Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

hadi hayırlısı ekin inş faydasını görürsün mirrror yanlış biliyorsun kullanımını 1 su bardağına değil, bir çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı katıcaksın günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce içiceksin rralaban sanırım bu msjla 100 ü doldurdum deniycem sana özel msj atmayı

sağol arkadaşım demek yanlış kullanmışım bundan sonra doğru kullanayım.

Mirror, canım, üstteki masajını düzeltirmisin, lütfen.
Hani yanlış olmasın.
100 ml suya karılıştırıyormuş, yani bu yaklaşık 1 çay bardağa denk eder.

Ben kullanırken su konusunda hiç ölçülü davranmadım. :1:
1 su bardak suya 40 damla koyup içiyordum. Üzerinde de nerdeyse 2 bardak kadar su içerdim.
Yoksa tadına dayanamazdım. :56:
Bence suyla pek alakalı olduğunu düşünmüyorum ama 100 ml suya diyorsa, siz böyle kullanın.

ilaç şimdi elime geçti çok saolasın arkadaşım çok hızlı geldi bu kadar çabuk geleceğini beklemiyordum.

aris arkadaşım ben mesajı nasıl düzelticeğimi bilmiyorum uğraştım ama olmadı .sen zaten gerekli açıklamayı yapmışsın karışıklık olmaz bence .

Aris merhaba,
çok özel olmazsa bir şey sormak istiyorum sana!sen bu ilaçtan önce kürlerin dışında herhangi birşey yaptırmışmıydın?yani aşılama ve tüp bebek gibi?
Sevgiler..

öncelikle mirror umarım 1 su bardağına ilacı koyup içmeye devam etmiyorsundur arkadaşım,benim çay bardağı ölçüm doğru arisin hesabı karışmış anlaşılan :):) rralaban hayırlı olsun arkadaşım umarım faydasını görürsün aynı gün verdim kargoya eline ulaşmasına sevindim inş güzel haberlerinizi de alırız buradan

Aris merhaba,
çok özel olmazsa bir şey sormak istiyorum sana!sen bu ilaçtan önce kürlerin dışında herhangi birşey yaptırmışmıydın?yani aşılama ve tüp bebek gibi?
Sevgiler..

Estağfurullah canım, özel değildir.
Aşılama ve FİV yapmadım canım.
Ben istediğim, eşim karşı oldu.
"Sana yapılacak hormon yüklemeleri, yumurta toplama ve embriyon transferi işlemleri çok acılı işlemlerdir. Ben sana kıyamam." dedi ve yaptırmadık.

öncelikle mirror umarım 1 su bardağına ilacı koyup içmeye devam etmiyorsundur arkadaşım,benim çay bardağı ölçüm doğru arisin hesabı karışmış anlaşılan :):) rralaban hayırlı olsun arkadaşım umarım faydasını görürsün aynı gün verdim kargoya eline ulaşmasına sevindim inş güzel haberlerinizi de alırız buradan

he canım, senin ölçün doğrudur. Anlaşılan ben hesabı karışmışım.
Oyle bir karışmıştım ki ben 1 tatlı kaşık ilaçı 3 bardak suyla içiyordum nerdeyse :56:
Ama siz böyle yapmayın. 1 çay bardağı su +1 tatlı kaşığı ilaç için.

he canım, senin ölçün doğrudur. Anlaşılan ben hesabı karışmışım.
Oyle bir karışmıştım ki ben 1 tatlı kaşık ilaçı 3 bardak suyla içiyordum nerdeyse :56:
Ama siz böyle yapmayın. 1 çay bardağı su +1 tatlı kaşığı ilaç için.

inşallah arkadaşım hayırlısıyla faydası olur. seninde tedavin nasıl gidiyor arkadaşım.
Allah 'ın izniyle bebeğine kavuşursun tez zamanda.

Son düzenleme:
ariscimm canım nasılsın benim hala kanamalı akıntım devam ediyor senin hamileliğinin kaçıncı haftasında başlamıştı neler yaptın nasıl düzeldi sürekli yatmama rağmen devam ediyor

sağol rralaban şimdilik beklemedeyim ağustosta başlıyoruz tüp bebeğe folik asit kullanıyorum şu anda heyecanla bekliyorum ağustosu bakalım hakkımızda hayırlısı

ariscimm canım nasılsın benim hala kanamalı akıntım devam ediyor senin hamileliğinin kaçıncı haftasında başlamıştı neler yaptın nasıl düzeldi sürekli yatmama rağmen devam ediyor

Cok geçmiş olsun canım. Dinlen, yat sen, moralini yüksek tut yeter.
Ben adet olmam gerek günden itibaren 11. haftaya kadar hep kanamam oldu.
Şiddetli değildi ama ped koymasam olmazdı.
Doktor bana progestan vermişti. sadece onu ve kalsiyum + folik asit kullandım.
Kanamada kalsiyum da çok önemlidir.

