Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy, essex. :)
Bana da aynı oldu. Adetim geldi gibi oldu, sonra kesildi. Test yaptım, pozitif çıktı.
Yinede ümit vermek istemiyorum, bir adet bozukluğu da olabilir. Bu bitki genelde daha çok kanama miktarı konusunda düzensizlik yapıyor. Yani ayda 2 kez adet olmak gibi, ama insandan insana değişiyor.
Canım benim, test yapmadan asla ve asla kullanma. Hastanede git Beta-Hcg testini yap. 3 saat sonra cevabın hanır. 5'ten büyük çıkarsa hamilesin demektir.
Ne olur hiç birşley riske etme. Testini yap sonra kullan.
Hamilelik değilse, ilaçını tamamen bıraktıktan sonra en geç bir ay içinde adetin normale giriyor. Genelde düzensiz olsa bile, bu ilaçını kullandıktan ve bıraktıktan sonra adetini düzene sokuyor.
Senden acil olarak haber bekliyorum. Çok heycenlandım.
Test sonuçunu almadan sana ilaç yoktur.
Hadi inşallah arkadaşım, hayırlı haberler ver bize.
gunesmy
ilacı aldım sonunda fakat 200 ml değil 50 ml olanını almışlar.
Kutusu lacivert renkte. Üzerinde %100 doğal diye yazıyor. Ağbime dedim bu bana yetmez. Büyük boyunu aldır dedim bakalım. Şimdi adet olmayı bekliyorum bitsin başlayacağım.
SELAM
abin nerden aldi ilaci ? (yani hangi ulkeden ) bendeki ilacin kutusu kirmizi ,ustundeki cicek resmide beyaz, dikkat et ayni ilac olsun, firma adi ne bu arada ?
gunesmy
ilacı aldım sonunda fakat 200 ml değil 50 ml olanını almışlar.
Kutusu lacivert renkte. Üzerinde %100 doğal diye yazıyor. Ağbime dedim bu bana yetmez. Büyük boyunu aldır dedim bakalım. Şimdi adet olmayı bekliyorum bitsin başlayacağım.
Evet arkadaşım. Doğrudur.
Dün bende gördüm, küçük olan şişelerin ambalajı mor-lacivert gibi birşey.
Hepsi %100 doğaldır. Küçük da büyük da.
Damlalık var mı yok mı arkadaşım? Ever varsa 40 damla 100 ml su ile içilir. Değilse, 1 tatlı kaşığı 100 ml suya karıştırılıp içilir.
Tadı berbat olduğunu ben dedim, canım. Ve hakkaten çok kötü, ama bebe için neler yapılmazki.
Resimi ekliyorum. Eğer buysa, rahat rahat içebilirsin.
Acil şifalar dilerim.
Merhaba kizlar Heracleum sphondylium hakkinda rus siteleri guzel seyler yazmiyorlar kullandiginizda dikkat edin bu bitki zehirli bitki oldugu icin toplandigi zaman cok dikkat etmeyiymis" borsevik"-bir bakarmisiniz rusca bilenler/Russyada Moskova bolgesinde bunlari yok etmek icin devlet buyuk ugraslar icerisindeymis.
Bu bitki bebrek v.s taslar icin epileps hastaliklar icin ve dermatolojik hastaliklar icin ve enfeksiyon icin yararli ama kullanirken dr kontrolu altinda olmali diyorlar. Bir bakarmisiniz>..