Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

parayı yatırdım bugün adresimi özelden yazmıştım ama bana cevap yazmadın aldınmı masajı bilmiyorum istersen tekrar yazarım yeni yılda elimize ilaç geçmiş olur inşallah hoşçakal

çok teşekkür ederim nejlacım verdiğin hesaba yatırdım özelden de adresimi verdim 2 mesaj yolladım çünkü eşim yatıracaktı çok sıra varmıs sonra yatırayım diyince babama hemen söyledim yatırdı diyokii alla alla mardinden ne alıyon kızım :1: yani ikinci yolladığım mesajdaki isim tarafından yatırıldı. Ya ne bileyim bi ümit işte hayırlısı

slm kızlar bende çok yakın bir arkadaşım için yazıyorum buraya banada yardımcı olurmusunuz bu konuda

oluruz canım yarın ilaç sipariş ediyoz .romanyadan gelecek ben sana özelden hesap numarası atıyım az sonra yarın sabah para yolla .ama mutlaka yarın yolla öğleden sonra romanyaya havale edecem topladıgım paraları tamm

oluruz canım yarın ilaç sipariş ediyoz .romanyadan gelecek ben sana özelden hesap numarası atıyım az sonra yarın sabah para yolla .ama mutlaka yarın yolla öğleden sonra romanyaya havale edecem topladıgım paraları tamm

tamam canım arkadaşımla tel.de konuşuyorum zaten kendisi yozgatta sen bana özelden yolla ben ona ileteyim çok sağol tatlım.

slm arkadaşlar herkes gönderdimi paralarını sipariş verildimi bugün haberi olan varmı?

parayı yolladım bugün .bana gelenler hesap numarama uhde.ozi.mirror.melekbade..pamuk.bide isim görünmeyen var .kim o ece sen hangi isimle yolladın umut sende canım .pamuk sen fatime adıyla yolladın demi.

Tamam Nejla
Bütün bu kızlar adına teşekkür ediyorum.
Emek vermişin, hakkını helal et canım.
İnşallah Allah herkesi evlat sahibi yapar.

parayı yolladım bugün .bana gelenler hesap numarama uhde.ozi.mirror.melekbade..pamuk.bide isim görünmeyen var .kim o ece sen hangi isimle yolladın umut sende canım .pamuk sen fatime adıyla yolladın demi.[/QUO necla isim görünmeyen para benim bankamatikten eşim yatırdı makbuzu var bankamatikten yatırınca isim geçmiyor

umut sen kimin adıyla yolladın canım .bankaya parayı .göremedim de .yolladım kızlar işlh biz sorun olmadan gelir elime geçer geçmez yolluyacam size tamam canım

parayı yolladım bugün .bana gelenler hesap numarama uhde.ozi.mirror.melekbade..pamuk.bide isim görünmeyen var .kim o ece sen hangi isimle yolladın umut sende canım .pamuk sen fatime adıyla yolladın demi.

canım arkadaşım yozgatta hatta öğrencisine verdi o yatırdı evet ismi fatime çavdar inşallah sana ulaşmıştır

pamuk canım bana adres yollarmısın özelden bide fatime adıyla gelen para senden mi.cevap bekliyom

canım ne dicem ben ankaradayım arkadaşım yozgatta sana gelen parada yozgattan yollandı şimdi biz bu ürünü ne zaman teslim alacağız ben sana ona göre adres vereyim tatlım

Back
X