Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

hevuk nasıl hemen geri gönderebilirler
biraz beklemeliydi
nereden istetmiştin internetten mi
arasan belki gelir
ama her işte bir hayır vardır unutma belki o ilaç sana göre değildi
gelmezse de üzülme
ama bir bak
o akıllı kargo şirketi seni aramadan nasıl gönderir tel yokmuydu?

:43: :43: :43: :43:
Ya kızlar sinirlerim çok bozuk ağğlıyorum sinirden
Lanet olsun benim şansıma Kargo şirketine perşembe aradım
Teslimatta dendi sonra gelmedi ve ulaşamadım halada şikayet için aradım
Kargom geri dönmüş :43:
Hep aynısını yapıyo VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsler
4 oldu evde yoktunuz yada yanlış adres diyolar
Napıcam ben şimdi geri gelmesi çok zor şimdi nasıl getirticem
Nasıl bir şansım var benim artık isyan etmemek elde değil
Ben kendimi listeden çıkarıyorum bende bu şans varken bebek filan olmaz zaten onada yazık :43:

neden gidip kendin teslim almadın tamam getirmek onların görevi ama çok önemli birşey şubeye indiği gün gidip kendin alsaydın geri dönerse ne olur bilemiyorum umarım kaybolmaz çünkü eşim günlerce göreve gidiyor

[TABLE="class: grid, width: 800"]
[TR]
[TD]Esra8
[/TD]
[TD]Azosperm
[/TD]
[TD]5 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]megan17
[/TD]
[TD]????
[/TD]
[TD]8 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aybuke61
[/TD]
[TD]Sebepsiz
[/TD]
[TD]9 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bahar85
[/TD]
[TD]Azosperm
[/TD]
[TD]13 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elibeses
[/TD]
[TD]Sebepsiz
[/TD]
[TD]25 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Millstone
[/TD]
[TD]Rezervazlığı
[/TD]
[TD]27 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevdalinka06
[/TD]
[TD]Sebepsiz
[/TD]
[TD]31 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hevuk
[/TD]
[TD]Sebepsiz
[/TD]
[TD]17 Aralık
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Evet kızlar liste yenilendi İnşallah hayırlı haberlerimiz yazılır listeye Bebişlerle dolar taşar bu topik :49::49::49::49::49::49::49::49:
Aralık listemiz böyle ocaktada bu ikonlar gibi olmak ümidiyle
:nazar:

Çıkardım kendimi Sizlere bol şans inşallah

vay cok güzel olmuş canım eline saglık bende bunu denedim karışık gelince bıraktım :36:
yani sonra eklemek zor olur diye.
Sen niye kendini cıkartıyorsun bakiyim canım kargo şirketinin salaklıgı sen neden kendine kızıyorsun yapma nasılsa getircekler sen al ilacını kullan güzel güzel..:20:

Son düzenleme:
Kızlar günlerdir tel kulağıma yapıştı
Bugün aradım şikayet ettim geri gitmiş dediler o kargo geri gelicek ücrette ödemiycem dava açıcam size dedim
Sonra buranın şubesin hep mesguldü şikayet edince tel açıldı aradım
Kızla kavga ettim teslimatta diyosunuz kargo geri gidiyo diye
Bagırdım birsürü Yanında kine diyoki korkunç bagırıyo bu kadın ya sen konuş
Dedim baırırım haklıyım kargoyla olmuyosa otobüsle gidip bizzat alıp geliceksiniz..
SoNRA KARGOYU YOLLAMADIM GERİ DEDİ ee niye yollandı deniliyo kendizinden haberiniz yok birsürü şey
Geliyorum kargomu almaya dedim beş kuruşta vermiycem sonra siz gelmeyin ben hemen yolluyorum dedi
Bu saat oldu gelen giden yok gidiyodum eşim aradı ben giderim sen şimdi dagıtcan orayı dedi
O gitti okadar kavgaya tartışmaya ragmen bulamadılar yine pakati yani dagıtıma çıkmamış yine
Dedim bul onu kız diyoki tartıştıgın kadınmı o oda diyoki yok o şifadaydı bende dedim benim o ben bulamayın geliyorum
Arada birsürü şey yazarken eşim geldi şükirki kavuştum :16: Allah'a şükürler olsun ama ömrümden bir 5 sene gitmiştir birdaha asla bu kargoyla işim olmaz 4 kez geldik evde yoktunuz numarı yaptılar..
Kız diyoki geldik evde yoktunuz yapmaya yalanında daniskası hiöç adım bile atmadım
Niye telefon etmiyosunuz ozaman diyorum telim kapalıymış asla kapalı kalmadı
Neyse kavuştum ya yeter Baya hırpalanmış yanlız kutu allahtan kırılmamış..
Kim sarmış beyaz kağıda bunları :1:
Kızlar emeklerinize sağlık Allah razı olsun...