$progestan-100-mg-30-yumusak-kapsul_resim_1565.webp

$folic-plus-400-mcg-90-tablet_resim_o137.webp

Sen neler kullanıyorsun?
Doktor ne diyor?

Cok geçmiş olsun canım. Dinlen, yat sen, moralini yüksek tut yeter.
Ben adet olmam gerek günden itibaren 11. haftaya kadar hep kanamam oldu.
Şiddetli değildi ama ped koymasam olmazdı.
Doktor bana progestan vermişti. sadece onu ve kalsiyum + folik asit kullandım.
Kanamada kalsiyum da çok önemlidir.

Eki Görüntüle 214852

Eki Görüntüle 214851

Sen neler kullanıyorsun?
Doktor ne diyor?

canımmm çok sağol bende de aynı şekilde kanama yarın annemler geliyor istanbula çok sevindim kaç gündür yatıyorum ne gelen ne giden var. dr düşük riskim olduğunu söyledi. kullandığım ilaçlar folbiol (folik asit), decavit (vitamin ), 2 gündür de progestan 100 lük akşam 2 tane alıyorum kendi dr um vermiyodu faydasının olmayacağını düşünerekten başka dr dan aldım canım bi de 3 lt su içiyorum.

canımmm çok sağol bende de aynı şekilde kanama yarın annemler geliyor istanbula çok sevindim kaç gündür yatıyorum ne gelen ne giden var. dr düşük riskim olduğunu söyledi. kullandığım ilaçlar folbiol (folik asit), decavit (vitamin ), 2 gündür de progestan 100 lük akşam 2 tane alıyorum kendi dr um vermiyodu faydasının olmayacağını düşünerekten başka dr dan aldım canım bi de 3 lt su içiyorum.

çokk geçmiş olsun, moralini yüksek tut canım inan bebeğinde sıkı sıkı tutunmak için çaba sarfediyodur sende ona moralle yardımcı ol olurmu kendine iyi bak görüşürüz

peki biz bu ilacı ramazan ayında ne yapacaz..bir iftar birde sahur var..ortada içemicez.bu şekilde faydası olurmuki.birde yemeklerden yarım saat önce denmiş..hem iftarda hemde sahurda yarım saat öncesinde içmek zor..galiba ramazan ayında bu ilacı kullanamıcaz..:44::59:

AYGUNEŞŞŞŞ canım benim FRANSADA yokmuş ilaç eczanelere bakmışlar eczanelerde yokmuş, bide burdaki aktarlar gibi yerler varmış oralara bakacaklar:5::5::5::5::5::5::5:
ama çok ümit yok söyleyim, bence başka arkadaşlardan yardım almaya çalış canım benim.
işin garanti olsun benim -romanyalı -birilerini bulmam lazım bulunca haber veririm tekrar canım
kusura bakma olurmu :38::38::38: kaderimizde bu ilacı kullanıp hamile olmak varsa öyle yada böyle geçer elimize ilaç canım kalbini ferah tut kendine iyi bak görüşürüzz:5::5::5::5:

Son düzenleme:
çokk geçmiş olsun, moralini yüksek tut canım inan bebeğinde sıkı sıkı tutunmak için çaba sarfediyodur sende ona moralle yardımcı ol olurmu kendine iyi bak görüşürüz

çok sağol canım inşallah seninde en kısa zamanda sağlıklı bi bebişin olur gerek kalmaz ilaca falan

AYGUNEŞŞŞŞ canım benim FRANSADA yokmuş ilaç eczanelere bakmışlar eczanelerde yokmuş, bide burdaki aktarlar gibi yerler varmış oralara bakacaklar:5::5::5::5::5::5::5:
ama çok ümit yok söyleyim, bence başka arkadaşlardan yardım almaya çalış canım benim.
işin garanti olsun benim -romanyalı -birilerini bulmam lazım bulunca haber veririm tekrar canım
kusura bakma olurmu :38::38::38: kaderimizde bu ilacı kullanıp hamile olmak varsa öyle yada böyle geçer elimize ilaç canım kalbini ferah tut kendine iyi bak görüşürüzz:5::5::5::5:

sağol yinede teşekkür ederim..benim için tüm kapılar kapanıyor artık neden anlamadım..galiba benim bebeğimin olması hayırlı değil..her seferinde bu defteri kapattım artık diyorum kendime başka birşeyler bulup getiriyorum..:43:

teşekkür ederim arkadaşım..sanada zahmet verdim..:14:

Back
X