Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Japonya'da çok erken menopoza giren 30 yaşındaki bir kadın, yumurtalıkların "yeniden uyandırılması" yönetimiyle bebek sahibi oldu.

Sonuçları "Proceedings of the National Academy of Sciences" dergisinde yayımlanan teknik çerçevesinde Japonya ve ABD'deki doktorların, çok erken menopoza giren 30'lu yaşlarındaki 27 kadının yumurtalıklarını aldığı, bu yumurtalıkları laboratuvar ortamında yeniden etkinleştirdiği ve yumurtalık dokusu parçalarını tekrardan döl yatağı borusunun üstüne yerleştirdiği bildirildi.

St. Marianna Tıp Fakültesi'nden Dr. Kazuhiro Kawamura, yöntemle geçen aralık ayında Tokyo'da bir erkek bebeğin dünyaya geldiğini, anne ve bebeğin sağlıklı olduğunu söyledi.

Kawamura, kadınlardan alınan yumurtalıkları şeritlere ayırdıklarını, dondurulan bu şeritleri çözdürdükten sonra, foliküllerin olgunlaşmasını tetiklemeyi amaçlayan bir adım olarak küçük küplere böldüklerini, bu küplere foliküllerin daha da gelişmesini harekete geçirmek amacıyla ilaç enjekte ettiklerini açıkladı.

Sonrasında küplerin, kadınların dölyatağı borusu yüzeyinin hemen altına yerleştirildiği, 6 ay içinde 8 kadında folikül olgunlaşmasının belirtilerinin görüldüğü, 5'inin laboratuvarda eşlerinin spermleriyle döllenebilecek yumurtalar ürettiği bildirildi.

Söz konusu 5 kadından birinin doğurduğu, birinin hamile kaldığı, bir diğerinin düşük yaptığı, diğer ikisinin ise henüz hamile kalma girişiminde bulunmadıkları kaydedildi.

Bilim adamları, yöntemin, hamile kalmakta zorluk yaşayan 40'lı yaşlarının başındaki kadınlara da yardım edeceğini umuyorlar. - Ankara

Arkadaşlar yukarıdaki yazıyı bir internet sayfasından buldum.Sizce değerlendirilebilir bir durum mudur?Bu konu hakkında bir duymunuz var mı?

arkadaşlar bu ilacı getirtmede bana yardımcı olabilecek birisi varmı ya da türkiye temin edebilmenin bir yolunu biliyrsanız yardımcı olurmusunuz Allah hepimize yardım etsin bi umut denemekte fayda var

Merhabalar Branca Ursului ilacini Alman Hastanesinin oradaki bir eczaneden Nisan ayindan bu yana 4 veya 5 kutu alip kullandim eczaneyi ariyorsun kargo ile 200 TL civarinda bir paraya bir gun sonra kargo ile gonderiyorlar isterseniz kendinizde gidip eczaneden alabiliyorsunuz fakat hic tavsiye etmem faydasi olsa su an gebe olurdum cunku 6 ay gunde 2 tane ictim Murat Berksoy ic dedi bende ictim sonuc su arkadaslar esimle bizim sorunumuz erkek infertilesiydi bu ilacta guya yumurta sayimi ve kalitemi artiracakti bizde gebeligi garantileyecektim guyaaa. Bu 5. tedavim ama 1 yumurta toplandi herzaman en az 8 ile 3 yumurta arasinda toplamalarim olmusken bu sefer sadece 1 yumurta toplandi ve su anda oda tutmadi kimyasal gebelik oldu yani bu ilacin hic faydasi yok 6 ay ne oldugu bilinmez bir ilaci doktorum bana kullandirdi cok pismanim evdeki kalan kutuyuda cope attim. Bu tarzda ilaclara hic guvenmeyin arkadaslar.

