Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada, berken, ıspanak, sibela ve diğerleri
Sizden uzun zamandır haber alamadık.
İyimisiniz? Niye bir selam bile vermiyorsunuz?
Bize küstünüz mi yoksa ??[/QUO
slm takipteyim iyiyim.ilaç bitti.sonuç yok ...beklemedeyim (daha 9 ay var değilmi ilaçtan sonra etkisis 9 ay geçerliymiş.)güzel haber olursa hepinize haber veririm.aris sana çok teşekkür ediyorum.yardımların için...birgün güzel bir haber alırsam ilk duyacakların araındasın..öptüm umarım iacı kullanan diğere arkadaşlara şifa olur.herkese slm ve sevgiler umarım herşey gönüllerince olur.
aris merhaba bu ilaci erkek kullanirken ayni olculermi gecerli? birde kadinlarda kullanirken mesela regl doneminde kullanilmaz tarzi ifadeler var peki erkekte de kullanilmayacagi donemler varmi??? simdiden tesekkurler
slm arkadaşlar nasılsınız bakalım ilaçlara kavuşmamıza az kaldı kargoya verildimiiii?
Bu arada, berken, ıspanak, sibela ve diğerleri
Sizden uzun zamandır haber alamadık.
İyimisiniz? Niye bir selam bile vermiyorsunuz?
Bize küstünüz mi yoksa ??[/QUO
slm takipteyim iyiyim.ilaç bitti.sonuç yok ...beklemedeyim (daha 9 ay var değilmi ilaçtan sonra etkisis 9 ay geçerliymiş.)güzel haber olursa hepinize haber veririm.aris sana çok teşekkür ediyorum.yardımların için...birgün güzel bir haber alırsam ilk duyacakların araındasın..öptüm umarım iacı kullanan diğere arkadaşlara şifa olur.herkese slm ve sevgiler umarım herşey gönüllerince olur.
Senden haber almak çok güzel arkadaşım.
Senden hayırlı haberi sabırsızlıkla bekliyorum.
İlaçın etkisini 9 ay değil canım. 3 ay kullanım süresi + 6 ay kullandıktan sonra.
Seni çok öpüyorum canım.
arkadaşım çok üzüldüm şimdi bizim için nekadar çok uğraşmışsınızMirror, ilaçlar gönderilmedi daha.
İlaç gönderimi çok değişikmiş, bundan haberimiz yoktu.
Ne sen sor ne ben söyleyim.
Yok faturaymış, yok ilaç doğal olmalıymış, yok ilaçı yapan firmanın veri numarasıymış, yok kolinin vergisi varmış, yok gümrüğü varmış, yok Türkiye'ye gönderimi sadece beli günü varmış, yok kutuyu beyaz olacakmış, vs.....
Benim telefon görüşmelerden ziyade, o çocuğu da baya masrafa soktum...
O nedenle bir daha bu işlere kalkışmayacam canım.
Şu ilaçları sapa sağlam bi teslim edeyim size, başka birşey istemiyorum.
Sağlıcakla kal..
sonuçlarınızın temiz çıkmasına çok sevindim işallah hamilesinizdir rabbim isteyen herkese nasip etsinkızlar bende bugün sonuçlarımı almaya gittim smear ve eşimin sipermiyogram sonuçlarını
smear temiz çıktı eşimin spermlerinde çok az hareketsizlik varmış bugün kan testi yaptılar gebelik testi
yarın sonucumu alacağım inşallah hamileyimdir:
değilsemde 2 aydır adet olamıyorum adet söktürücü vericek ALLAH'tan hayırlısı
eşlerin birbirlerine destek olması kadar güzel birşey yok ama ne yazıkki ben bu güzelliği tadamıyorum eşim bana destek olmuyor herkese de arkamda kapı gibi kocam diyemiyorum![]()
arkadaşım çok üzüldüm şimdi bizim için nekadar çok uğraşmışsınız
bende bukadar zor olacağını düşünmemiştim canım benim hakkınızı helal edin peki şimdi nasılolacak ilaçların gelmesi :2::2::2::2::2:
sağol arkadşım ilaç gelsinde geç gelmiş önemli degilAaaa, yok canım ne demek, helal hoş olsun.
Bukadar zor olacağına bende bilmiyordum.
Siz işinizi görün yeter.
Aman bebekleriniz olsunda, başka birşey istemiyorum.
İlaçın gelmesine gelince, prosedür neyse o şekilde gönderilecek canım.
Yani ilaç gelecek ama işte ben size söz verdiğim gibi çabuk olmuyor canım.![]()
sonuçlarınızın temiz çıkmasına çok sevindim işallah hamilesinizdir rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sonuçlarımı aldım kızlar hamile değilim adet söktürücü verdi şu 1 aylık olanından primolut mudur nedir ondan
adet olsamda 3.günü gitsem diye dua ediyorum hiçbir zaman adet olucağımı 4 gözle beklediğimi hatırlamıyorum![]()