Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

aciklamalarin icin oncelikle cok sagolasin arkadasim, ayrica gonderme teklifin icinde cok mersi,ben zaten ingilterede yasiyorum.Bitkiyi bulabilecegimi tahmin ediyorum ama dedigin sivinin ingilizcesi olsa sanirim onu da bulabilirim buradan , eger bulamassam senin aldigin gibi romanyadan siparis veririm eger sirket adi varsa, Gunesmy, ama sana 1 kac sorum daha var? ne zaman nasil kullanicam?gecen ay gonal f tedavisi gordum ,ama yumurtalarim buyumedi diye doktor gecen cuma tedavimi durdurdu,simdi aybasi gunumu bekliyorum ama oda gecikti, bu ilaci nasil yapicam tam olarak olculerini verebilirmisin? Ayrica ne zaman baslayip kac gun kullanmam gerekiyor, umarim sana sifa olan sey bana ve benim gibi herkese de olur...

Merhaba arkadaşım

Sen, Cow Parsnip veya Common Hogweed (Heracleum sphondylium) root tincture olarak arat veya gerekli yerlere sor. İnşallah bulursun. Bulursan lütfen nerede bulduğunu burada yaz arkadaşım, başkalar da faydalansın. Romanya'dan internet üzerinde yürtdışına satış yapan hiç bir firma bulamadım, yoksa eklerdim ben.

Kullanıma gelince : Benim aldım ilaç, eczanede recete ile veya recetesiz satıldığı için içinde prospektüsü var. Eğer unutmamışsam, günde 40 damla suya karıştırıp içilir. 3 ay kullanılmalıdır.
Bir kaç üyarısı var ama:
1- Adet döneminde kullanılmıyor. (Kanamayı artıyor)
2- Hamile olduğunda hemen kesilmelidir. (Duşuk yapar)
3- Tansiyonu düşürüyor. Eğer tansiyonu düşükse, bu ilaç daha da düşürür. O nedenle kullanım sırasında tuzlu ayran gibi şeyler kullanılmasına tavsiye ederim.
4- Bazı kadınlarda, adet düzensizliği yapabilir. ( İlaç kesildiğinde yeniden düzene girer)
Bu nedenle bazı kadınlar, adet bitti tarihten itibaren sadece 2 hafta kullanırlar sonra diğer adet bitiş tarihine kadar kullanmazlar.
Ben hiç kesmedim. Adetine kadar kullanmaya da niyetliydim. Kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu şuhpelendim, test yaptım, pozitif çıktı. Daha da kullanmadım.
5- Tadı, zehir gibidir.

Sonuç olarak, bu ilaç 3 ay sureyle, adetin bittiş tarihinde itibaren 2 hafta boyunca, veya diğer adette kadar kullanır.
Eğer çay olarak içilirse: 1 kaşık tohum ve kök 1 fincan suyla 1 dakika kadar kaynatılır. Günde 2 fincan içilebilir.

Hayırlı haberler beklerim arkadaşım :CüvCüv::CüvCüv:

Bitki ve kullandım ilaçın resimlerini yukledim.
Belki yardımcı olabilir size.

Eklentiler

• $0443.webp
    $0443.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 207
  • $2945.webp
    $2945.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 252
Merhaba arkadaşım

Sen, Cow Parsnip veya Common Hogweed (Heracleum sphondylium) root tincture olarak arat veya gerekli yerlere sor. İnşallah bulursun. Bulursan lütfen nerede bulduğunu burada yaz arkadaşım, başkalar da faydalansın. Romanya'dan internet üzerinde yürtdışına satış yapan hiç bir firma bulamadım, yoksa eklerdim ben.

Kullanıma gelince : Benim aldım ilaç, eczanede recete ile veya recetesiz satıldığı için içinde prospektüsü var. Eğer unutmamışsam, günde 40 damla suya karıştırıp içilir. 3 ay kullanılmalıdır.
Bir kaç üyarısı var ama:
1- Adet döneminde kullanılmıyor. (Kanamayı artıyor)
2- Hamile olduğunda hemen kesilmelidir. (Duşuk yapar)
3- Tansiyonu düşürüyor. Eğer tansiyonu düşükse, bu ilaç daha da düşürür. O nedenle kullanım sırasında tuzlu ayran gibi şeyler kullanılmasına tavsiye ederim.
4- Bazı kadınlarda, adet düzensizliği yapabilir. ( İlaç kesildiğinde yeniden düzene girer)
Bu nedenle bazı kadınlar, adet bitti tarihten itibaren sadece 2 hafta kullanırlar sonra diğer adet bitiş tarihine kadar kullanmazlar.
Ben hiç kesmedim. Adetine kadar kullanmaya da niyetliydim. Kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu şuhpelendim, test yaptım, pozitif çıktı. Daha da kullanmadım.
5- Tadı, zehir gibidir.

