Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Bu arada, berken, ıspanak, sibela ve diğerleri
Sizden uzun zamandır haber alamadık.
İyimisiniz? Niye bir selam bile vermiyorsunuz?
Bize küstünüz mi yoksa ??:58:

merhaba arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler sizleride yorduk sabırsızlıkla bekliyorum bu ay bütün belirtileri yaşamıştım heralde ilaca gerek kalmadı dedim ama sonuç hüsran :43: pazartesi postalanırsa ne zaman ulaşabilir acaba elimize

Duruma üzüldüm canım. :59:
İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım.
Postaya konulduktan sonra ilaç 3-5 günde gelir.
Okadar beklediniz, biraz daha bekleyin arkadaşlar.
Kusuruma bakmayın, birek olarak ben ilgilenemedim için beklemekten başka birşey elimden gelmez.

kızlar ben ilacı 3 ay kullandım ve adetim düzene girdi diyebilirim,üstelik yumurtlama akıntısını o kadar rahat farkediyorumkii kesinlikle faydası olduğuna inanıyorum,ama henüz hamile kalamadım,siteye fazla giremiyorum eğer bir gelişme olursa size kesin haber veririrm,Allah hepimizin muradını versin,en başta arisin versin çünkü hiçbir çıkar gözetmeksizin şifa dağıtmaya çalışıyor,bence bunu herkes yapmaz.Arisciğim seni ve bebişinide çok öpüyorum.

merhaba sibela
bende burda yazılanları sıkıca takip etmekteyim. kullanan var mı faydası var mı..?bende bu ilacı kullanmak istiyorum ama ister istemez soru işareti oluşuyor insanın kafasında.sizde de mi pcos problemi vardı?ayrıca aris i bu konuda çok tebrik ediyorum.

merhaba sibela
bende burda yazılanları sıkıca takip etmekteyim. kullanan var mı faydası var mı..?bende bu ilacı kullanmak istiyorum ama ister istemez soru işareti oluşuyor insanın kafasında.sizde de mi pcos problemi vardı?ayrıca aris i bu konuda çok tebrik ediyorum.

evet canım bende de aynı sorun var,ilacı kullandıktan sonta doktora gitmedim ama,inan bana değişikliği farkediyorsun,hiçbir yan etkisinide görmedim,ilk kullandığımda biraz baş ağrısı yaptı bende sonra o da geçti,ben 2.kutuyu bir arkadaşıma sipariş ettim ama bir türlü denk getiremedi,inşallah gelirse tekrar bir 3 ay daha kullanmak istiyorum.

canım arkadaşım
Güzel düşüncelerin için çok çok teşekkür ederim.
Bende seni çok çok öpüyorum.
Allah sana boy boy çocuklar verir inşallah.

Romen bir arkadaşımın, Romanya'da ki bir web sayfasından çevirisidir arkadaşlar....

Günde 3 kez yarım bardak suya bir çay kaşığı karıştırılarak kullanılır.Etkili olabilmesi için aç karnına içilmesi tavsiye edilir.Tedavi 3-6 ay arasında değişmektedir....

Tedavi sürecinde erkekte sperm sayısı ve hareketliliğini arttırır.

Kadında yumurtlamayı düzenler,rahim mukozasını yeniler ve vajinal salgıyı arttırır.

Branca tentür,kısırlık,iktidarsızlık ve soğukluk gibi sorunların tedavisinde endokrin bezleri,sinir sistemi ve kardiyovasküler sistem üzerinde aynı anda hareket eden aktif maddeler içerir....

Not:Işıklı ortamlarda bulunması tenktürün etkisini azaltmaktadır....

Merhaba arkadaşlar sayfaların tamamını okudum.Rabbim umutlarınızı boşa çıkarmasın inşallah.Hepiniz için duacıyım...
Ben bu sıvının erkek infertilitesi için de kullanıldığını okudum.Merak ettiğim erkek için kullanılacaksa nasıl bir takvim belirleyeceğiz.Aranız da bu konuda bilgisi olan var ise cevaplayabilir mi lütfen. Şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler....

Bu ara da kendi sorumun yanıtı da buldum.Belki benim gibi merak eden arkadaşlarım da vardır onu da paylaşayım istedim...

60 günün sonunda erkekte sex bezlerinin aktivitesini arttırarak konsanrtasyon, motilite ve sperm artışında %500 varan sonuçlar saptanmıştır...

Senin adına sevindim Duru.
Yanlız şunu söylemek istiyorum, çay kaşığı değil, tatlı kaşığıdır.

arkadaşlar ikinci defa sipariş verirseniz bende almak istiyorum eşime zorlada olsa içireceğim :57:
takip ediyorum topiği

Senin adına sevindim Duru.
Yanlız şunu söylemek istiyorum, çay kaşığı değil, tatlı kaşığıdır.

Ariscim bu söylenen ölçüyle bizim ölçümüz aynı gibi.
Düşününce 3 çay kaşığı 1 tatlı kaşığına eşdeğer (şimdi merak edip ölçtüm :)) )
Netteki tarif günde 3 kez demiş,3 çay kaşığı, toplamda bir tatlı kaşığı.
Bizim tarif günde 1 kez,1 tatlı kaşığı....
Forumda ki terkip benim de işime gelir açıkçası çünkü adamı gün içinde işinden getirtip içiremem :)

Ariscim bu söylenen ölçüyle bizim ölçümüz aynı gibi.
Düşününce 3 çay kaşığı 1 tatlı kaşığına eşdeğer (şimdi merak edip ölçtüm :)) )
Netteki tarif günde 3 kez demiş,3 çay kaşığı, toplamda bir tatlı kaşığı.
Bizim tarif günde 1 kez,1 tatlı kaşığı....
Forumda ki terkip benim de işime gelir açıkçası çünkü adamı gün içinde işinden getirtip içiremem :)

Canım benim, yanlış anlamışın sen.
Romanya'da çay kaşığı yoktur. Orada çay kültürü olmadı için çay kaşığı da kullanılmıyor.
Bu nedenle hiç bir yerde çay kaşığı diye geçmez, canım.
Orada sadece bildiğimiz tatlı kaşıklar vardır.
Günde 3 kez birer tatlı kaşık 100 ml suya karıştırılarak alınıyor.
Bu ilaçın prospektüsü sayısızca okudum.
İnan bana, kullanımı böyledir.

Nejlacim

Acil olarak bana özelde soyadını yaz.
Adresi var bende ama soyadını yazdığın mesajı silindi.
:(

Canım benim, yanlış anlamışın sen.
Romanya'da çay kaşığı yoktur. Orada çay kültürü olmadı için çay kaşığı da kullanılmıyor.
Bu nedenle hiç bir yerde çay kaşığı diye geçmez, canım.
Orada sadece bildiğimiz tatlı kaşıklar vardır.
Günde 3 kez birer tatlı kaşık 100 ml suya karıştırılarak alınıyor.
Bu ilaçın prospektüsü sayısızca okudum.
İnan bana, kullanımı böyledir.

Canım benim romencem yok..Romen bir arkadaşım var o ne dediyse onu dinledim... Burda bunu kullanıp sonuca ulaşmış olan sensin dolayısıyla ben sana güveniyorum sen ne dersen o patron sensin :16:

İlaçını sipariş eden kızlar...
Nejlanın soyadını bilirseniz, lütfen özel mesajla bana bildirin.
(Ödeme yaptığınız zaman nejlanın soyadını kullandığınızı diye düşünüyorum)

Back
X