Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Merhaba canım

Bu ilaç, başka faydların yanısıra kadın ve erkek infertiliteye iyi geldiğini biliniyor.
Prospektosuna göre erkeklerde sperm sayısı ve kalitesini artıyor.

Ben faydasını gördüm, canım. Allahıma binlerce şükürler olsun.
Size iyi gelir mı gelmez mi, Allahtan başka kimse bilemez, canım.
Ama denemenize kesinlikle ve kesinlikle öneriyorum.
Öpüyorum.

pekala canim bu ilaca nerden ulasabiliriz nasil alabiliriz
birde benim esim azosperm yani hic sperm yok sifir

canımcıgım nasılsın neler yapıyosun bebişin nasıl seni üzüyormu öpüyorum seni..

Teşekkür ederim canım.
Türkiye'ye gelmek için hazırlanıyorum. Bebiş çok iyi, Allah şükür.
Sen nasılsın? Allah kısmet verirse, haftaya ilaçlarınızı kavuşturacam, canım.
İlaç benden, şifa Allahtan.
İnşallah sizede fayda olur canım.
Öpüyorum.

Teşekkür ederim canım.
Türkiye'ye gelmek için hazırlanıyorum. Bebiş çok iyi, Allah şükür.
Sen nasılsın? Allah kısmet verirse, haftaya ilaçlarınızı kavuşturacam, canım.
İlaç benden, şifa Allahtan.
İnşallah sizede fayda olur canım.
Öpüyorum.

canım bende idare ediyorum çok teşekkür ederim herşey gönlünce olsun seninde
güle güle gelesin sende ilaçlar içinde allah ne muradın varsa versin canım umut dünyası inşallah bizede faydası olur öpüyorum seni ve bebişini..

Kızlarrrr

Romanyadan Türkiye'ye gönderim yapan bir online eczane buldum.
Üstelik, eğer yanlış okumadıysam ilaçını teslim aldığınız zaman ödeme yapabilirsiniz. Yani peşin ödeme yoktur.
Yanlız, web sayfası Romencedir, ingilizcesi'de yok. Ama olsun, sipariş verirken ben yardımcı olurum size.
Ohh be, sanki büyük bir yükun alttından kaktım.

:sm_cool::sm_cool:

Konuya link ekleyemiyorum, kusuruma bakmayınız.

Canım dört gözle hemen sağ salim gelmeni ve ilaçlarımızı bekliyoruz.Çok çok teşekkürler bu arada sana şimdiden bir kez daha.O kadar inandık ve sabırsızlıkla bekliyoruzki seni:))))))

Gunesmy
PAzar günü regl yoldum. Yani bu ilaç bana hiç adet düzensizliği yapmadı. Bu ay adetim bitsin günde 3 defa kullanıcam. İşyerinde zor olacak ama deneyeceğim. Essex sen ne yaptın varmı bir gelişme.

Gunesmy
PAzar günü regl yoldum. Yani bu ilaç bana hiç adet düzensizliği yapmadı. Bu ay adetim bitsin günde 3 defa kullanıcam. İşyerinde zor olacak ama deneyeceğim. Essex sen ne yaptın varmı bir gelişme.

canım kaç gün kullandın sen bu ilacı ne kadar kullanmak lazım acaba..

tıkanmış tüplerede iyi geliyomuki acepppbilmiyorumkismile

selam arkadaşlar, ben bu ilacı bir arkadaş vasıtasıyla romanya dan getirttim.ilaç bugün elime geçti.adetime 1 hafta kadar var.acaba bugünden itibaren kullansammı?bukonuda bilginiz varmı?işe yararmı acaba ?yoksa adet olmayı bekleyip bir daha ki aya mı bıraksam?bilmiyorumkismile

Rica ederim, arkadaşlar.
İnşallah faydasını görürsünüz.
Allah hayırlı gebelikler nasip ettsin.

Sevgili gunesmy bana çok güzel denk geldi,adetim bitmek üzere,alır almaz hemen içmeye başlarım,inşallah sana güzel haberler vermek kısmet olur.

selam arkadaşlar, ben bu ilacı bir arkadaş vasıtasıyla romanya dan getirttim.ilaç bugün elime geçti.adetime 1 hafta kadar var.acaba bugünden itibaren kullansammı?bukonuda bilginiz varmı?işe yararmı acaba ?yoksa adet olmayı bekleyip bir daha ki aya mı bıraksam?bilmiyorumkismile

Merhaba arkadaşım
Sana da hayırlı olsun, inşallah istediğin sonuçlarını alırsın.
Tavsiyen adetin bitmesine bekle. Şuanda ayının en fertil dönemindesin. Eğer bilmeyip hamile kalmışsan ve bu ilaçını kullanırsan Allah korusun, düşük yaparsın. İşi şansa bırakma, adetin bitti günde ilaçını başla.
Acil şifalar dilerim.

Back
X