Sonuç olarak, bu ilaç 3 ay sureyle, adetin bittiş tarihinde itibaren 2 hafta boyunca, veya diğer adette kadar kullanır.
Eğer çay olarak içilirse: 1 kaşık tohum ve kök 1 fincan suyla 1 dakika kadar kaynatılır. Günde 2 fincan içilebilir.

Hayırlı haberler beklerim arkadaşım :CüvCüv::CüvCüv:
merhaba arkadaşım ne kadar önemli bir bilgiyi paylaşmışsınız teşekkür ederiz. yaşınız kaç? sorununuz ne idi? benim yaşım 40 ve rezervim düşük çikolata kistim de var bu bahsettiğiniz şey bbenim gibi sorunu olanalr için de faydalı mıdır bilginiz var mı?

Selam arkadasim, zaman ayirip aciklama yaptigin icin cok mersi, bu ilaci ingilterede hic 1 yer satmiyor, romanya da dacia plantin web sayfasini buldum tel lerini aradim ama malesef ingilizce konusamiyorlar diye anlasamadik:çok üzgünüm: simdi romanyaca konusan 1 tercuman bulup onu konusturtmayi dusunuyorum.... ama senin dedigin gibi yurtdisina gondermiyorlar sanirim! oyle olsa en azindan ingilizce konusan 1 i cevap verir telefonlara, diye dusunuyorum, tercuman araciligiyla sordurup ben aldirtabilecekmiyim bakalim onu ogrenicem , eger oyle olabiliyorsa superrrr, kargo sirketi araciliyla aldirtip denememiz mumkun olacak insallahh , seni ve herkesi haberdar edecegim , gorusmek uzere sevgiler

Selam arkadasim, zaman ayirip aciklama yaptigin icin cok mersi, bu ilaci ingilterede hic 1 yer satmiyor, romanya da dacia plantin web sayfasini buldum tel lerini aradim ama malesef ingilizce konusamiyorlar diye anlasamadik:çok üzgünüm: simdi romanyaca konusan 1 tercuman bulup onu konusturtmayi dusunuyorum.... ama senin dedigin gibi yurtdisina gondermiyorlar sanirim! oyle olsa en azindan ingilizce konusan 1 i cevap verir telefonlara, diye dusunuyorum, tercuman araciligiyla sordurup ben aldirtabilecekmiyim bakalim onu ogrenicem , eger oyle olabiliyorsa superrrr, kargo sirketi araciliyla aldirtip denememiz mumkun olacak insallahh , seni ve herkesi haberdar edecegim , gorusmek uzere sevgiler
yurdışını bilmem ama bu ilacı bulmak çok zor cidden napcaz? ben bulsam herkese kargo ederimde:)

merhaba arkadaşım ne kadar önemli bir bilgiyi paylaşmışsınız teşekkür ederiz. yaşınız kaç? sorununuz ne idi? benim yaşım 40 ve rezervim düşük çikolata kistim de var bu bahsettiğiniz şey bbenim gibi sorunu olanalr için de faydalı mıdır bilginiz var mı?

Selam , evet bu ilac yumurtasi az olanalara iyi geliyormus zaten , benim yasim 36 tup bebek tedavisinde ki gonal f ignelerinin 450 lilik olanini yememe ragmen yumurta sayim 0.6 hic yukselmedi yani, bu yuzden yumurtalarimin toplanmasida iptal edildi :çok üzgünüm: dolayisiyla baslamadan bitti ( ama simdilik) ben de bu ilaci gunes mydan duydum ve cok umutlandim, simdi de bulabilmek hatta alabilmek icin ugrasiyorum , bulunca burada paylasicam nasil alabilecegimizi , allah hepimize yardim etsin , isteyen hic kimsenin kucagi bos kalmasin .....