merhaba geçmiş olsun öncelikle alman hastanesi hangi şehirde acaba ayrıca çok pahalı değilmi biz aldığımızda 13 liraydı kargosu şüyu buyu 30 tl tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam belkide aldıklarımız farklı bişeydir inşallah hamile kalırsınız

caNIM alman hastanesi istanbul taksim de ama bu eczane hangisi ya tam bi bilgi verebilir misiniz ilacı nasıl getirtiyosunuz teşekkürler

caNIM alman hastanesi istanbul taksim de ama bu eczane hangisi ya tam bi bilgi verebilir misiniz ilacı nasıl getirtiyosunuz teşekkürler

merhaba canım bu tenctürü burdan bi arkadaş romanyadan akrabasına getirttiriyordu tesadüf ilk kez okuyordum bu topiği atladım hemen aldım 3 ay sonrada geldi. ya geçen bi başka sitede de okudum ebay dan almışlar ama yabancı bir site. o zaman bize gelen şurubuydu tenctürü yani hap falan değildi. sen ne zamandır bekliyosun bebişi

merhaba canım bu tenctürü burdan bi arkadaş romanyadan akrabasına getirttiriyordu tesadüf ilk kez okuyordum bu topiği atladım hemen aldım 3 ay sonrada geldi. ya geçen bi başka sitede de okudum ebay dan almışlar ama yabancı bir site. o zaman bize gelen şurubuydu tenctürü yani hap falan değildi. sen ne zamandır bekliyosun bebişi

canım teşekkürler ilgin için Allah razı olsun ebaydaydan alırız inş.benim ilk tüp bebek denemem boş gebelikle sonuçlandı yarın doktorum kurtaj yapıcak sanırım sen şifa buldunmu bu ilaçtan tavsiye edermisin öneren çok yazı okudum sitelerde aradım ama romanya üzerinde satış yapan sitelerdi.
biz eşimle bi umut bu ilacıkullanalım diyoruz yumurta ve sperm sayısı artıcı bi etkisi var mış.

canım teşekkürler ilgin için Allah razı olsun ebaydaydan alırız inş.benim ilk tüp bebek denemem boş gebelikle sonuçlandı yarın doktorum kurtaj yapıcak sanırım sen şifa buldunmu bu ilaçtan tavsiye edermisin öneren çok yazı okudum sitelerde aradım ama romanya üzerinde satış yapan sitelerdi.
biz eşimle bi umut bu ilacıkullanalım diyoruz yumurta ve sperm sayısı artıcı bi etkisi var mış.

üzüldüm çok geçmiş olsun ama herşeyde bir hayır vardır ben 2 buçuk yıl oluyo galiba çok oldu bi 15 gün içtim sonra yumurtlama tarihimde tansiyonum falan düşünce bıraktım o ay hamile kaldım 6- 7 ay denemiştik olmamıştı

Merhabalar Branca Ursului ilacini Alman Hastanesinin oradaki bir eczaneden Nisan ayindan bu yana 4 veya 5 kutu alip kullandim eczaneyi ariyorsun kargo ile 200 TL civarinda bir paraya bir gun sonra kargo ile gonderiyorlar isterseniz kendinizde gidip eczaneden alabiliyorsunuz fakat hic tavsiye etmem faydasi olsa su an gebe olurdum cunku 6 ay gunde 2 tane ictim Murat Berksoy ic dedi bende ictim sonuc su arkadaslar esimle bizim sorunumuz erkek infertilesiydi bu ilacta guya yumurta sayimi ve kalitemi artiracakti bizde gebeligi garantileyecektim guyaaa. Bu 5. tedavim ama 1 yumurta toplandi herzaman en az 8 ile 3 yumurta arasinda toplamalarim olmusken bu sefer sadece 1 yumurta toplandi ve su anda oda tutmadi kimyasal gebelik oldu yani bu ilacin hic faydasi yok 6 ay ne oldugu bilinmez bir ilaci doktorum bana kullandirdi cok pismanim evdeki kalan kutuyuda cope attim. Bu tarzda ilaclara hic guvenmeyin arkadaslar.
Arkadaşım eczanenin adını verebilirmisin....

arkadaşlar ebayda aradım ürün kataloğunda yok Branca Ursului bi dönem gitti gidiyor satmış ama onlarda artık satmıyorlar alman hastanesi civarındaki eczaneleri gezicem bi ara orada bulursam size de söylerim eczanenin adını

ensuece senin peobelmin nedir?ben 25 yaşında erken menopoz hastasıyım Fsh:62 Lh:21 senin değerlerin nedir?Umut dünyası %1 ihtimal de olsa insan denemek istiyor çareler tükenince insan her ihtimali değerlendirmek istiyor.
Benim sorunum erkek infertilesi esimin 2 milyon canim haklisin bende o sebepten kullandim bana yaramadi

Eczanenin telefonu var adini unuttum ama durduk yere faydasini girmeyip cope attigim bir ilacin reklamini yapmak istememki ben zaten yazimda kotulemistim.

