Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

günaydın
esra8 1 adet olarak tamam

sayı tamamlansın ayrı bir mail adresi alıp buraya yazarım.malum yazdıklarımız silinemiyormuş sadece ilaç getirmek için açacağım mail adresini yazarım size.

Sevgiyle kalın.

bende de istiyorum arkadışım hemkendim hem kardeşim için ben yeni üye oldum kişisel meail ardesimizle nasıl irtibata geçeriz bilmiyorum haberleşirsek sevinirim.

günaydın
esra8 1 adet olarak tamam

sayı tamamlansın ayrı bir mail adresi alıp buraya yazarım.malum yazdıklarımız silinemiyormuş sadece ilaç getirmek için açacağım mail adresini yazarım size.

Sevgiyle kalın.

sagol canımmmmmmmmmm

Buradaki dayanışmaya görünce, gerçekten gözlerim doluyor.
Hepinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum.
İremcim, inşallah en kısa zamanda şifanı bulursun ve Allah seni bebeğine kavuşturur.
Inşallah kızlar için yapacağın iyiyiliği Allah karşılıksız bırakmaz.
Haklısın, bu kızları böyle çaresiz görünce yürek dayanmıyor.
Allah herkeze yardım eder, inşallah.
Öpüyorum seni.

Esracım, sen hele şu elinde olanı kullan.
Bakarsın başka bir ilaça ihtiyaç olmadan bebeğine kavuşursun.

elımdekı geldıgı an baslıcam,
ama zor bulunan bır ılac oldugu ıcın ılk 3 aylıgın temınını yapmak ıstıyorum
kısmetse,
cunku erkek ınfertılesı kadından cok dahga zor
:(
olurda hamıle kalırsam
burdakı arkadslara ucretsız olarak yollarım zaten ınsallahhhhhhhh

aris erkekte kullanıpta fayda gorenı hıc duydunmu?
oralarda yaygın olup kullanan oldugu ıcın belkı bılırsın

Kızlar, size birşey rica edecektim.
Biliyorsunuz ki bu ilaç temin edilmesi çok zordur.
Ve buradi insanlar, her ne şekilde olursa bir birine yardim etmeye çalışıyor.
Kimi kalan ilaçları başkaları faydalansın diye vermiş, kimi bin bir zoruluklarala getirtmeye çalışmış.
Yeni evlenenler bu konuya biraz duyarlı olmalarına rica ediyorum.
" 1 senelik evliğim. 2 aylıdır korunmuyorum. Hamile kalamıyorum. Bu ilaçtan bende istiyorum" diyen birine,
elimde 100 tane ilaç olsa bile vermem.
Yıllarca bebek bekleyen kişiler vardır. Bu ilaç onlar için bir umut olabilir. Ha, hamile kalacaklar diye kimse gatanti veremez ama en azında
denemiş olurlar.
O nedenle yeni evli kişileri biraz daha bekleyebilirler bence.
Umarım nedemek istediğimi anlatabildim.
Inşallah Allah isteyen herkesi bebek sahibi yapar.

Buradaki dayanışmaya görünce, gerçekten gözlerim doluyor.
Hepinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum.
İremcim, inşallah en kısa zamanda şifanı bulursun ve Allah seni bebeğine kavuşturur.
Inşallah kızlar için yapacağın iyiyiliği Allah karşılıksız bırakmaz.
Haklısın, bu kızları böyle çaresiz görünce yürek dayanmıyor.
Allah herkeze yardım eder, inşallah.
Öpüyorum seni.

Sağol canım Allah razı olsun senden de.Elimizden gelen birşey varsa ne mutlu.

