Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim kırmızılar geldi malesef zamanında adetim bitsin tekrar devam edecegim ilacıma umutla devam kullanmaya nedense her adet olmamda hüzünlü oluyorum((
canım benim hayırlısı olsun...inşallah bu ay olur...slm.
canım inşallah hepimizin yüzü gülsün artık çocuklu ailelere gidince varsa yoksa çocuklarından bahsedip duruyolar sanki başka konular yok
slm kızlar,maalesef bu ay da hüsran(bugün adet oldum.çok üzgünüm.ilaca devam edicem ama bu hayal kırıklıkları direncimi kırıyor.umutlarım her ay yerle bir oluyo.bıktım artık.valla usandım.bi taraftan kendi psikolojim diğer yandan da insanlarla uğraşmaktan bıktım usandım artık.Allah dualarımızı kabul etsin de bizi bu sıkıntıdan kurtarsın...
sagol canım adet dönemi moreller yerlerde oluyor nedenseGeçmiş olsun canım. Olsun bir sonra ki aya denersin. Moralini bozma
:) Seninki olunca bakalım sen neyden bahsedeceksin.
slm kızlar,maalesef bu ay da hüsran(bugün adet oldum.çok üzgünüm.ilaca devam edicem ama bu hayal kırıklıkları direncimi kırıyor.umutlarım her ay yerle bir oluyo.bıktım artık.valla usandım.bi taraftan kendi psikolojim diğer yandan da insanlarla uğraşmaktan bıktım usandım artık.Allah dualarımızı kabul etsin de bizi bu sıkıntıdan kurtarsın...
Bizim kızlarrrrr bana yardım edin nolur ya şimdi size birşey sorucammm.Ben geçen ay hayatımda ilk defa 40 günün üstüne adet oldum.Bu genç kızlığımda bile olan bişi değil ve tüp bebeklerden sonra bile adetim hep çok düzenliydi.Bu arada da ilaca daha BAŞLAMAMIŞTIM.Yani geçen ayki durum ilaçtan değil.Doktora gittim falan hormonlar herşey vs.normal çıktı.Ayın 8 inde olmam gerekirken 16 sında oldumki 8 ini bulmazdı hiç yani şimdiye kadar.Neyse ilk defa yaşanan bir durum olduğu için doktorda olabilir falan dedi herşey normalde çıkınca.Şimdide ilaca başlayalı 10 gün oldu.Çünkü 10 gün önce adetim bitti.Ama şimdi az önce 10 gün oldu biteli daha gene regl oldum.Bu seferde bu acayip bir durum gene ilk defa yaşıyorum bu durumuçAcaba ilaçmı beni böyle yaptı kızlar.Daha 10 gün oldu adetim bitip başlayalı.Lütfen bana bir akıl verin kızlar bu ne şimdi ya.Ve bu akşam adet olduğumu da bilmeden akşam ilaç içtim.Birşey olurmu acaba? Kızlar bana bi akıl lütfwn Sibela Berken Güneşmy Panadol bana birşeyler yazın lütfennnn...
Bizim kızlarrrrr bana yardım edin nolur ya şimdi size birşey sorucammm.Ben geçen ay hayatımda ilk defa 40 günün üstüne adet oldum.Bu genç kızlığımda bile olan bişi değil ve tüp bebeklerden sonra bile adetim hep çok düzenliydi.Bu arada da ilaca daha BAŞLAMAMIŞTIM.Yani geçen ayki durum ilaçtan değil.Doktora gittim falan hormonlar herşey vs.normal çıktı.Ayın 8 inde olmam gerekirken 16 sında oldumki 8 ini bulmazdı hiç yani şimdiye kadar.Neyse ilk defa yaşanan bir durum olduğu için doktorda olabilir falan dedi herşey normalde çıkınca.Şimdide ilaca başlayalı 10 gün oldu.Çünkü 10 gün önce adetim bitti.Ama şimdi az önce 10 gün oldu biteli daha gene regl oldum.Bu seferde bu acayip bir durum gene ilk defa yaşıyorum bu durumuçAcaba ilaçmı beni böyle yaptı kızlar.Daha 10 gün oldu adetim bitip başlayalı.Lütfen bana bir akıl verin kızlar bu ne şimdi ya.Ve bu akşam adet olduğumu da bilmeden akşam ilaç içtim.Birşey olurmu acaba? Kızlar bana bi akıl lütfwn Sibela Berken Güneşmy Panadol bana birşeyler yazın lütfennnn...
sagol canım adet dönemi moreller yerlerde oluyor nedense
canım seni bizlerden başkası anlayamaz ne ailen ne çevren savaşan bizleriz çünkü birbirimize destek olarak muradımıza kavuşuruz inşallah.bugun çok yakın iki arkadaşım dogum yaptı okadar tatlı bebişleri olduki onların adına çok sevindim ama allah bizede tatırsın o duyguyu sevgiler...
arkadaşlar inşallah hamile kalırsınız
Ispanak geçmiş olsun canım.
Öncelikle sakin olmalısın, panik yapmamalısın.
Canım benim yazdıklarından şunu anlıyorum ben, şu anda normal adetini görüyorsun.
Neden? Bir kadının menstruel dönemi yaklaşık 28 gündür. Tabiki bu kadından kadına değişmektedir.
Seninki de 28 olduğunu var sayalım. Gecen ay çeşitli nedenlerle ( psikolojik, kullandığın ilaç, stres, vs) adetin 40. gününe geldi. Yani yaklaşık 12 gün geç geldi. Kanaman süresi 3-5 gündür. Adetin bitti günden bu güne kadar 10 gün geçti. Doğru mi, canım?
Hesaplama yaparsak 12 + (3 veya 5 gün) + 10 = 25 veya 28 gündür. Yani bu hesaplara göre bu gün adet görmeni çok normal görüyorum canım.
Tabiki yaşadın strese bağlı da olabilir. Gecen ay nasıl geç geldise bu ay erken gelmiş olabilir.
Ben kendimden örnek vermem gerekirse, benim babam öldüğünde 40 gün aralıksız olarak adet gördüm.
Yani bir çok faktörler adet üzerinde etkisi vardır. Adetliyken ilaç içtiysen hiç bir problem yoktur canım.
Adetliyken kullanıldığında kanamayı biraz artıyor, o nedenle kullanılmıyor, yoksa başka bir sakıncası yoktur.
Kullandığın ilaçı ve şuanda bulundun durumu hiç bir bağlantısı olmadığını düşünüyorum. Daha önce yazdım gibi bazi kişilerde adet düzensizliği yapabiliyor, düşük bir ihtimal ama ilaçtan da olabilir.
Berkenin durumu farklıdır, kist vardı, o nedenle yarım gün az miktarda kanaması olmuştur.
İçin rahat değilse bir kez daha doktora görün, canım.
Sağlıcakla kal. Öpüyorum
Durumun hakkında multlaka bilgi ver bize. Merakta bırakma bizi.