Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar
Biliyorum, hepiniz ilaçını merakla bekliyorsunuz
ama maalesef çok kötü dönemde denk geldik.
Ben durumunu anlatım size. Yurtdışında ayın 5'e kadar tatildir ve hemen hemen her yere kapalıdır.
Sipariş ettimiz firma ancak bugün veya yarın ilaçını temin eder ve kuzenime gönderir.
Kuzenime ulaşır ulaşmaz zaten hemen gönderecektir.
Biz parayla göndermekle biraz geç kalmıştık.
Biz çarşamba günü parayı gönderdik. Pazartesi gönderseydik şimdiye kadar ilaçlarınıza kavuşurdunuz.
Ama bahsetim pazarteside siz ödemeyi yetiştirememişsiniz.
Neyse, beklemekten başka birşey yapılamaz.
İlaçı Türkiye gönderildiği zaman haber veririm size.
merhaba aris ben bu topigi yeni kesfettim ve en basindan okumaya basladim ama bir sorum olucakti cevaplarsan sevinirim bu ot erkek infertilisine de iyi geliyor mu acaba? benim esime azosperm teshisi konuldu o yuzden merek ettim simdiden tesekurler
Merhaba nissan
İlaç üzerinde kadın ve erkek infertilitete kullanılır yazıyor ama hangi tip için yazmıyor canım.
İnternette okuduklarıma göre, erkek infertilitesinde de iyi sonuçlar vermiş ama bu konuda çok geniş bir bilgi yoktur.
Bilirsin, erkekler bu tür konuları paylaşmaya sevmezler.
Ama dedim gibi bu ilaç erkek infertiliteside öneriliyor.
o zaman aristen sipariş istemenin dışında bi alternatif yok. bu arada sedaeray ın test sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum. o bu bahsedilen ilaçtan kullandı değil mi?ayten ilaçdan romanyada var canım.aris canım ilaçlardan ne haber çıktımı yoa acaba
Kızlar, ilaçlarını teyzem teslim aldı.
Kuzenim şehir dışı olduğundan dolayı pazartesi ancak gönderebilecektir.
Bilgi vermek istedim.