Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Neyse arkadasim onemli olan faydali olmasi bunun icn sevindim..Verdigin ilac Branca ursului-bir kac cesidini buldum... Erkek infertilitesine cok faydasi oldugunu okudum bayanlar icin ozellikle polikistik over veye kist lere iyi geldigini yazmislar. Ozellikle bu ilacin uretimi Romayada yapiliyormus. Ve bitkinin 80 yakin turu varmis. Cogunlukta yayi;lis anali olarak Kavkazlar/Rusya/Ukrayina/Romanyayi ve az cok Kazakistanin kuzeyi olarak gostermis.

En cok etki veren epileps hastalariymis. Suan daha genis arastirmaya basladim haftaya kutuphanede isim var insallah bunlari da bakarim...

Senin isine yaramasina cok cok sevindim Allahim anneli babali buyumeyi nasip etsin!

SLM arkadaslar
2-3 gun bakmadim sayfaya neler olmus , sakin olun .:-)) kuka aciklama yaptigin icin cok sagol ama zaten bu ilaci kullanmak isteyen herkes gunumuz teknolojisi sayesinde yeteri kadar arastiriyor,eminim kimsede koru korune kullanma tarftari degil, ama yine de sagol (bu arada yanlis anlamadiysam sen tercumesiz okudugunu yani ruscayi iyi bildigini belirtmek te istemissin) buradan bu ilac hakkinda sunu soyleyebilirimki GUNESMY kullanmis zehirlenmemis belki sans ti diye DUSUNMEYIN cunki 2 HAFTADIR BIZZAT BEN BU ILACI KULLANIYORUMM. ALLAHIMA COK SUKUR KI SAGLIGIM GAYET YERINDE :-)) tabii ilac yavas yavas zehirlemiyorsa :1closedeyes: yani demek istedigim su ki ILACIN ZEHIRLEME GIBI YAN ETKISI OLDUGUNU SANMIYORUM ,denemek isteyen herkes de insallah ilaci bulup kullanabilir ,UMUT KALACAGINA EMEK KALSIN taraftariyim, herkese bol SANSS

kızlar malesefki umut dünyası şuanda ben neler içmiyorumki daha önceki yıllarda olsa kesinlikle derdim o bu içilirmi mesela bögürtlen kökünü kaynatıp içiyorum tadı iğrenç ve acı civaperçemi hayit otu vs. ara ara içtigim bitkiler eşim bile artık bana gülüyor ben bile bu kadar abur cuburları içseydim hamile kalırdım diyor birgün zehirleneceksin diyor bana ben yinede umut dünyası çok yoruldum çok yaş artık ilerliyor gençte degilizki hepimizin allah gönlüne göre versin kızlar....

Hakkinizi helal edin! okuduklarimi hemen analize etmeden sasirmistim ve oldugu gibi yazmistim sonunda sizde bakin lutfen demistim...Herkezi bu kadar dusundurup uzecegimi dusunememisim. Cok guzel bir aydayiz dua edelim insallah Allahim dualarimizi kabul eylesin! Allaha emanet olun!

Arkadaşlar dün gece sahurda bu ilacı içmeye başladım. Mübarek günler hayırlı olur inşallah. Bi de akşam iftardan önce içeceğim. tadı çok kötü değil. kokusu kötü.

Selam canım
Ayın sonuna doğru geliyorum. Gelmişken biraz daha kalayım dedim.
Öpüyorum seni.

Selam canım
Ayın sonuna doğru geliyorum. Gelmişken biraz daha kalayım dedim.
Öpüyorum seni.

tatlım nasılsın iş için falanmı ordasın canım yoksa yakın birilerimi var romanyada bende seni dört gözle bekliyorum benim tek tüp tıkalı rezervede azlık var yaşta ileri sanırım faydası olacak bu bitkinin öpüyorum senide sevgiyle kal...

İyi tatiller canım sana Bende seni öpüyorum....

Bu arada Panadolcum aynı sorun bende de var canım.Rezerv az ve yaş.Ama inanıyorumki bizde bu bitkiden fayda görücez inşallah...

slm kızlar bende uzundur girmiyorum.nasılsınız ilaç kullananlar bir sorun varmı yokmu? hepinize bol şans inşallah hepiniz hamile kalırsınız hemde ikiz bebeklere.....gunsmy seni bekliyoruz...iyi tatiller....diliyorum.selamlar herkese...

bu arada benimkisi nedeni bilinmeyen infertilite.şifa allahtan diyorum ancak bu ilaç acaba nedeni bilinmeyen infertiliteye şifa olurmu?

Merhaba kızlar.
Sizden haber almak çok güzeldir.

Berken benimkide sebebsiz infertiliteydi.