Selam , evet bu ilac yumurtasi az olanalara iyi geliyormus zaten , benim yasim 36 tup bebek tedavisinde ki gonal f ignelerinin 450 lilik olanini yememe ragmen yumurta sayim 0.6 hic yukselmedi yani, bu yuzden yumurtalarimin toplanmasida iptal edildi :çok üzgünüm: dolayisiyla baslamadan bitti ( ama simdilik) ben de bu ilaci gunes mydan duydum ve cok umutlandim, simdi de bulabilmek hatta alabilmek icin ugrasiyorum , bulunca burada paylasicam nasil alabilecegimizi , allah hepimize yardim etsin , isteyen hic kimsenin kucagi bos kalmasin .....
benim yaşım da 40 her ay sadece 3-4 folükülüm oluyor . tüp bebek yaptıracağım ancak başlamadan içseydik keşke bu üründen

nasıl yarım yamalak herşey bişiden bahsediliyor ama onun nerden alacağımız belli bile değil

bende arastırcam inşallah bulabiliriz cok umutlandım birden duydugum herseyi deniyorum zaten insallah bu ot işe yarar bulan arkadaslar bizim içinde getirtebilirlermi acaba

selam arkadasim, arastirmadigim yer kalmadi , romanyadan baska hic 1 yerde yok , ama malesef ki onlarda Romanya disina gondermiyorlar , online satislari sadece romanya icin, walla ne yapacagim bilemiyorum, sen!!! Bulamassan ben temin ederim demistin yanlis hatilramiyorsam, orada 1 tanidiginiz falan varsa lutfen alsin bana ben neyse oderim , cunku orada olmadan bu ilaci almak mumkun diil simdilik, hayirli haberlerini bekliyorum???:Saruboceq:

arkadaşlar bu haberi okuduğumda çok heyecanlanadım.eşim ve ben 29 yaşındayız 1.5 senedir deniyoruz ve ikimizde de hiç bir sıkıntı yok ama oluyor da olm uyoor ve ben daha fazla kafaya takıyorum.bu ilaç sanırım bulunamıyor yurtdışında peki türkiye de olan bizler nasıl bulcaz?bir de herhangi bir zararı olurmu acaba ?eğer ilaç bu kadar etkiliyse insanlar niye tüp bebekle uğraşsın ve milyarlar harcasınki ama belki de kişiden kişye değişir etkileri.

arkadaş göre basit bir yöntem demiş ama ona göre basit çünkü bulmuş.biz nasıl bulcaz.bizim için zor
bende heyecanlanmıştım ama......

arkadaslar, kullanan arkadasa iyi gelms, allahin da yardimiyla cocugu olmus o yuzden pek zamani olmadigi icin giremiyor, ilaca gelince ben cok arastiriyorum ama sadece Romanya da var,ama malesef onlarda yurtdisina gondermiyor,ilaci bulabilmenin simdilik baska 1 yolunu bende bulamadim,Romanya da da eczanelerde recetesiz bile alinabiliniyormus bu kadar basit ama malesef alabilmek zorr :-((((

Merhaba arkadaşlar

Kusuruma bakmayınız, bebeğim var ve çalışıyorum, o nedenle sık sık foruma giremiyorum ama sizleri unutmuş değilim.

Öncelikle şünu söylemek isterim ki bu otu okadar zor bulunacağına hiç düşünmemiştir.

vertigo ilk önce sana yazmak istiyorum
arkadaşlar bu haberi okuduğumda çok heyecanlanadım.eşim ve ben 29 yaşındayız 1.5 senedir deniyoruz ve ikimizde de hiç bir sıkıntı yok ama oluyor da olm uyoor ve ben daha fazla kafaya takıyorum.bu ilaç sanırım bulunamıyor yurtdışında peki türkiye de olan bizler nasıl bulcaz?bir de herhangi bir zararı olurmu acaba ?eğer ilaç bu kadar etkiliyse insanlar niye tüp bebekle uğraşsın ve milyarlar harcasınki ama belki de kişiden kişye değişir etkileri.

