- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herekese merhaba,
guneymy; anne olmak icin cirpinan biz anne adaylarina yardimci olmaya calistigin icin tesekurler :)
essex; konuyla ilgili yazilanlari okudum. bende kucuk bir arastirma yaptim ve bu ilaci Ingiltere'de satmiyorlar galiba.sonucu merak ettim.sen kendine getirtebildin mi?
ayrica ben ingiltere'de essex bolgesinde Romford'ta yasiyorum.acaba sende mi Essex desin? yasim 36 ve ben sebepsiz hamile kalamayanlardanim. Romford Queens hastanesinde bu ay 2.asilamayi olduk.haftaya sonucu ogrenecegiz.buyuk Allahim ins tez zamanda hepimize cocuklarimizi bagislar.
merhaba essex,
sonuc maalesef iyi degil.test negatif ertesi gunu de reglim basladi zaten.asilama cok iyi gecmisti. bu aydan nedense cok umutluydum ama hayirlisi degilmis demekki.olmadi.
son 1 asilama hakkimiz var. onda da olmazsa NHS te tup bebek icin bekleme suresi uzun oldugu icin Ank da bir yerde (Ankaraliyim ben) tup bebek yaptiracagiz herhalde. ank daki dr lar hakkinda hicbir bilgim yok ama arastiricam.Buyuk Allahim insallah bu son sansimizda dualarimizi kabul eder.
Sen Homerton Hast de NHS demiydin?oylse ise ne kadar bekledin?
Özel mesaj yazan diğer arkadaşları
Ben özel mesaj gönderemiyorum. O nedenle e-mail adreslserinizi gönderin, lütfen.
İsteyen herkese göndereceğim.
teşekkürler.
Slm canim nerelerdesin ? Hallettin mi evraklarini ne zaman gidiyorsun ? msn de kapalisin hep, yarin sabah basliyorum ilaca hayirlisi olur insallah, haberdar et beni gittiginde , goruselim oradayken mutlaka ilaclari gondermeden geri donme oralardan)))))))))))) optum
Yazan diğer arkadaşlara.
İlaçı isteyen herkese göndereceğim. Ayın sonunda gidiyorum.
Bir kez daha tekrarlamak istiyorum: " Bu ilaç bir mucize değildir, ama denemekte fayda var.
Bir çok kişi bu ot sayesinde bebek sahibi oldu, o nedenle gerçekten denemkte fayda var.
İletişim için e-mail adresimi yazıyorum. Yasak olup olmadığını bilmiyorum, eğer e-mail adresi yazmaya yasaksa,özür dilerim. Lütfen yetkili bir kişi adresimi silsin.
cemdem11 @ yahho.com
(boşluklarını silin)
Sevgiyle kalın...
GUNESMY merhaba yazdığın ilaç ile ilgili bilgileri okudum. Bende ağbime sipariş verdim bu ilacı. İlaç ismi ve üretici firma ismini de yazdım bakalım getireck inşallah. şu anda regly oldum regl bittikten sonramı kullanmaya başlıcam ve günde bir defa mı nasıl kullanımı bana yazabilirmisin teşekkürler.
Selam arkadasim , evt reglin bittikten sonra kullan , cunku kanamayi cogaltabiliyormus,reglin bittikten sonra gunde 3 kez ( sabah ogle aksam) ac karnina 1 tatli kasigi ilaci 100 ml suyla karistirp iceceksin. Ben de baslayali 2 gun oldu bugun , hepimize iyi gelir insallah sifa niyetine ....
İnşallah hepimize şifa olur. 1 kutu yemez demişsin kaç şişe aldırayım ben şimdi ağbime
O da başkasına aldıracak inşallah doğru ilacı alır. bakalım üretici firma ismini yazdım ama bakalım.
Yan etkisi oldumu sana
Eşim biraz tedirgin benim hani birşey olur diye ama ben kararlıyım.