Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

hastane korkagı nerdesin canım bak aris sana bi iyilik etti cevap bekliyo .yarına kadar ona cevap ver canım acil banada haber bekliyom senden.

adresi bekliyom canım ilaç nasıl kullanılacak bende bilmiyom .aris bize anlatacak sende bu sayfaya gir sürekli bizden haberler alırsın gerçi ben sana özelden de yazarım.işlh allah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimizin .

zaten bakıyorum ara ara canım ben bugün arkadaşımı arayayım adresini isteyeyim sana özelden yazarım adresi çok sağol canım inşallah herkes bir vesile ile hamile kalır

selam kısslar ben 1 buçuk yıllık evliyim dr hiç bir problem olmadığını söylüyor 1 yıl korunduk birazda acele ediyorum heralde yani size 4 aydır yaptıklarımı anlatsam burdan köye yol olur bugünlerde adaçayı yağı kullanıyorum ve o ilacı bekliyorum şimdide geçen ay soğan kürü yaptım adetim 2 gün uzadı sizlerede tavsiye ederim bu ay kendimi yormuyorum sadece niye bu kadar geciktim dememek için yapıyorum artık bakalım bi de rahmim tersmiş yani kimi çok rahat hamile kalabiliyo ters olsada kiminde sorun oldu diyolar ben kendimi biracık bıraktım zaten evliliğin 3 yılında bebek düşünmeyin diyolar öyle teselli ediyorum kendimi:54:

ben adaçayı yağını akıntım oldugu falan kullanıyorum faydası oluyor ama hamilelikte olmadı umarım sende işe yarar

adaçayı yağını 3 kez yaptım henüz ama bi değişiklik olmadı heralde enfeksiyonlara iyi geliyor

Neyse, anlaşılan hastanekorkağı bu ilaçı istemiyor veya yazdıklarımı okumadı.
Ozaman konuştumuz gibi, ilaç sayısı sabittir: 8 şişedir.

insanlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim bu zamanda insalar çıkarları doğrultusunda hareket ediyor sizin yaptıgınız büyük fedakarlık sadece bu yazıyı dün gördüm yazılanları okudum zaten türkiyede satışı yok almak isteyince yine size döncem biraz araştırmak istiyorum teşekkür ediyorum

kullanan arkadaşlar buraya yazabilirlermi acaba şuanda kaç kişi kullanıyor ne kadar suredir 1 şişe kaç gün gidiyor açıklayıcı olursanız sevinirim

Kızlar ilaç siparişiniz verildi.

Hastanekorkağı, artık gönderim yapılmayacak, en azından ben yapmayacağım.
İlaç fiyatını 20 TL'di ve 3 ay kullanım için yeterliydi.
Seni daha fazla bekleyemedim. Burada bu ilaça umutlarını bağlayan 8 kişi bekliyor.
Onlarını daha fazla bekletemezdim.
Üzgünüm.

arkadaşlar ilaçlarımız alındımı çok heycanlıyım bi an önce kullanmak istiyorum

kızlar bizim burda internette sorun var ne zaman gelecek bilmiyon anlaşılan bir süre giremiyecem en kısa zamanda görüşürük pamuk sende özelden adresi anlaşılır şekilde yaz .canım

kızlar bizim burda internette sorun var ne zaman gelecek bilmiyon anlaşılan bir süre giremiyecem en kısa zamanda görüşürük pamuk sende özelden adresi anlaşılır şekilde yaz .canım

özeline msj gönderdim canım

Kızlar size biraz kötü bir haberim var. :2:

Siparişi internetten verdik çünkü bu büyük şişelerden sadece bir firma internetten satış yapıyor.
Hemen cevap geldi onlardan. Ellerinde sadece 2 şişe kalmıştır, tatil olduğundan dolayı sadece Yılbaşından sonra temin edebilecekler.
Yani ilaç Yılbaşından sonra kaldı. Üzgünüm. Pazartesi sipariş etseydik, gönderebilirlerdi.
Kısmet işte. Elimden birşey gelmiyor. :50: Artık Yılbaşından sonra.

Kızlar size biraz kötü bir haberim var. :2:

Siparişi internetten verdik çünkü bu büyük şişelerden sadece bir firma internetten satış yapıyor.
Hemen cevap geldi onlardan. Ellerinde sadece 2 şişe kalmıştır, tatil olduğundan dolayı sadece Yılbaşından sonra temin edebilecekler.
Yani ilaç Yılbaşından sonra kaldı. Üzgünüm. Pazartesi sipariş etseydik, gönderebilirlerdi.
Kısmet işte. Elimden birşey gelmiyor. :50: Artık Yılbaşından sonra.

Aris üzüldüm şimdi ama olsun yılbaşından sonra gelsin yeterki gelsin arkadaşım onca sene bekledikde şurada bir iki haftamı beklemicez emeğin için sağol canım

Back
X