hevuk nasıl hemen geri gönderebilirler
biraz beklemeliydi
nereden istetmiştin internetten mi
arasan belki gelir
ama her işte bir hayır vardır unutma belki o ilaç sana göre değildi
gelmezse de üzülme
ama bir bak
o akıllı kargo şirketi seni aramadan nasıl gönderir tel yokmuydu?

Aramadılar sorma ya dellirdim burda hergün kaçkere aradım teslimatta dendi yani gitsem alamam diye düşündüm
Telleri açılmadı sonra hafta sonu girdi p..Tesi kesin gelir diye düşündüm
Merkezi aradım şikayet için kadın dedi geri gitti saymadığım laf kalmadı
Bu kadarmı umursamaz olurlar ya nasıl bir şirket pislikler..
Telim vardı canım gelmişler yokmuşum telefonumu aramışlar kapalıymış hepsi yalan bide utanmadan yalan söylüyosun dedim kıza
Ama geldiii...Yok canım Hastanekorkağı aracılığıyla geldi

neden gidip kendin teslim almadın tamam getirmek onların görevi ama çok önemli birşey şubeye indiği gün gidip kendin alsaydın geri dönerse ne olur bilemiyorum umarım kaybolmaz çünkü eşim günlerce göreve gidiyor

Anlattığım gibi canım hep teslimatta dendi teslimattaki şeyi nasıl alıyım insan da güveniyo hafta sonu girdi birde
Neyseki aldım eşim aldı bugünde teslimatta dendi yine gelmiycekti gitmeseydim Merkez geri dönmüş diyince gözlerim yuvalarından fırladı
Kız göndermemiş geri önemli demişim saklamış o nedenle yalan üstüne yalan..
Arıycaktım seni ama knt sıfır bunları aramaktan kntürüm bitti....
Allah razı olsun senden ve Aristen canım inşallah hayırlı haberler veririz..

vay cok güzel olmuş canım eline saglık bende bunu denedim karışık gelince bıraktım :36:
yani sonra eklemek zor olur diye.
Sen niye kendini cıkartıyorsun bakiyim canım kargo şirketinin salaklıgı sen neden kendine kızıyorsun yapma nasılsa getircekler sen al ilacını kullan güzel güzel..:20:

Geldi canım Allaha şükürkii..
Ben yaparım listeyi kolay canım kopyalayıp isimleri çıbıgları yapınca yapıştırıyorum oluyo..

Liste süper olmuşşş hevukkcummm.İlacının gelmesine de çokk sevindimmm..Kızlar benime azz kaldııı..Bakalımm bu hafta sonuna kırmızlar gelirrrr..Yumoşlarda bir değişiklik olucakmı bakalımmmm..Heyecanla bende bekliyorummm.Bu arada ilacım tadına iyiden iyiye alışşştımmmmmmmm..Artık hiççç kötü gelmiyorrrr..Bismillah şifa olsun diyipp fondipliyorummm:))

