Kızlar, gördüğünüz gibi eski topiği yeniden yayındadır.
Sayın Kazen, sağolsun, ricamı geri çevirmedi ve topiği yeniden yayına sundu.
Amacım sizleri eski bilgilerden faydalanabilmek, tavuşancil otuna yeni başlayanlar için yardım etmek ve sorularınıza cevap verebilmektir.
Şunu belirlemek isterim. Ben kesinlikle bu ilaçların satıcısı ve tedarikçisi değilim.
2 kez yurtdışından akrabalarım geldiği ve yardım etmek amacıyla bir kaç adet getirmelerine ricada bulundum.
Hepsi bundan ibarettir.
Bu arada, son paket halen kızlara ulaşamadı. Vana gittmişti. Kim bilir belki enkazların arasında kaldı. Kader, kısmettir.
Ama bu durumda önemli olan hastanekorkağı arkadaşımız iyi ve sağ olmasıdır.
buradan kendisine çok çok geçmiş olsun ve en kısa zamanda toparlanmasın diliyorum.
İşte böyle kızlar.
Kullananlar arasına melekbade, aysemoon, landarch ve elibeses hamile kaldılar. (Benim bildikleri)
Aysemoon ve elibeses bebeğini kaybettiler. Çok üzgünüm.
Allah onlara boy boy bebekleri nasip eder, inşallah.
Bir çok kişi kullandılar ama olumlu veya olumsuz çok az dönüş yaptılar.
Neyse.
Yeni ilaçlara gelince (şu kadınlı - erkekli şişeler). İlaç ambalajı ve içeriği değişmiştir.
Kullanım aynıdır. 1 TATLI KAŞIĞI 1 çay bardağı suya karıştırılarak, günde 3 kez aç karnına içilir.
Yanlız, şu yeni ürünlerde söyle bir ibare vardır. 1 ay (3 hafta) kullanıldıktan sonra 1 ay kullanılmaz.
1 ay dinlemeden sonra tekrar 1 ay (3 hafta) kullanılır.
Erkek için de geçerlidir.
Bildirmek istedim. Adetliyken kesinlikle kullanmıyorsunuz, belki o anda değil ama daha sonra çok şidetli bir kanamanız olabilir.
Yeni kullanmaya başlayanlara bol şanslar ve güzel haberler dilerim.
Sayın Kazen, sağolsun, ricamı geri çevirmedi ve topiği yeniden yayına sundu.
Amacım sizleri eski bilgilerden faydalanabilmek, tavuşancil otuna yeni başlayanlar için yardım etmek ve sorularınıza cevap verebilmektir.
Şunu belirlemek isterim. Ben kesinlikle bu ilaçların satıcısı ve tedarikçisi değilim.
2 kez yurtdışından akrabalarım geldiği ve yardım etmek amacıyla bir kaç adet getirmelerine ricada bulundum.
Hepsi bundan ibarettir.
Bu arada, son paket halen kızlara ulaşamadı. Vana gittmişti. Kim bilir belki enkazların arasında kaldı. Kader, kısmettir.
Ama bu durumda önemli olan hastanekorkağı arkadaşımız iyi ve sağ olmasıdır.
buradan kendisine çok çok geçmiş olsun ve en kısa zamanda toparlanmasın diliyorum.
İşte böyle kızlar.
Kullananlar arasına melekbade, aysemoon, landarch ve elibeses hamile kaldılar. (Benim bildikleri)
Aysemoon ve elibeses bebeğini kaybettiler. Çok üzgünüm.

Allah onlara boy boy bebekleri nasip eder, inşallah.
Bir çok kişi kullandılar ama olumlu veya olumsuz çok az dönüş yaptılar.
Neyse.
Yeni ilaçlara gelince (şu kadınlı - erkekli şişeler). İlaç ambalajı ve içeriği değişmiştir.
Kullanım aynıdır. 1 TATLI KAŞIĞI 1 çay bardağı suya karıştırılarak, günde 3 kez aç karnına içilir.
Yanlız, şu yeni ürünlerde söyle bir ibare vardır. 1 ay (3 hafta) kullanıldıktan sonra 1 ay kullanılmaz.
1 ay dinlemeden sonra tekrar 1 ay (3 hafta) kullanılır.
Erkek için de geçerlidir.
Bildirmek istedim. Adetliyken kesinlikle kullanmıyorsunuz, belki o anda değil ama daha sonra çok şidetli bir kanamanız olabilir.
Yeni kullanmaya başlayanlara bol şanslar ve güzel haberler dilerim.