Panadol ve Ispanak, rezervi az ne olduğunu bilmiyorum, ama sanırım yumurtlama ile ilgilidir.
37 yaşında yengem, adet görüyordu ama yumurta yoktu. Bu ilaçını kullandıktan sonra tek bir yumurtalıkta 5 tane yumurta göründü. Hatta bana gülerek anlatırdı " Şimdi hamile kalırsam, 5'iz yapmaya şansım çok yuksek."

Buna rağmen, kimseye umit vermek istemiyorum. Allah izin vermediği sürece hiç birşey olmaz.
Ama kesinlikle ve kesinlikle bu ilaçını denemenize tavsiye ediyorum.
Öpüyorum kızlar.

Amin cnm inşallahhhh gunesmy....Heyecanlıyım çok bende fayda göreceğimize inanıyorum cnm...
Bu arada rezerv azlığı bende 1,5 yıldır ortaya çıktı.Yaşım 33. Sıkıntıdan ve geçirdiğim tedavilerden normal bu durum sanırım.Adetlerim düzenli her ay oluyor ama yumurta az oluyor.Mesela ben tüp bebeğe gittiğimde herkesin 10-15-20 toplanırken benden 2-3 anca çıkıyor. Rezerv azlığı bu durum canım...
Rabbim istyen herkese de bizede bu topikte yazan herkese de tezine sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhh.

Merhaba kızlar.
Sizden haber almak çok güzeldir.

Berken benimkide sebebsiz infertiliteydi.

Panadol ve Ispanak, rezervi az ne olduğunu bilmiyorum, ama sanırım yumurtlama ile ilgilidir.
37 yaşında yengem, adet görüyordu ama yumurta yoktu. Bu ilaçını kullandıktan sonra tek bir yumurtalıkta 5 tane yumurta göründü. Hatta bana gülerek anlatırdı " Şimdi hamile kalırsam, 5'iz yapmaya şansım çok yuksek."

Buna rağmen, kimseye umit vermek istemiyorum. Allah izin vermediği sürece hiç birşey olmaz.
Ama kesinlikle ve kesinlikle bu ilaçını denemenize tavsiye ediyorum.
Öpüyorum kızlar.

canım merhaba benim sorun tek tüp tıkalı ve rezervede azlık var 5.6 yumurta oluşuyor adetlerim düzenli belli yaştayım birde denemekte fayda var yengen şanslıymış ne güzel canım işimize yarasa keşke dile benden ne dilersenseni görmeye bile gelirim canım:))) öpüyorum kendine iyi bak..

Son düzenleme:
Amin cnm inşallahhhh gunesmy....Heyecanlıyım çok bende fayda göreceğimize inanıyorum cnm...
Bu arada rezerv azlığı bende 1,5 yıldır ortaya çıktı.Yaşım 33. Sıkıntıdan ve geçirdiğim tedavilerden normal bu durum sanırım.Adetlerim düzenli her ay oluyor ama yumurta az oluyor.Mesela ben tüp bebeğe gittiğimde herkesin 10-15-20 toplanırken benden 2-3 anca çıkıyor. Rezerv azlığı bu durum canım...
Rabbim istyen herkese de bizede bu topikte yazan herkese de tezine sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhh.

canım amin malesef stres herşeyin düşmanı allah yüzümüzü güldürsün tez zamanda

İyi tatiller canım sana Bende seni öpüyorum....

Bu arada Panadolcum aynı sorun bende de var canım.Rezerv az ve yaş.Ama inanıyorumki bizde bu bitkiden fayda görücez inşallah...

canım bende nedense bu bitkiye çok inanıyorum birde bana doktorum DHEA önerdi yumurta çogaltmak için ve kalitesi için araştır istersen bir..

canım bende duydum DHEA yı ama cesaret edemedim.Naıl sen memnunmusun.Birde bu rezerv olayına kesin çaremi acaba çok merak ediyorum.Eğer iyi gelecekse bende kullanmak isterim.

canım bende duydum DHEA yı ama cesaret edemedim.Naıl sen memnunmusun.Birde bu rezerv olayına kesin çaremi acaba çok merak ediyorum.Eğer iyi gelecekse bende kullanmak isterim.

Selam
Arkadaslar ben siparis ettim internetten DHEA yi bekliyorum henuz gelmedi, ben kullanicam , size bilgi veririm bu konuda ,umarim Branca Ursului ile birlikte kullaninca yan etkisi olmaz , belkide en kotusu yumos rezervim tasma yapar .....(insalllah) :1:

İnşallah cnm bol bol kaliteli yumoşlar oluşur....

slm canım benim doktorum yazdı 5 gün oldu elime geçeli her yerde bulunmuyomuş bu ürün ist. belli eczanelerde varmış doktorum bana 3 ay kullanmamı söyledi bu ürünede inanıyroum faydası olacak kulllananlara faydalı olmuş doktoruna sor kullan istersen canım öpüyorum..

Back
X