Liste süper olmuşşş hevukkcummm.İlacının gelmesine de çokk sevindimmm..Kızlar benime azz kaldııı..Bakalımm bu hafta sonuna kırmızlar gelirrrr..Yumoşlarda bir değişiklik olucakmı bakalımmmm..Heyecanla bende bekliyorummm.Bu arada ilacım tadına iyiden iyiye alışşştımmmmmmmm..Artık hiççç kötü gelmiyorrrr..Bismillah şifa olsun diyipp fondipliyorummm:))

Sağol canım geldi şükür
Ama sen adetinden hemen sonra başlamadınmı canım
Ben adetimi bekliyorum bitince başlıycam
Kızlar birde ben ovulasyon testi alıcam garantiye almak için
Sizlerde alsanıza yumurtlama gününü tutturmak zor çünki
İnşallah hepimize faydası olur hamiş kalırız sonra toplaşırız sen sizler tenktür kardeşiniz çocukar diye anlatırız çocuklarımıza..

kızlar günlerdir tel kulağıma yapıştı
bugün aradım şikayet ettim geri gitmiş dediler o kargo geri gelicek ücrette ödemiycem dava açıcam size dedim
sonra buranın şubesin hep mesguldü şikayet edince tel açıldı aradım
kızla kavga ettim teslimatta diyosunuz kargo geri gidiyo diye
bagırdım birsürü yanında kine diyoki korkunç bagırıyo bu kadın ya sen konuş
dedim baırırım haklıyım kargoyla olmuyosa otobüsle gidip bizzat alıp geliceksiniz..
Sonra kargoyu yollamadım geri dedi ee niye yollandı deniliyo kendizinden haberiniz yok birsürü şey
geliyorum kargomu almaya dedim beş kuruşta vermiycem sonra siz gelmeyin ben hemen yolluyorum dedi
bu saat oldu gelen giden yok gidiyodum eşim aradı ben giderim sen şimdi dagıtcan orayı dedi
o gitti okadar kavgaya tartışmaya ragmen bulamadılar yine pakati yani dagıtıma çıkmamış yine
dedim bul onu kız diyoki tartıştıgın kadınmı o oda diyoki yok o şifadaydı bende dedim benim o ben bulamayın geliyorum
arada birsürü şey yazarken eşim geldi şükirki kavuştum :16: Allah'a şükürler olsun ama ömrümden bir 5 sene gitmiştir birdaha asla bu kargoyla işim olmaz 4 kez geldik evde yoktunuz numarı yaptılar..
Kız diyoki geldik evde yoktunuz yapmaya yalanında daniskası hiöç adım bile atmadım
niye telefon etmiyosunuz ozaman diyorum telim kapalıymış asla kapalı kalmadı
neyse kavuştum ya yeter baya hırpalanmış yanlız kutu allahtan kırılmamış..
Kim sarmış beyaz kağıda bunları :1:
Kızlar emeklerinize sağlık allah razı olsun...

gözün aydın canım aa beyaz kagıdamı sarmış diyordu üzerinde kadın erkek var nasıl kargoya verecem diye tek tek sarmış demek canım kocacığım özledim ya kocamı :(

gözün aydın canım aa beyaz kagıdamı sarmış diyordu üzerinde kadın erkek var nasıl kargoya verecem diye tek tek sarmış demek canım kocacığım özledim ya kocamı :(

Sağol tatlım anladım eşinin sardığını :1:
O nedenle sarmış demekki utanmış adamcagız
Eşine de çoook çook teşekkür ediyorum
Sağolsun ilgilendiniz bu karışıklıkta
İnşallah yakında kavuşursunuz canım birbirinize..
Bilirim zor eşinden ayrı olunca insan kendini yarım hissediyo

sağol tatlım anladım eşinin sardığını :1:
O nedenle sarmış demekki utanmış adamcagız
eşine de çoook çook teşekkür ediyorum
sağolsun ilgilendiniz bu karışıklıkta
inşallah yakında kavuşursunuz canım birbirinize..
Bilirim zor eşinden ayrı olunca insan kendini yarım hissediyo

amin canım inşallah kagıdamı sardın diyorum evet begenmedinmi 1 saat ugraştım diyor rica ederim canım çok şükür herkesin ilacı ulaştı hepinizin güzel haberleri gelir inşallah

evet canım geldi allah'a şükür sağolasın vallahi daha şimdi kahvaltı yapıyorum stresten
şimdi heyecanla reglimi bekliyorum..