Aris yardınların için çok sağol. Rambim bu emeklerinin mükafatını inşallah verecektir,bir bilsen bizi ne kadar mutlu ettin ilaç işe yarar yada yaramaz elimize ulaşır yada ulaşmaz hiç önemli değil sen burdaki çaresiz insanlara umut verdin çok teşekkür ederim.

kızlar akşama kadar parayı göndermeyenlere ilaç gönderilmeyecek ona göre herkes göndersin 7 kişi yatırdı , çünkü akşam dolar alacam olmaz sabah erkenden çıkıp döviz bürosuna sonra bakaya gitmem gerekecek hadi kızlar bekliyorum akşama kadar

kızlar akşama kadar parayı göndermeyenlere ilaç gönderilmeyecek ona göre herkes göndersin 7 kişi yatırdı , çünkü akşam dolar alacam olmaz sabah erkenden çıkıp döviz bürosuna sonra bakaya gitmem gerekecek hadi kızlar bekliyorum akşama kadar

maviikizz
hevuk yatırdı ama gözükmüyor bakılacak
esra3229
aysma
ece-eskici

Son düzenleme:

maviikizz
hevuk yatırdı ama gözükmüyor bakılacak
esra3229
aysma
ece-eskici

hevuk tekrar baktım para gözükmüyor lütfen kontrol et canım ıbana dikkat et 24 tane rakam olması lazım

arise bnde bu konuda katılıorum
cunku neden denılırse
yıllarca bekleyıp cıddı sorunları olan ınsanlar var
sorununun ne oldugunu bılmeden bu ılacı ısteyenlerden rıca edıyorum bnde arıs gıbı

ayrıca para yatırmayanlarada sunu demek ıstıyorum okadar almak ısteyen var
eger almıcaksanız bız yatıralım bugun parayı denılen hesaba

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım.
ıki adet arasında kullanılır canım.

ınternette aradım, bitkinin bilimsel adı "Heracleum sphondylium".
Yeşillik olan her yerde bulunur.

Google translate sağolsun prospektüsü tercüme etti.
Link ekleme yasak oldu için, kopyaladım.

Heracleum sphondylium
Malzemeler:
Heracleum sphondylium tentür
ıçerik: 50 ml
Endikasyonları: Hormonal ve damarsal iktidarsızlık, erkek kısırlığı.
Adjuvan zührevi hastalıklar (bel soğukluğu, frengi, chlamidya vb) Ekli metroanexita.
Amenore, kadın kısırlık, cinsel soğukluk, erken menopoz.
Tedavi hem kadın ve erkek kısırlık
düzenler hormonal fonksiyonu
spermi artıyor
amenore veya over yetmezliği iyileştirir
gecikmeler menopoz (ayrıca erken menopoz karşı yararları)
iktidarsızlık tedavisinde yardımcı
Zor sindirim, şişkinlik sık sık kramp tarafından, böbrek yetmezliği eşlik etti.
Hydroalcoholic özleri soğuk hazırlanması ile elde edilir ve bitki mükemmel tedavi edici özellikleri gibi iddia ettiği gibi. Bazı bitkisel ilaçlar oral hydroalcoholic özleri en kolay ve en hızlı bir şekilde vücut tarafından asimile oldular, kısaca kurarak terapötik etkisi.

uygulama:
Genellikle tentür 100 ml su içinde seyreltilmiş bir tatlı kaşığı almak günde 3-4 kez. ıstisnalar durumlarda vücudun hangi sıvılarının büyük alımında bulunmaktadır kontrendikedir.
Uyarı:
Heracleum sphondylium tedavisi en az bir ay sürer, üç ay kronik hastalıklar için minimum.
Ot gebelerde kontrendikedir.

Fiyatı de söyleyim size arkadaşlar.
3,5 - 4 TL.

Bu konuda çok cittiyim arkadaşlar, aktarlarda bulursanız mutlaka kullanın. Sadece kökü ve tohumu kullanılıyor.

Bol şanslar

öylemi pardon ozaman

BENDE İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
:emir_bebek:

arkadaşım getirmenin yolunu bulursan bende alırım almak isteyen diğer arkadaşlarda var getirmenin yolunu bulan diğerlerinede haber versin lütfen

teşekür ederim yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum.dacia plant ın kendi sitesinden istesem ama hangisi olduğu konusunda terettütüm var resmini mesaj atarsan ve kullanımı hakkında bilgi verirsen sevinirim eşim ve birlikte mi kullanmam gerekiyor hiç problem yok 16 yıldır olmuyor 4 tüp bebek denedik bir umut bunuda denemek istedim aynı zamanda kardeşimede istiyordum

Back
X