Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

kızlar meraba eğer ilaç gecikecekse biz adres değişikliği yapabilirmiyiz peki off tayin çıktı ve ilacın gelme zamanına karıştı şimdi yardımcı olurmusun ariscim ve nejlacım

Canım, sen telefon numaranı nejlaya gönder canım.
İlaç gelince o sana telefon eder ve sende ona arkadaşının yeni adresini bildirirsin.
Öptüm

Nejlacım nerdesin kayıplara karıştın buarada msj kutun dolu canım arkadaşımın numarasını yazacaktım sana özelden malum tayini çıktı bir şekilde anlaşıp adres değişikliği yapalım canım gelirsen özelden msj yollarmısın bana

Ariscim Sana danışmak istediğim bir şey var tatlım.Şimdi bu tentürü ben eşime biraz zor içireceğim gibi geliyor bana.Acaba bunu su yerine balla karıştırıp versem sakıncası olurmu,etkisinden birşey kaybeder mi acaba canım????

Ariscim Sana danışmak istediğim bir şey var tatlım.Şimdi bu tentürü ben eşime biraz zor içireceğim gibi geliyor bana.Acaba bunu su yerine balla karıştırıp versem sakıncası olurmu,etkisinden birşey kaybeder mi acaba canım????

Durucum, eşin neyle içerse içsin canım. Özellikleri aynen korunur.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

pammuukkkkkkkkkkk ne ilacı alıyon kuşum :34:

ronyam ben değil hayatım yakın arkadaşıma alıyorum bana al dedi bende arkadaşlar sayesinde alıyorum anlatmıştım ya 6 yıl bebişi olmuyo diye sebepsiz infertilite malesef

Merhaba arkadaslar

ben yumurta rezervı azlıgı ceken bırıyım. Uskudar'da hüseyın ermıs dıye bır aktar var ayrıca huseyın ermiş bu aralar cok sık tv programlarına cıkıyor kısırlık ,yumurta rezervı artırıcı ,hamıle kalabılme ıle ılgılı bır cok bıtkısel urunlerı var ozellıkle bogurtlen kökü cayı hormonlara cok ıyı gelıyormus bu cayı ıcerek hamıle kalanlar var cevremde ayrıca bırde yumurta rezervı artırıcı bır macunu varmıs bende denemekte fayda var tabıkı once hersey allahtan ama umudumuzu kaybetmeden bu tur desteklerden faydalanabılırız...

Merhaba arkadaslar

ben yumurta rezervı azlıgı ceken bırıyım. Uskudar'da hüseyın ermıs dıye bır aktar var ayrıca huseyın ermiş bu aralar cok sık tv programlarına cıkıyor kısırlık ,yumurta rezervı artırıcı ,hamıle kalabılme ıle ılgılı bır cok bıtkısel urunlerı var ozellıkle bogurtlen kökü cayı hormonlara cok ıyı gelıyormus bu cayı ıcerek hamıle kalanlar var cevremde ayrıca bırde yumurta rezervı artırıcı bır macunu varmıs bende denemekte fayda var tabıkı once hersey allahtan ama umudumuzu kaybetmeden bu tur desteklerden faydalanabılırız...

selam lenova bu macun sperm arttırıcı diye yazıyor tarifi vermişler ama çok karışık heralde bunu aktarcıdan almak daha mantıklı

Merhaba arkadaslar

slm lenova
sen kullandinmi peki bu macundan 1 faydasini gordun mu? bu konu da da 1 aciklama yapabilirsen kendi adima memnun olurum , simdiden mersi....

slm lenova
sen kullandinmi peki bu macundan 1 faydasini gordun mu? bu konu da da 1 aciklama yapabilirsen kendi adima memnun olurum , simdiden mersi....

pardon, simdi biraz arastirdim nette, soz ettigin kisi bu macunun yumurta azligina iyi geldigini degil, yumurtalarda yaglanma varsa onlari erittigini soyluyor, ikisi cok farkli digil mi?

Kızlar lütfen banada yardımcı olurmusunuz bende istiyorum bu ilaçtan nasıl temin edebilirim

arkadaşım bu ilaç sadece romanyada var bizim ilaçları aris sağolsun o getitirecek gelmesi biraz zor oluyor arisin anlattıklarına göre tekrar sipariş verilirmi bilmiyorum

merhaba arkadaşlar, Tinctura de Branca Ursului - 50ml ilaçtan nasıl getirtebiliriz.tüp bebeğe başlamadan acilen edinmek istiyorum son şansım :-(( lütfeennnnn!!!!

kızlar bizimkide sebepsiz kısırlık 1 tüp 1 aşılama geçirdik ama sonuçsuz... hangi ilaçtan yada bitkilerden yararlanıyorsunuz ..... aris in getirteceği ilacın tam adı nedir ????

Back
X