ınsallah adet olmazsındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hamıs olursunnnnnnnnnnn
bır umutlan bekleyen bırılerıne yollarsın ılacını:49:

ınsallah adet olmazsındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hamıs olursunnnnnnnnnnn
bır umutlan bekleyen bırılerıne yollarsın ılacını:49:

Ay varya bugünde hep benim içimden bu geçti belki adet olmam hamile kalırım başka birine yollarım bende ilacı diye
Deha diye bir ilaç var yumurta kalitesini artırmak için ondan içtim birde 3 hap daha ama yumurtlama gününde bıraktım
O nedenle içimde böyle bir his oldu
Allah mı söyletti sanada yavrii inşallah öyle olurda sayemizde bir kişi daha ilaca kavuşur :49::emir_bebek:

ayyy, Hevuk'a bakın. Sinir küpüymüş. :1:
Şaka tatlım, sen yine az yaptım. Daha çok şey hakediyordu o kargo çalışanları.
Boşver, sen ilaça kavuştun ya, önemli olan da o.
İyiki almaya gittiniz, yoksa kim bilir ne olurdu.
Bu arada, hep diyorduk ya, herşeyde bir hayır vardı... İnşallah ilaca gerek kalmadan bebişine kavuşmuşun.
İnşalalh iyi haberler alırız senden.

Hastanekorkağı, eşine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
Allah ne muradınız varsa versin.
En kısa zamanda sizde birbirine kavuşursunuz inşallah. Boy boy çocuklarınız olur inşallah.
A, bu arada, eşine söyleki kutumu geri istiyorum. :1:
Kutum çok güzeldi, hatta gönderip göndermesem çok düşündüm, ama ilaçlar içinde "cuka" diye oturmuştu.
Dedim aaa, demek ki sen gidicisin, gönderdim güzel kutumu. :5: :1:

Evet canım geldi Allah'a şükür sağolasın Vallahi daha şimdi kahvaltı yapıyorum stresten
Şimdi heyecanla reglimi bekliyorum..

Hadi gözün aydın ,, anlattıklarından sonra işte sonra biz cadı oluyoruz insanı çıldırtır bu kargocular...

:) 1 cay bardagı oldugu için gözü kapalı hüp diye gidiyooo ... ben sogan kürünü denemiştim ondan sonra bu ilaç seker gibi geliyo valla :9:

ayyy, Hevuk'a bakın. Sinir küpüymüş. :1:
Şaka tatlım, sen yine az yaptım. Daha çok şey hakediyordu o kargo çalışanları.
Boşver, sen ilaça kavuştun ya, önemli olan da o.
İyiki almaya gittiniz, yoksa kim bilir ne olurdu.
Bu arada, hep diyorduk ya, herşeyde bir hayır vardı... İnşallah ilaca gerek kalmadan bebişine kavuşmuşun.
İnşalalh iyi haberler alırız senden.

Hastanekorkağı, eşine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
Allah ne muradınız varsa versin.
En kısa zamanda sizde birbirine kavuşursunuz inşallah. Boy boy çocuklarınız olur inşallah.
A, bu arada, eşine söyleki kutumu geri istiyorum. :1:
Kutum çok güzeldi, hatta gönderip göndermesem çok düşündüm, ama ilaçlar içinde "cuka" diye oturmuştu.
Dedim aaa, demek ki sen gidicisin, gönderdim güzel kutumu. :5: :1:

evet ya belkide hamiştir kimbilir... :49:
Verilen mal geri alınmaz :20::9:

hevuk listeye benide eklermisin ilaca başlayalı 5 gün oldu bat 28 aralık eşimde hareket azlığı bende çikolata kisti var.

Back
X