Şunu söylerim ki bu ilaç mucize bir ilaç değildir. Mucizeler sadece Allaha mahsus birşey.
Bu ilaç bir şekilde hamile kalınması yardımcı oluyor. ınternette okudum kadarıyla infertilite vakalarda %60olumlu sonuç vermiş. Belki sana iyi gelebilir veya gelmez. Tüp bebek bile %100 olumlu bir yöntem değildir. Denemek lazım, arkadaşım. Allah ne yazdıysa.

essex sana gelince arkadaşım.

Bu sene Romanya'ya kesin gidiyorum, hatta Temmuzun sonuna gidecem. Madem bulamamışsan oradan gönderirim sana. Sen kargo fiyatlarını araştır arkadaşım, ben Romanya'da yaşamadım için kargo fiyatlarını bilmiyorum.

Bu ilaçı isteyen diğer arkadaşlara:
Ben oradan getirip, Türkiye'den kargolayamıyorum, çünkü gümrükte 3-4 şişeden fazla izin vermiyorlar. O nedenle oradan göndermem gerek.

Kargo fiyatlarını acayıp pahlı, 100-150 TL arasındadır. Bence çok fazla. Postanenin internet sayfasına baktım. Biraz daha uygun geldi 15-20 TL arasındadır. 5 gün içinde teslim edilir yazıyordu. ( kolim nerde seçeneği var)
ılaçın fiyatı, üreticinin internet sayfasına göre (daciaplant) : 200 ml şişe - 10 TL. (sanırım bu miktar 3 aylık tedavi için yeterlidir)

Bir not eklemek istiyorum ben kesinlikle bir satıcı değilim, sadece yardım etmek istiyorum.
Bu konularda kesinlikle maddi ve manevi bir çıkarım yoktur.

ısteyen varsa, e-mail adreslerini bildiriniz. Ben özel mesaj gönderemiyorum.

Allah hepimize sağlılı bebekler nasip ettsin.

Son düzenleme:

Bu sene Romanya'ya kesin gidiyorum, hatta Temmuzun sonuna gidecem. Madem bulamamışsan oradan gönderirim sana. Sen kargo fiyatlarını araştır arkadaşım, ben Romanya'da yaşamadım için kargo fiyatlarını bilmiyorum.

Bu sene Romanya'ya kesin gidiyorum, hatta Temmuzun sonuna gidecem. Madem bulamamışsan oradan gönderirim sana. Sen kargo fiyatlarını araştır arkadaşım, ben Romanya'da yaşamadım için kargo fiyatlarını bilmiyorum.[/
Oncelikle cok cok sagol arkadasim, dun aksam 1 kontak buldum ,Romanya da yasayan hatta telefonla gorustum, insallah pazartesi bakacak ,eger oradan 1 ses cikmassa senden rica edecegim , kargo hic problem diil, eger o kisi de ilaci alirsa ondan ben aldirtacagim kargoyla zaten , hafta sonu kapali oldugu icin pazartesi bakarim dedi yarin aksam ustu arayip ogrenecegim ,eger olmassa , sana donerim, cok cok sagolll bebeisine de allah uzun omurler versin darisi basimaaaa.......insallah

Oncelikle cok cok sagol arkadasim, dun aksam 1 kontak buldum ,Romanya da yasayan hatta telefonla gorustum, insallah pazartesi bakacak ,eger oradan 1 ses cikmassa senden rica edecegim , kargo hic problem diil, eger o kisi de ilaci alirsa ondan ben aldirtacagim kargoyla zaten , hafta sonu kapali oldugu icin pazartesi bakarim dedi yarin aksam ustu arayip ogrenecegim ,eger olmassa , sana donerim, cok cok sagolll bebeisine de allah uzun omurler versin darisi basimaaaa.......insallah

tamam arkadaşım. Dikkat et ki benim kullandım ilaçını göndersin.

tamam arkadaşım. Dikkat et ki benim kullandım ilaçını göndersin.

Selam arkadasim,dun aksam romanya dan aradilar, bu senin dedigin gibi heryerde bulunan 1 ilac diilmis dediklerine gore, yani bulamamislar, sen ne zaman gidiyorsun??? lutfen gittiginde sen alabilirmisin bana ??? sen kargoyu dusunme orada yani bukreste DHL diye 1 kargo sirketi var onunla ben kapindan aldirtirim senin , eger bu sitenin ozel bolumu falan varsa orada goruselim , ben adimi telefonumu falan veriyim sana , gorusmek uzere......

Back
X