Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

tavşancıl nasıl bir bitki gerçekten hamile kalınıyormu nasıl kullanıyorsunuz ne olur paylaşın bende hamile kalmak istiyorum.

slm elife ön sayfalarda tavşancıl otuna dair bilgiler yazmıştık kemdim kullnmadım.ama gesmy e ulaşabilirsek spariş vereceğim ama oda bir türlü nette giremiyor.selamlar

Özel mesaj yazan diğer arkadaşları
Ben özel mesaj gönderemiyorum. O nedenle e-mail adreslserinizi gönderin, lütfen.
İsteyen herkese göndereceğim.

teşekkürler.

herekese merhaba,

guneymy; anne olmak icin cirpinan biz anne adaylarina yardimci olmaya calistigin icin tesekurler :)

essex; konuyla ilgili yazilanlari okudum. bende kucuk bir arastirma yaptim ve bu ilaci Ingiltere'de satmiyorlar galiba.sonucu merak ettim.sen kendine getirtebildin mi?

ayrica ben ingiltere'de essex bolgesinde Romford'ta yasiyorum.acaba sende mi Essex desin? yasim 36 ve ben sebepsiz hamile kalamayanlardanim. Romford Queens hastanesinde bu ay 2.asilamayi olduk.haftaya sonucu ogrenecegiz.buyuk Allahim ins tez zamanda hepimize cocuklarimizi bagislar.

Gulshie , sonuclarin nasil cikti?merak ettim, hayirli haberlerle gorusmek uzere

merhaba essex,

sonuc maalesef iyi degil.test negatif ertesi gunu de reglim basladi zaten.asilama cok iyi gecmisti. bu aydan nedense cok umutluydum ama hayirlisi degilmis demekki.olmadi.
son 1 asilama hakkimiz var. onda da olmazsa NHS te tup bebek icin bekleme suresi uzun oldugu icin Ank da bir yerde (Ankaraliyim ben) tup bebek yaptiracagiz herhalde. ank daki dr lar hakkinda hicbir bilgim yok ama arastiricam.Buyuk Allahim insallah bu son sansimizda dualarimizi kabul eder.

Sen Homerton Hast de NHS demiydin?oylse ise ne kadar bekledin?

merhaba essex,

sonuc maalesef iyi degil.test negatif ertesi gunu de reglim basladi zaten.asilama cok iyi gecmisti. bu aydan nedense cok umutluydum ama hayirlisi degilmis demekki.olmadi.
son 1 asilama hakkimiz var. onda da olmazsa NHS te tup bebek icin bekleme suresi uzun oldugu icin Ank da bir yerde (Ankaraliyim ben) tup bebek yaptiracagiz herhalde. ank daki dr lar hakkinda hicbir bilgim yok ama arastiricam.Buyuk Allahim insallah bu son sansimizda dualarimizi kabul eder.

Sen Homerton Hast de NHS demiydin?oylse ise ne kadar bekledin?

Slm gulshie, ocelikle uzuldugumu belirteyim, ama dedigin gibi hayirlisi olsun uzulme stres yapma sakin, bu cok onemli cunku stres herseyi daha da kotu tetikliyor,ben basvurdugumda 8 ay gibi 1 sure verdiler, ama ben zaman kaybetmek istemedigim icin biz ozel yaptirtma yoluna gittik, oylede yaptik,ilaclari kendimiz ozel siparis ettik 1460 pound tuttu, hastaneye de ayrica 2850 pound odeyecektik. Ignelerin hepsini yedim ama son scan de yumurtalarim yeterli olcude olmadigi icin tedavimi durdurdular ,dolayisiyla durum boyle olunca hastaneye sadece 800 pound odedik . :-(((((( Keske boyle olmasaydi da hepsini odeseydim ama kismet degilmis,gecen hafta emin olmak icin kanda hamilelige baktirdim, sonucu bugun aldim degilim genelde ilaclardan sonra kimyasal hamilelik yasanabiliyormus cunku, emin olmak istedim, allahin da izniyle yarin Romanyadan getirttigim ilaca baslicam , 2 ay kullanmayi dusunuyorum insallah gunes my gibi bana da sifa olurada en yakin zamanda pozitif sonuc alabilirim. Gulshie istersen ozel mesaj da msni ni ya da telefonu nu yaz tanisalim .........

