Rica ederim, ne demek arkadaşım.
Sibela, özel mesaj gönderemiyorum ben. Yeterli mesajım yoktur.
Sağol canım, Allah sana da nasip etsin inşallah.
Evet, aktarlarada tavşancil otu tenktürü sor, veya kurutulmuş tavşancil otu kökü ve tohumu, bütün bitkiyi değil. Kaynat, günde 1 bardak iç canım.
İnşallahgelir canım
Sibela, googlede öğrek, kamşam olarak da geçiyor. Bi de böyle bak.
tenktür nedir
canım bu otu biz çay gibi mi demleyip içelim sen netten mi sipariş ettinde geldi tenktür aynı şey yani dimi tavşan otu ile yani senin kullandığın o şeyin içinde ek başka bileşenlerde varmı otun çayını içmemiz yeterli mi
Tenktür: bitkiyi dövülerek özü çıkartılır. Üzerinde alkol dökülür (bozulmaması amacıyla), ve 1 hafta - 10 gün bekletilir.
Tenktür bu arkadaşım.
canım, ben içtim ilaçin içinde sadece tavşancil otu özü ve alkol. Başka birşey yoktu.
Internette sipariş etmedim, yurtdışından aldım.
Yengem bana tavsiye etti. Yengem de kullandı, onun yumurtalıları 0 yuğmurta üretiyordu. Doktoru bu tenktürü tavsiye etti. 2 ay sonra kontrole gitti ve 3 tane yumurta göründü. Yani o anda hamile kalsaydı 3 tane ayrı yumurta üçüzü olurdu.
Şimdi 2 yaşında bir kızı var.
Bu bitki Türkiye'de okadar zor bulunacağına hiç tahmin etmedim, çünkü papatiya kadar sık raslanan bir bitkidir. Tenktürü fiyatı hiç pahlı değil.
Biraz internette araştırayım, eğer uluslararası satış yapan bir firma olursa eklerim. Yurtdışında bu ilaç her eczanede var, inşallah online yurdışı satış yaparlar.
Olmazsa, kurutulmuş olarak akratlarda arayınız. ( sadece kökü ve tohumu)
Bulursanız bildiriniz, lütfen.
:CüvCüv: Bol şanslar arkadaşlar
arkadaşım bebişini sağlıcakla büyüt inşallah.
senin yurtdışından getirttirdiğin ilacın adı (ingilizcesi) falan varsa onu yaz google dan öyle aratalım. ingiltereden sipariş verip getirtebiliriz net üzerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?