar beni sallanıp sallanıp yan tarafa atladılar. Bunlar atlayınca tavan yıkıldı benim tepeme, kafam da çizgi filmlerdeki gibi boşluk bir kareden geçti

ama acayip sinek minek toz talaş yaprak ne varsa ağzıma gözüme doldu. Bunlara bir şey olmadı tabi yana atladıkları için eğlence çıktı hatta
Gene bir 14 varım. Arkadaşla birlikte komşumuz yaşlı amca vardı adı da ahpakut muydu neydi alpakut falan da değil adam çok enteresandı. Çok ilginç şeylerden bahsederdi hep suratında garip ifadeler mutlu mu hüzünlü mü anlayamazdık. Oğlu intihar etti hatta bunun evinde ama adamda hakikaten tuhaflık hat safhadaydı. Bu bizle konuştu konuştu. Sonra niye bilmiyorum arkadaşımla ben kapıdan değil de görüşürüz .... amca diyerek bunun 2. kattaki evinin penceresinden çıktık

Atlayınca bileğim burkuldu 2 sene ağrıdı niye öyle yaptık hala bilmem