Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Esracıımmm iyiyim valla ne olsun suanda şişen puf puf olan gögüslerime hayret ediyorum heralde hayıtın işi...
regl olunca sönerler:9:

elibeses cim umarım gebelikle ilgili bir belirti olsun pampişler.moralin bozulmasın ancak ben hayıt kullandığımda prolaktinim yükseliyordu.herkes de aynı değildir elbette üstelik regl yaklaşıyor diyorsun.umarım gebesindir.

benim hayat dolu tatlı kuzucum nasılmış bugün? sevgi kelebeği pıtırcık .sana dolu dolu enerji gönderiyorum alıver tatlım

:21::21::21::21::21::21::21:
kımse tutamaz benı bugun desene :1:
arisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
elibesesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss:3::3::3::3::3::3::3::3:

Uzun zamandir bukadar gulmedim:))) "şişen puf puf olan gögüsler" yaaa simdi dokunca aciyordur onlar....
"hem kendim hemde sizin için çalışıyorum" Aris kendi olmadiginda siteyi sana emanet etmisti yanlis hatirlamiyorsam, hakliymis!:))))
Emeklerine saglik canim, yakala gönderdigim öpucugu:)))

bana mı emanet etmiş sagolsun
benim haberim yoktu :9::9:
valla bi tek acımıyolar ama hassaslar
bu saba ovulasyon testi yaptım onda bile tek çizgi cıktı kaldı 9 gün... hayıt yaptı galiba yalancı şişlik :53:

elıbeses cok guldurdun benı

ıremcıgım cok sukur bnde ıyıyım tatlım

:17: hehee valla bi şiştim been ama kesin hayıttann:19:

kızlar nasılsınızzz.pek giremedim bu aralar.en son dediğim gibi yumoşlarım BRANCAM sayesinde koccaman oldu çatlama iğnesi oldum bakalım ayın sonunu bekliyorum.iğnenin saatlerine pek uyamadım ama umudum biraz var gibi.resmen büyümeyen yumoşlarım büyüdü.bu ilaç bende mucize dilerim hepimizde olur:16:

Esracım ben sana bi türlü yazamadım süper yaaa sana da yaradı demek hadi bide çatlatma ignesi de işe yarasa bu ay gelir inşallah bebiş
hem bu ay olmasa da sonraki aya inşallah olurr :46::46::46:

bende heralde sonraki ay branca yı kullanıcam...:29:

günaydın arkadaşlar.

İremcim günaydın

Merhaba kızlar
Sanırım kefleriniz yerindedir.

Esra3229, seni tebrik ederim tatlım. İnşallah olumlu sonuçlar alırsın, bitanem.
Elibeses, sen puf puf dolaş bakim. :1: Dikkat et sondurme onları, yatarken hava yastığı görevi görürler. :1:
İremcim sen nasılsın, canım?
Adame, umarım iyisindir tatlım.
Esra8, bugün ki enerjiyi nereden buldun tatlım?

Esracıımmm iyiyim valla ne olsun suanda şişen puf puf olan gögüslerime hayret ediyorum heralde hayıtın işi...
regl olunca sönerler:9:

elibeses cim umarım gebelikle ilgili bir belirti olsun pampişler.moralin bozulmasın ancak ben hayıt kullandığımda prolaktinim yükseliyordu.herkes de aynı değildir elbette üstelik regl yaklaşıyor diyorsun.umarım gebesindir.

prolaktinim ne canım????
9 gün kaldı yaa artık ak mı kara mı cıkacak o yüzden stres yapmıyom vallaaa napiyimmm geçen ay maaf ettim kendimi yok artık öylee...

Elibeses, esra 8 dediki " beni kimse tutamaz"
Hakatten de öyle , ne sen ne de ben tutamadık onu, gitti. :1:

Merhaba kızlar

Elibeses, sen puf puf dolaş bakim. :1: Dikkat et sondurme onları, yatarken hava yastığı görevi görürler. :1:

Hoşgeldin aris valla benim keyfim yerinde çok şükür .. pufidik oldum beeen ama şikayetci değilim biraZDAN ONDAN KULLANIYORDUM YAA anca işe yaradııı :52:
irem ona enerji göndermiş ondan heralde bana da şimdi jeton düştü:D ama esra bu enerjiyle kaçmış galiba:30::52::52:

Sen nasılsın Aris çalılşma başladı mı?

Hoşgeldin aris valla benim keyfim yerinde çok şükür .. pufidik oldum beeen ama şikayetci değilim biraZDAN ONDAN KULLANIYORDUM YAA anca işe yaradııı :52:
irem ona enerji göndermiş ondan heralde bana da şimdi jeton düştü:D ama esra bu enerjiyle kaçmış galiba:30::52::52:

Sen nasılsın Aris çalılşma başladı mı?

Tatlım, tam değildir. Daha düşünme aşamasındayım.
Hoş birşey de yapmıyorum ama 2. bebek hakında çok çok iyi düşünmem lazım.
Benim doğumum çok zor geçti. Neyse anlatırım sonra.
Yani şuanda olsa da olur, olmasada.

Anladım canım

aynı şeyleri göze almak ve üstelik bir cocuk evdeyken annesini beklerken daha zor olur..

Allah yardımcın olsun şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun..
herseye deger diyosundur sen şimdi bide :16:

Merhaba kızlar

selam tatlım keyifler şükür diyelim daha kötü gün olmasın.Esra yı enerjiledik sanırım kendini sokaklara attı.Esra geri dön enerjine burada ihtiyacımız var kız pıtırcık

Aris im hayırlısı önce kendi sağlığın tatlım.

prolaktinim ne canım????
9 gün kaldı yaa artık ak mı kara mı cıkacak o yüzden stres yapmıyom vallaaa napiyimmm geçen ay maaf ettim kendimi yok artık öylee...

süt hormonu canım.o yüksek olunca da hamileliğe engel olabiliyor.ama benim bildiğim değeri 100 olup hamile kalan arkadaşım bile var.kişiden kişiye değişiyor

işimi bıraktım, sırf esra8 nerede olduğunu bakmak için girdim.
İremcim, galiba fazla enerji verdin kıza, bak dönemiyor artık. :5::1:

Back
X