Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

size özelden msj attım neden cevap vermiyorsunuz ? hayır hazır ilaçlar gecikmişkken belki bende alırım eğer beni aydınlatırsanız cevabınızı bekliyorum

ilaçtan bende almak istiyorum pazartesi nejla hanımın verdiği hsp numarsına parayı gönderirim olurmu ama böyle iletişim kopukluğu oluyor cevap verirseniz sevinirim

çok sağol yetkililere 10 bekleme insanı daraltıyor iyi akşamlar canım çıkıyorum ben

Son düzenleme:
ilaçtan bende almak istiyorum pazartesi nejla hanımın verdiği hsp numarsına parayı gönderirim olurmu ama böyle iletişim kopukluğu oluyor cevap verirseniz sevinirim

Hastanekorkağı
Bir iletişim kopukluğu yoktur ama herkesin işin güçü vardır.
Soruna gelince, şöyle bir durum var

İlaçın parasını ödenmiş, yılbaşından sonra ilk iş gününde (ki Ocağın 5 bulur) ilaçı kuzenime gönderilecektir.
Yeniden bir şişe sipariş etmek için yeniden ödeme ve yeniden bekleme demektir.
Yani açık konuşmam gerekirse, bu kızlarını nerdeyse 1 hafta daha bekleteceksin.
Bu gidişte ilaçları gelmesine ayın sonu bulur.
Kendiler beklemeye kabul eder mı bilmem.
Kimseye haksızlık etmek istemem.
Sen kızlara sor istersen, beklemeyi kabul ederlerse senin için de sipariş edebiliriz.
Yanlız ödemeyi Nejlaya değil, direk Romanya'ya yapacaksın ama biraz daha masraflı olur.

Merhaba, bende sizler gibi uzun zamandir cocuk sahibi olmaya calisanlardanim ..bitkilerin gucune inanirim tabi ki asiriya kacmamak ve dogru kullanmak sartiyla ..nette herzaman nerde ne var hangi bitki neye yarar diye cok dolasirim ..kadinlar kulubuylede boyle bir zamanda tanisdim ..forum basliklarini gezerken Arisin actigi konuyu okudum Cow Parsnip veya diger adi Common Hogweed adli bitkiyi google da arastirirken karsima pek cok bilgiyle birlikte bu bitkiyi sivi (tincture) seklinde ve uluslararasi satis yapan bir web sayfasida geldi..sanirim sayfa romanyadan Arisin soyledigi bitki ozundan yapilan ilac.. sadece uretim farkli bir sirketin gibi gorunuyor ..romanyadaki markalar hakkinda bilgim olmadigi icin yorum yapamiyorum Aris belki daha iyi fikir verir bu konuda ..kullanmak isteyipde alamayanlar icin belki faydam dokunur diye yazmak istedim ..uretim sirketi IRCON ..sayfaya girer ve products bolumune goz atarsaniz Tincture of Hogweed seklinde cikicaktir ..yinede benden size tavsiye online alisveris yaparken web sayfanin guvenliginden emin olun..umarim cok fazla vaktinizi almamisimdir ..herkesin hersey gonluce olsun..

kızlar size bir müjde vermek istiyorum.sanırım ben hamileyim.ilacı 2 ay kullandım ve şu an adetim 1 hafta gecikmiş durumda.ve ben de hala tık yok.daha test yaptırmadım ama beyaz akıntım çok fazla.haftaya eğer hala bir değişiklik olmazsa test yaptırıcam.sizinle paylaşmak istedim.aslında şu an erken ama dayanamadım.hepinizi öpüyorum:49:

inşallah yanılmasında testin sonucu pozitif çıkar keşke hemen baktırtsaydın nasıl bekleyeceksin bir hafat ay çok heycan verici hayırlı olsun

senin adına çok sevindim sedaeray işlh hamilesindir canım yeniyıl sana saglık huzur mutluluk bide bebek getirir canım.bizim ilaçlar yılbaşından sonra gelecek burda böyle güzel haberler alırız işlh .haberlerini bekliyom

kızlar size bir müjde vermek istiyorum.sanırım ben hamileyim.ilacı 2 ay kullandım ve şu an adetim 1 hafta gecikmiş durumda.ve ben de hala tık yok.daha test yaptırmadım ama beyaz akıntım çok fazla.haftaya eğer hala bir değişiklik olmazsa test yaptırıcam.sizinle paylaşmak istedim.aslında şu an erken ama dayanamadım.hepinizi öpüyorum:49:

Ayyy, canım benim...
Tam beli olmasada tebrik ederim seni. :54::54::54:
Yazacam kelimeler bulamıyorum ....
Bu arada, bu ilk hamileliğim mı canım? (Allah konuşturuyor galiba)

canım ne güzel bir haber bu böyle inşallah hamilesindir sebepsiz infertilemi sorun neydi sizdeki darısı başımıza bende 3 aya yakın kullandım biliyosun beklemedeyim:))) güzel haberleirni bekliyoruz sevgiler

Ayyy, canım benim...
Tam beli olmasada tebrik ederim seni. :54::54::54:
Yazacam kelimeler bulamıyorum ....
Bu arada, bu ilk hamileliğim mı canım? (Allah konuşturuyor galiba)

teşekkür ederim canım.henüz tam kesin değil ama bugünde aynen devam ediyo.yarın test yaptırıcam.bekleyemiycem yeni yıla hamile girmek istiyorum.bu benim ikinci hamileliğim.kızım 11 yaşında.sana da çok teşekkür ederim bu ilacı tanıttığın için.darısı inşallah diğer arkadaşların başına.

Back
X