Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

kızlar sizde yumurtlama dönemi haricinde gebe kalınma ihtimali varmı.mesala adete yakın felan.bilgisi olan varmı

ben ilk hamile kaldığımda adetime yakındı.çünkü tutunma kanaması olmuştu ordan aklımda kaldı tabi o zaman adet oluyorum dye düşünmüştüm.adetim bir kaç gün geçikincede menepoza giriyorum diye başlamıştım ağlamaya.5.5 yıl olmayınca bide o kadar tedaviyle olmayınca kendiliğinden olabilecek ihtimali tamamen aklımda silmiştim.ama oda 2,5 ay sürdü kalbi durdu aldırdım .kürtajdan sonra düzenim tamamen değişti doktora gitmeye artık korkuyorum.benimde bu ay adetimden sonraki 16.ve 17 gün kahverengi akıntım oldu çok korkuyorum kötü bişey var diye.

yok canm kalmadım
baslayalı 1 ay oldu
esım kullanıor ben deıl
vesıle derken,
getrtıler bana vede bır cok arkadslara
bu ılacı romanyaya gıden orada bulunan bırı varsa getrtebılırsın ancak tatlım
turkıyede yok maleseffffff

gercekten eger hamıle kalırsam
elımdekılerı yollayacagım ıhtıyacı olanlara

anladım esracım..LLAH KUCAĞINI TEZ VAKİTTE DOLDURSUN İNŞALLAH AMİN CNMMMM:49::49:

Canım benim bebeğin kalp atışları oluşmadı 3. ayına girecekken almak zorunda kaldılar bana zarar vermesin diye.
öyle işte ..

esracım ne zaman gidiceksiniz sperm testine valla bende merak ediyorum sizi cok..
ben eşime hapını içiriyorum fena değişiklikler var :)
bende kullanıyorum düşünün artık:30:

ELBİSES geçmiş olsun cnm...inşallah en yakın zamanda nurtopu gibi bir bebeğin olur:emir_bebek::emir_bebek:

Aris ilacı sadece yumurtlama gününe kdr kullansak faydası olurmu?
elimde tek şişe varda:)

elıbeses,
rabbım ınsallah bu sabrını bu umudunu
hayırlı bır evlat vererekten mukafatlandırsın sana....
en yakın zamnda gene melegın kardes getrecektır ben ınanıyorum
kız bızede bu haptan 2 tane yollayında bzdede bır eksın olsun :)))))

esracım ay ne güzel yazmışsın Allah razı olsun Hepimize inşallah ...

canımcımmm valla biz hapı sırf ziyan olmasın diye kullandık tentür daha etkiliymişşş
sen dozu yükselt biraz hehe bide halvetten 15 dk önce kullandır bakalım nolcekk...

:32:

valla bnde cok ama cok sevındım
uzuntumu sıte yonetıcısıne belırtmıstım zaten
kapandıgı zamn
ck sukur gerı acıldı ve bır aradayız sagol kazen

valla bncede yetmezz:1::1:
kız adamda tık yok
ıstek konusunda :)
elıbeseslere ımrendım :)
onlarda lıbıdo tavan yazdıklarına bakılırsa :))))))))

:118:canım aynen öyle
dün akşam bile adam gece uykuda duramıyo:D ama yok dün akşamı es geçirdim neyseki yüz vermedim :23:
valla benimkime fena vurdu...

Aris ilacı sadece yumurtlama gününe kdr kullansak faydası olurmu?
elimde tek şişe varda:)

Tatlım, yumurtalama günü bir çok faktörlere göre değişiyor.
Kesin bu güne yumurtlama olduğu bilemeyiz.
Elinden tek şişen var diye üzülme.
Daha önce yazdım gibi ilaçı içeriği değişmiş. Bitki ekstresi daha da güçlenmiş.
O nedenle 1 ay (3 hafta) kullandıktan sonra 1 ay kullanaılmıyor. Sonra yine aynı 1 ay kullanım, 1 ay dinleme.
Böylece 1 şişe en az 3 ay yeterlidir.
İstersen adetin bittiği günden başlayarak adetin geldiği güne kadar kullanabilirsin, istersen adetin bitti günden başlayarak adetin bir hafta öncesi kadar kullanabilirsin. Ben şahsen addetim gelmesi gerek güne kadar kullanmıştır.
Adet gelmeden bir hafta önce bırakılması nedeni şudur: eğer hamile kaldıysan düşüğü önlemek, değilse adet düzensizliği (daha şidetli kanama) önlemek içindir.
Acil şifalar dilerim, tatlım.

Ben kulanıyorum tabii:34:Okadar emek harcadın getirtmek için ve sonuçta olumlu sonuçlarını alanlar var bende ilaca 9 kasımda başladım.Demek istediğim yanlızca bir ay deneyebileceğim kısmet inşallah ilk ay faydasını görürüm.Hem ilacı temin etme imkanım olmadığı için hemde tedavime devam etmek istediğim için yanlızca bir ay kullanabileceğim....

Tatlım sana yazacaktım, konular arasında yazını kaybettim gitti. Kusuruma bakma, lütfen.
Sana acil şifalar dilerim, canım. İnşallah en kısa zamanda beklediğin sonuçu alırsın.

