Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

çok teşekür ederim ilgilendigin için ilaçın fiyatını ögrenip bilgi verirmisin bide parayı nerden yolluyacagız onuda ögren bilgi ver bana çok saol

Nejla ben gunesmy.
Dedim gibi, buradaki almak isteyen kızlarla konuş.
Almak istediğiniz kaç kişi olduğunu belirtiniz, ona göre ben bir fiyat çıkartacam size. (yani kişi başına kaç para düşüyor)
İlaçın fiyatı 6,5 EURO ( yani 13 TL) . Buna bi de para gönderim ücretini ve de posta gönderim ücretini eklenecektir.
Posta ucreti paketin ağırlığına göre hesaplanmaktadır, o nedenle kaç kişi almak istediğini belirtiniz.
Yani bu ilaçını almak isteyen 10 kişi olduğnu düşünürsek, kişi başına yaklaşık 17-20 TL düşüyor.

Kızlar, şuanda yapmış olduğum son çağrım.
Bu ilaçtan almak isteyeni nejla_ 47 ile irtibata geçsin.
Gerekli işlemleri ile o ilgilenecektir.

nejla_47 merhaba bende bu ilaçtan istiyorum 3 kutu lütfen ne yapmam gerektini yazarsan çok sevinirim Rabbim sanada isteyen herkeside evlat sahibi eder inşallah cevap bekliyorum sevgiler

ece canım aris kuzeni romanyadan yollayacak biz ona parayı yolluyacagız kutu başı 13 milyonmuş ben sana adresi yazacam tamm canım kargo ücretiyle felan 17 20 olurmuş

aris canım parayı nerden yolluyacagız postaneden mi bankadan mı bide hangi isim ve adrese onuda söle kutu başı 20 ytl demi

Kızlar, şuanda yapmış olduğum son çağrım.
Bu ilaçtan almak isteyeni nejla_ 47 ile irtibata geçsin.
Gerekli işlemleri ile o ilgilenecektir.

canım nasılsın neler yapıyosun bebişin nasıl kış ayı aman dikkat et çocuklarda grip salgını var bu dönem canım sence ben bir şişe daha alsammı bir şişe kullandım biliyosun az kaldı bitmesine 3 ayım bitiyor öpüyorum seni..

canım nasılsın neler yapıyosun bebişin nasıl kış ayı aman dikkat et çocuklarda grip salgını var bu dönem canım sence ben bir şişe daha alsammı bir şişe kullandım biliyosun az kaldı bitmesine 3 ayım bitiyor öpüyorum seni..

canım benim, sordun için çok teşekkür ederim. Tam üstüne bastın, bebeğim grip oldu, perişan oldu. :59: Yeni yeni kendini gelmeye başladı.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor canım. Sanırım moralin biraz daha iyiydir. Böyleyse çok sevindim.
İlaça tamam veya devam hakkında ben biraz araştırarım canım. İnfertilite için en az 3 ay düzenli kullanılmalıdır deniyordu, ama emin olmak için bi araştırma yapmam lazım. Sana bildiririm canım.
Seni çok çok öpüyorum, canım. :16:

aris canım parayı nerden yolluyacagız postaneden mi bankadan mı bide hangi isim ve adrese onuda söle kutu başı 20 ytl demi

Nejla, ben sana gerekli bilgilerini mesajla gönderirim canım.
Fiyat hakkında tam olarak rakam vermedim canım. Sen 20 de, sonra ben gerekli düzelmelerini yaparım.
Kimsenin hakkını geçmesi istemiyorum, canım.

nejla_47 merhaba bende bu ilaçtan istiyorum 3 kutu lütfen ne yapmam gerektini yazarsan çok sevinirim Rabbim sanada isteyen herkeside evlat sahibi eder inşallah cevap bekliyorum sevgiler
Ececim, bende sana özel mesaj yazacaktım, sen istediğini biliyordum canım.
Bu arada 3 kutu çoktur, çünkü 500 ml şişeleri sipariş edecez.
500 ml şişe kızlara 3 ay yetti. ( bir tek panadoluma yetmedi, hem şifa niyetine hem su niyetine içti, (şaka yapıyorum panadol, canım) :21::21:)
Öpüyorum.

aris canım bebegine çok geçmiş olsun bi şişe yetecekmi ki sonra nerden bulacagız sen iyice araştır bana yaz canım

Nejlacım, ben gunesmy. Kızlara ilaçını ben getirdim. Sanırım 1 şişe onlara 3 ay yetti.
Sizlere de yetecektir. Tabiki daha fazla almak isterseniz o başka. Ama 500 ml şişe 3 ay yeterlidir.
Kızlar daha iyi bilirler, ben sadece 3 hafta kullandım.
Bu arada, geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim, canım.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben yeni gördüm bu topigi okudum ve çok şaşırdım bende istıtorum bu ilaçtan kim nasıl gönderiyor bana bilgi verirmisiniz lütfen bende istiyorum parası önemli degil yeterkı ilacı gelsin .

canım benim, sordun için çok teşekkür ederim. Tam üstüne bastın, bebeğim grip oldu, perişan oldu. :59: Yeni yeni kendini gelmeye başladı.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor canım. Sanırım moralin biraz daha iyiydir. Böyleyse çok sevindim.
İlaça tamam veya devam hakkında ben biraz araştırarım canım. İnfertilite için en az 3 ay düzenli kullanılmalıdır deniyordu, ama emin olmak için bi araştırma yapmam lazım. Sana bildiririm canım.
Seni çok çok öpüyorum, canım. :16:

bende iyiyim canım sonuçlarımı bekliyorum heycanla eşimle benim genetik sonucum çıkacak aralık sonu gibi sonra ne gerekiyosa ona yapacagım umarım sonucum iyi çıkar canım çok geçmiş olsun bebişine aman bebekler hasta olmasında onların yerine ben olayım:))) çok teşekkür ederim araştıracagın için tekrar ilaca devam etmek için kullan dersen gerekirse bende sipariş veririm olmasa doktorum dhea demişti ona devam ederim seni çok çok bende öpüyorum allaha emant ol yüregi güzel arkadaşım:))))

kimse yokmu bana cevap yazacak lütfen arkadaşlar kim ilgileniyorsa bu ilaç işiyle bende istiyorum

slm aris benle beraber 3 kişi olduk canım daha olursada sana yazarım isteyen arkadaşlar kuzeninemi yollayacak parıyı yoksa banamı canım onuda yazarmısın sen bana parayı yolluyacagımız adresi de ver

bende iyiyim canım sonuçlarımı bekliyorum heycanla eşimle benim genetik sonucum çıkacak aralık sonu gibi sonra ne gerekiyosa ona yapacagım umarım sonucum iyi çıkar canım çok geçmiş olsun bebişine aman bebekler hasta olmasında onların yerine ben olayım:))) çok teşekkür ederim araştıracagın için tekrar ilaca devam etmek için kullan dersen gerekirse bende sipariş veririm olmasa doktorum dhea demişti ona devam ederim seni çok çok bende öpüyorum allaha emant ol yüregi güzel arkadaşım:))))

Canım, iyice araştırdım. Her yerde deniyor ki infertilite için EN AZ 3 ay kullanılmalıdır.
Yani ben ne diyeceğim bilmiyorum canım, karar senindir. Sen nedersin,öyle yapalım.
Seni çok çok öpüyorum, canım.

Back
X