Burda çok pahalıymış ya 200 liramı vericeksiniz??
Ben burdan 3 tane elimde vardı bedavaya verdim bu topikten arkadaşlara....
İnsanlarda vicdan filan kalmamış..
İnşallah bulursunuz daha uyguna başka şekilde vesile olur bebeğinizin gelmesine..

İnşallah bulursunuz daha uyguna başka şekilde vesile olur bebeğinizin gelmesine..

katılıyorum bencede almayın 200 tl ye çok saçma romanya da 10 tl bile değilmiş üstelik Hevuk sen bununlamı hamile kaldın sağlıkla kucağına al bebeğini

adini bilmiyorum telefonu var hayatim ozeldende yazamiyorum 50 mesaj olunca yaziliyormus cok cok istiyorsaniz yarin eczaneyi arar adini ogrenirim ama hic faydasi yok bosuna benim gibi sizlerde para harcamayin yazikk ama banada 6 ay once kac kisi icme demisti yinede israrla icmistim elde var sifir

yani zararı olan arkadaşlarda olmuş ama ben pko luyum kullandığım ay hamile kaldım, benden sonra da çok hamile kalan oldu bunu kullanıp bazılarının düşüğü oldu genellikle pkolularda işe yaradı diye düşünüyorum.

katılıyorum bencede almayın 200 tl ye çok saçma romanya da 10 tl bile değilmiş üstelik Hevuk sen bununlamı hamile kaldın sağlıkla kucağına al bebeğini

Sizlere katiliyorum bencede almayin belkide eczane aylarca beni kazikladi murat berksoy o eczane ile anlasmis bende murat bey ne alacan dese eyvallah dedim aldim 5 defa tedavi olunca boyle psikoloji bozuluyor iste herseyin pesinden surukleniyoruz.

bende okadar para vermem canım romanyadan getirtme imkanım var ama 15-20 gün sonra elime ulaşıcak
adini bilmiyorum telefonu var hayatim ozeldende yazamiyorum 50 mesaj olunca yaziliyormus cok cok istiyorsaniz yarin eczaneyi arar adini ogrenirim ama hic faydasi yok bosuna benim gibi sizlerde para harcamayin yazikk ama banada 6 ay once kac kisi icme demisti yinede israrla icmistim elde var sifir
Sana zahmet olmazsa ararmısın canım...ben denemek istiyorum bu ilacı aklımda kalsın istemiyorum...benim başka topikten bi arkadaşım tüp bebek denedi olmadı iki ay sonra bunu kullanarak hamile kaldı

bende okadar para vermem canım romanyadan getirtme imkanım var ama 15-20 gün sonra elime ulaşıcak

Sana zahmet olmazsa ararmısın canım...ben denemek istiyorum bu ilacı aklımda kalsın istemiyorum...benim başka topikten bi arkadaşım tüp bebek denedi olmadı iki ay sonra bunu kullanarak hamile kaldı

Peki ogrenecegim. Su anda dis gebelik geciriyorum sanirim sabah umut tupde kurtajim olacak cok agrim ve siddetli kanamam var. Yarin ogrenir yazarim ama buraya yazip fayda gormedigim bir ilacin reklamini yapmak icime sinmiyor ozele mail adresini yazabilirsen yardimci olabilirim

arkadaşlar eczanenin adını yada telefonunu yazarmısınız ben bi denemek istiyorum ya ne paralar döktüm napalım bide buraya saçarız Allah belki bu ilacı vesile kılaar eczanenin adı nıyazarsan ben bulurum orayı taksimde değilmi yeri

Back
X