:118:canım aynen öyle
dün akşam bile adam gece uykuda duramıyo:D ama yok dün akşamı es geçirdim neyseki yüz vermedim :23:
valla benimkime fena vurdu...

:1: Elibeses, sen tenktürünün önerilen dozu kullanırsan demek ki yataktan hiç çıkmasın. :1:
İnanki ilk hamilelik haberi senden beklerim canım.
Yarın hamileyim desen hiç surpriz olmaz benim için.
Öpüyorum tatlım.

:1: Elibeses, sen tenktürünün önerilen dozu kullanırsan demek ki yataktan hiç çıkmasın. :1:
İnanki ilk hamilelik haberi senden beklerim canım.
Yarın hamileyim desen hiç surpriz olmaz benim için.
Öpüyorum tatlım.

:23:aris gerçekten normalden az kullanıyormuşum dediğine göre.
hapıda eşim günde sadece 2 tane içiyor 6 tane içse düşünemiyorum...
yeni ilaç değişti demek
bende hem eski hem yeni şişe var..
karışık bi ondan bi ondan içiyordum
o zaman eskisine devam ediyim
yenisini pek begenmedim laf aramızda
tadı garip böögh

geçen hafta bi belirti var gibiydi ama saunda hamilelik belirtisi hissetmiyorum bakalım nolcazzz:) inşallah ilk ben olurum :87:
ama hızlı başlayıp cabuk bitmesin inşallah

Son düzenleme:
:23:aris gerçekten normalden az kullanıyormuşum dediğine göre.
hapıda eşim günde sadece 2 tane içiyor 6 tane içse düşünemiyorum...
yeni ilaç değişti demek
bende hem eski hem yeni şişe var..
karışık bi ondan bi ondan içiyordum
o zaman eskisine devam ediyim
yenisini pek begenmedim laf aramızda
tadı garip böögh

geçen hafta bi belirti var gibiydi ama saunda hamilelik belirtisi hissetmiyorum bakalım nolcazzz:) inşallah ilk ben olurum :87:
ama hızlı başlayıp cabuk bitmesin inşallah

elibeses inşallah senin gibi ilaç bizdede hemen etkisini gösterir.:49:

ben ilk hamile kaldığımda adetime yakındı.çünkü tutunma kanaması olmuştu ordan aklımda kaldı tabi o zaman adet oluyorum dye düşünmüştüm.adetim bir kaç gün geçikincede menepoza giriyorum diye başlamıştım ağlamaya.5.5 yıl olmayınca bide o kadar tedaviyle olmayınca kendiliğinden olabilecek ihtimali tamamen aklımda silmiştim.ama oda 2,5 ay sürdü kalbi durdu aldırdım .kürtajdan sonra düzenim tamamen değişti doktora gitmeye artık korkuyorum.benimde bu ay adetimden sonraki 16.ve 17 gün kahverengi akıntım oldu çok korkuyorum kötü bişey var diye.

ya canım benimde adetimin bitiminden 10gün sonra felan çok az lekelenmem oldu.anlamadım neden niye oldu.:30:

elibeses inşallah senin gibi ilaç bizdede hemen etkisini gösterir.:49:

inşallah hepimiz aynı anda şişeriz:)
bi istatistik yapılmıştı 3 kişiden 1 kişiye iyi geliyormuş gibi bir sonuç cıkmıştı
inşallah 3 de 3 olur:)

Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi...

Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi..elbette okurum..3 tane benden olsun canım daha fazla da okurdum ama kendi tesbihlerimi bitirmeye çalışırum ama sana 1 sattimi ayırabilirim ALLAH kabul ederse..sen bana özelden adını yaz söz adetim bitsin okuycam ve okudum 3 ekle derim sana..:)

tatlım, yumurtalama günü bir çok faktörlere göre değişiyor.
Kesin bu güne yumurtlama olduğu bilemeyiz.
Elinden tek şişen var diye üzülme.
Daha önce yazdım gibi ilaçı içeriği değişmiş. Bitki ekstresi daha da güçlenmiş.
O nedenle 1 ay (3 hafta) kullandıktan sonra 1 ay kullanaılmıyor. Sonra yine aynı 1 ay kullanım, 1 ay dinleme.
Böylece 1 şişe en az 3 ay yeterlidir.
Istersen adetin bittiği günden başlayarak adetin geldiği güne kadar kullanabilirsin, istersen adetin bitti günden başlayarak adetin bir hafta öncesi kadar kullanabilirsin. Ben şahsen addetim gelmesi gerek güne kadar kullanmıştır.
Adet gelmeden bir hafta önce bırakılması nedeni şudur: Eğer hamile kaldıysan düşüğü önlemek, değilse adet düzensizliği (daha şidetli kanama) önlemek içindir.
Acil şifalar dilerim, tatlım.

canım nasıl kulanılıoyor peki dozu nasıl
adetle başlarsak döllenem olursa zaarr veriyor mu ?
Eşte kullanıyor mu

bana da elisebes getitrMİŞTİ ama daha sınırdan gelmemiş galiba
elime ulaşmadı ama adetime 4 gün var gelirse adetle başlamayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Back
X