Özel mesaj yazan diğer arkadaşları
Ben özel mesaj gönderemiyorum. O nedenle e-mail adreslserinizi gönderin, lütfen.
İsteyen herkese göndereceğim.

teşekkürler.

Slm canim nerelerdesin ? Hallettin mi evraklarini ne zaman gidiyorsun ? msn de kapalisin hep, yarin sabah basliyorum ilaca hayirlisi olur insallah, haberdar et beni gittiginde , goruselim oradayken mutlaka ilaclari gondermeden geri donme oralardan :-))))))))))))) optum

Slm canim nerelerdesin ? Hallettin mi evraklarini ne zaman gidiyorsun ? msn de kapalisin hep, yarin sabah basliyorum ilaca hayirlisi olur insallah, haberdar et beni gittiginde , goruselim oradayken mutlaka ilaclari gondermeden geri donme oralardan :-))))))))))))) optum

Canım, halen gidemedim
Bebişten dolayı işlerim baya uzun suruyor.
Bebişe Shengen vatandaşlığını almaya çalışıyorum, çünkü hakkı vardır. Ondandır.

Birşey hiç aklıma gelmemiştir. Kusuruma bakma, aklıma gelseydi seni bukadar uraştırmazdım. Romanya'da ailelerim var. Onlara söyleyip göndertebilirdim. Ama hiç aklıma gelmedi başta. :oklava:
Acelen varsa onlara bildirip, önümüzdeki hafta gönderebilirler.
Ama neden halen ihtiyacın var onu anlayamadım. Sana 200 mililitrelik şişe göndermediler mı? Eğer küçük bir şişe gönderdilerse, 3 aylık kür için yetmez.
Söyleyip sölemediğini hatırlamıyorum ama 3 aylık kullanımdan sonra 6 ay kullanamasın. Yani vucudu 6 ay dinlenecektir.
Sen eşine de kullandırmak istiyorsun?
Sen bunları bildir bana.

Bu arada, sen resimi halen burada veya e-mailime göndermedin.
Arkadaşım, kurban olam, şişe üzerinde " BRANCA URSULUI" yazmasına dikkat et.
Olur ya, yanlışlıkla başka birşey göndermişler. Sana zarar gelmesine asla istemem.

Uzun lafın kısası, hayırlı olsun arkadaşım.
Senin için Allahtan acil şifalar dilerim. Inşallah Allah sana sağlıklı bebekler nasip eder.

Not: Bir doktor bana demişti ki, bu ilaçı kullandım sürece , bezeliye yememeliyim.
Bezelye gebeliği engeliyormuş. Ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum. Bende paylaşmak istedim.

Öpüyorum seni
Dualarım seninle :Saruboceq::Saruboceq:
Sorunların varsa bildirirsin, arkadaşım

Yazan diğer arkadaşlara.
İlaçı isteyen herkese göndereceğim. Ayın sonunda gidiyorum.
Bir kez daha tekrarlamak istiyorum: " Bu ilaç bir mucize değildir, ama denemekte fayda var.
Bir çok kişi bu ot sayesinde bebek sahibi oldu, o nedenle gerçekten denemkte fayda var.

İletişim için e-mail adresimi yazıyorum. Yasak olup olmadığını bilmiyorum, eğer e-mail adresi yazmaya yasaksa,özür dilerim. Lütfen yetkili bir kişi adresimi silsin.

cemdem11 @ yahho.com
(boşluklarını silin)
Sevgiyle kalın...

merhaba ilacı ben de istiyorum parayı nasıl ulaştıracağımı maile yazarsın 40 damla mı 15 damla mı açıklık getirirsen sevinirim mail attım sana şimdiden emeklerine teşekkürler

Slm canim, evet bana 200 luk gonderdiler ama senin dedigine gore hergun 3 ogun tatli kasigi kullandigimda yine de 3 ay yetmezki o yuzden senden yedek istiyorum mumkunse , geri kalan acikalmayi mail aticam simdi sana optum cok , insallah kisa surede islerin halolur , gorusuruz..

