- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
evet canım öyle o yüzden yazdım ben yaklasık 15 dedim ama 10 tl ok 15 e gerek yok.
pazartesı en gec salı kızmetse yolluorum dedıgın adrese
uyarmı =?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım öyle o yüzden yazdım ben yaklasık 15 dedim ama 10 tl ok 15 e gerek yok.
pazartesı en gec salı kızmetse yolluorum dedıgın adrese
uyarmı =?
üf evet ya cok sıkıcı bende sıkıldım burdan yazayım
şimdi göndericem kişiler
ben 2 şişe
esra8 2 şişe
masal5758 2 şişe
bubuş 2 şişe
lee26 3 şişe ( canım sana da 2 şişe olcak toplamda 10 tane gelicek cünkü)
Bi bubuşa mesaj atamadım özelden onada yazarım 10 dk sonra.
bu arada 5 fiyatı ona göre gönderirsiniz fark filan yok 15 tl olur diye düşünüyodum ama şimdi ablayla konuştum 5 dedi arkadaşlar bilginiz olsun.
bu arada başka mesaj atan arkadaşlarda vardı ama yanlışlıkla mesaj kutumu silmişim bunlar not aldıklarım..
üzgünüm ...
ilac kesin bu ayın 20 sinde gelicek romanyadan futbolcu bayan gelicek o getiricekinşallah yani .. size posta yada kargo filan 2-3 günü bulsa işte en gec 25 inde elinizde olur inşallahh diyorum yine...
:81:
elbisescim merhaba.banada özelden mesaj atmışsın banada gelecekti ilaç banada söz vermiştin ama bu listede benim adım neden yok
ben kesin alıcam ve ücretide özel mesajla hesap bilgilerini gönderdiğin anda yatırıcam lütfen banada gönder
:26::26::26::26::26:
Lıstede yoksun ama![]()
meraba arkadaşlar bende bu ilaçtan getirtim
binbir zahmetle, 1 hafta kullandım sonra doktora gitmeye karar verdik, ama bu aya kadar sebepsiz infertilite sandığımız durumumuzdoktora gitmemizle eşimden kaynaklı olduğumuz kesinleşti. Yani biz erkek infertilitesiyiz maalesef
tabi ilacı kullanmayı bıraktım
eğer isteyen olursa (üzerinden azıcık kulandım 6-7 tatlı kaşığı kadar) ama bir şişesi tahminim 2 ay gider çünkü 3 hafta kullanılıyor bildiğim karıyla
bu ilacı isteyen arkadaşım olursa ben satabilirim 100 tl, inanın ücretsiz göndermek isterdim ama malum bende tadaviye başlıcam bu bana birazcıkta olsun destek olsun istiyorum
ama alacak arkadaşım lütfen helal etsin parasını
bu arada 30 şişe getirtmeniz bence mantıklı değil, çünkü ilaç olduğu için ülkeden çıkışı yasak olabilir
ben 4 şişe istemiştim 1 tane zor geldii
Arkadaşım, ilacını satma.
Beni dinle, o kalan ilaçını eşine içir ve 1 ay sonra spermogram yaptır.
Sonucuna inanmasın, güven bana.
O sonucu 1000'lerce 100 TL'e bedel.
Ama tabiki, karar senin. Benden söylenmesi.
siparişi artırmanız mümkün değil mi? yardımcı olamaz mısnız