GUNESMY merhaba yazdığın ilaç ile ilgili bilgileri okudum. Bende ağbime sipariş verdim bu ilacı. İlaç ismi ve üretici firma ismini de yazdım bakalım getireck inşallah. şu anda regly oldum regl bittikten sonramı kullanmaya başlıcam ve günde bir defa mı nasıl kullanımı bana yazabilirmisin teşekkürler.

GUNESMY merhaba yazdığın ilaç ile ilgili bilgileri okudum. Bende ağbime sipariş verdim bu ilacı. İlaç ismi ve üretici firma ismini de yazdım bakalım getireck inşallah. şu anda regly oldum regl bittikten sonramı kullanmaya başlıcam ve günde bir defa mı nasıl kullanımı bana yazabilirmisin teşekkürler.

Selam arkadasim , evt reglin bittikten sonra kullan , cunku kanamayi cogaltabiliyormus,reglin bittikten sonra gunde 3 kez ( sabah ogle aksam) ac karnina 1 tatli kasigi ilaci 100 ml suyla karistirp iceceksin. Ben de baslayali 2 gun oldu bugun , hepimize iyi gelir insallah sifa niyetine ....

GUNESMY ne zaman alırsın arkadaşım sabırsızlıkla bekliyoruuummm...

Selam arkadasim , evt reglin bittikten sonra kullan , cunku kanamayi cogaltabiliyormus,reglin bittikten sonra gunde 3 kez ( sabah ogle aksam) ac karnina 1 tatli kasigi ilaci 100 ml suyla karistirp iceceksin. Ben de baslayali 2 gun oldu bugun , hepimize iyi gelir insallah sifa niyetine ....

İnşallah hepimize şifa olur. 1 kutu yemez demişsin kaç şişe aldırayım ben şimdi ağbime
O da başkasına aldıracak inşallah doğru ilacı alır. bakalım üretici firma ismini yazdım ama bakalım.
Yan etkisi oldumu sana
Eşim biraz tedirgin benim hani birşey olur diye ama ben kararlıyım.

200ml lik aldirdim ben ama hergun 3 tatli kasigi yetmez ,3 aylik kur icin,o yuzden bende gunesmy dan rica ettim tekrar , en az 3 sise aldir bence, yan etkisine gelince henuz 2 oldu baslayali bende 1 sey yok ama ,( tansiyon dusuruyormus,adetliyken bazi kadinlarda oda kanamayi arttiriyormus)kesinlikle hamile likten suphelendigin nokta da ilaci kes test yap,bana e mailini gonder istersen sana ilacin resmini gondereyim.(Bazi arkadaslar eslerine de kullandirtacak , cunku azo sperme de iyi gelen 1 ilac mis)

İnşallah hepimize şifa olur. 1 kutu yemez demişsin kaç şişe aldırayım ben şimdi ağbime
O da başkasına aldıracak inşallah doğru ilacı alır. bakalım üretici firma ismini yazdım ama bakalım.
Yan etkisi oldumu sana
Eşim biraz tedirgin benim hani birşey olur diye ama ben kararlıyım.

Arkadasim gerek yok email gondermene ,gunesmy zaten 3. sayfada paylasmisti resmini ilacin simdi hatirladim , 3. saydada bulabilirsin ilaci sende kopyala oradan abine ver ki dogru ilaci aldirtsin.....

ESSEX SELAM

Baştan sona yazdıklarınızı okudum .. ben böyle şeylere çok inanırım. bende getirtmek istiyorum ama gunesmy mesaj atayım gittimi acaba romanyaya..... sen başladın değilmi içmek zor olmuyordur inşallah tadı acı sanırım

gunesmy bende mailde adımı adresimi herşeyi yazmıştım cevapta vermişti sağolsun.İnşallah alıp yollar bizlere de.Allah razı olsun.Sabırsızlıkla ilacın gelmesini bekliyorum bende.

Back
X