Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

aris canım ilaçlar elime geçdi geçer geçmezde kızlara yolladım.işlh en kısa zamanda kavuşurlar .birde nasıl kullanacagız onuda anlatırmısın aç karnınamı günde kaç defa suylamı meyve suyuylamı.eşimde de sperm hareketlerinde sorun çıkdı oda içse olurmu .emeklerin için çok saol allah ne muradın varsa versin kendine ve bebegine iyi bak

Canım, senin emeklerin için de Allah ne muradın varsa versin inşallah.
İnşallah sende bebeğini kucağa alırsın.

Kulanıma gelince, Sabah, Oğlen,Akşam 1'er tatlı kaşığı 1 bardak suya karıştırılarak aç karnına içilir.
Eşin de gönül rahatıyla içebilir. Erkeklerde daha etkili olduğunu söyleniyor.
Oda senin gibi, günde 3 kez 1 tatlı kaşığı suya karıştırılarak içmelidir.

Şunu da belirtmek isterim, şişelerin dibinde az miktarda toz vardır.
Şişe üzerinde mı, onlarla birlikte gelen kağatta mı, tam hatırlamıyorum ama şöyle birşey yazıyordu:
" İlaç bitkisel olduğundan dolayı dibinde bitkiden kaynaklanan toz görünebilir. Bu tozu ilaçın kalitesini hiç bir şekilde etkilenmemektedir"
Onuda söyleyim dedim.
Tadi çok kötü olduğunu da uyarmak isterim.
Sorularınız varsa yine cevaplarım.
Şimdilik öpüyorum

saol canım hülya arkadaşım kargon gelmiş bulundugun yerde yurt içi kargaya git telefon numarasını vereyin ara 0530 5239547 git ilacını al arkadaşım kargoda beni aradılar.bu numaradan takip et

nejla ilacım şimdi elime ulaştı çok sağol canım allah razı olsun senden ve tabiki aristen ikinizede sonsuz teşşekkürler hakkınızı helal edin .bir sorum olacak ben bu ilacı buzdolabına koydum doğrumu yaptım bilmiyorum nerede saklamalıyım?

Nejla ve aris arkadaşlar çok teşekkür ederim geldi bugün ilaç tam doğum günümde çok mutlu ettiniz beni bazen acele ettiğimde oldu ama kusuruma bakmayın çok dua edeceğim, bizlere kadar ulaştıran kullanan emeği geçen herkese dua ediyorum sevgiler...:79:

arise soralım ilacı dolapda mı dışaradımı saklayalım.hepinize afiyet olsun şifa olsun .allah bir an önce bebeklerimize kavuştursun

arise soralım ilacı dolapda mı dışaradımı saklayalım.hepinize afiyet olsun şifa olsun .allah bir an önce bebeklerimize kavuştursun

nejlacım sana özelden msj yazmıştım arkadaşımın adı fatime ilacı gönderdinmi canım merak ediyorum bri aydınlatırsan benide sevinirim ayyy arada kaldım aylardır

nejlacım sana özelden msj yazmıştım arkadaşımın adı fatime ilacı gönderdinmi canım merak ediyorum bri aydınlatırsan benide sevinirim ayyy arada kaldım aylardır

Pamuk, nejla arkadaşımız herkese ilaçını gönderdi.
Eminim ki senin arkadaşının ilaçı da göndermiştir.
Arada kalmayı arkadaşın için seçmiştin ki bu çok güzel bir olaydır.
Umarım bu ilaçı arkadaşına faydalı olur.

herkesin ilacını yolladım elinize ulaşmadıysa en yakın yurt içi kargo şübesine başvurun .hüla ayyıldız arkadaşım nerdesin bir senin kargondan telefon geliyor ulaşamamışlar sana geri bana yollayacaklardı ben rica ettim bir haftaya kadar ulaş şubeye yoksa ilacı bana geri yollayacaklar .artık benden bu kadar yapabilecegim başka şey yok kargo zaten zorla aldı hem sıvı diye hemde hiçbiriniz telefonu yokdu almak istemedi

arkadaşlar merhabalar,
ben aranıza yeni katıldım..bu ilaç beni de umutlandırdı doğrusu :)
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur..benim merak ettiğim Aris hnmın dışında bu ilacı kullanarak olumlu sonuç alan kimse oldumu?bi de bende sipariş vermek istiyorum yakın zamanda gidecek birileri varmı acaba??
bu değerli bilgiyi bizimle paylaşan Aris arkadaşımıza da teşekkür ediyorum. Sevgiler...

Son düzenleme:
ilacı aldım çok sagol Allah razı olsun emegi geçen herkesten ilaç plastik şişede geldi 500ml bu ilaç 3 ay ara vermeden mi kullanılacak biraz bilgi verir sen sevinirim tadıda kötü degil ben çay kaşıgıyla suya koydum kullanılışını daha şimdi ögrendim dilerim alan herkes faydasını görür sagolun hoşçakal

çok çok sagol ilaç elime geçti Allah ne muradın varsa versin bize hakkını helal et sende yoruldun sagol umarım alan herkes faydasını görür ve buraya yazar bizde burayı bırakmayalım haberleşelim inşallah nejlacım sende hayallerine kavuşursun çok sagol teşekürler

merhaba aris necla ilaç elime ulaştı...
allah razı olsun çok uğraştınız çok teşekkürler... inş hayırlara vesile olursunuz rabbimin izniyle son kez ariscim ne olur ilaçı tam olarak nasıl kullanacağımızı anlatabilirmisin hangi zamanlarda kullanmamamız gerek... çok ama çok sağolun...

Kızlar, ilaçın kullanımı şu şeklindedir:

1.Günde 3 kez ( sabah, oğlen, akşam), 1 tatlı kaşığı ilaçı (2 çay kaşığı) bir su bardağa koyularak içilir.
2. Bazı kişilere tansiyonu düşürebiliyor ve bu nedenle baş ağrısı ve dönmesi yapabiliyor. Bu durumda tuzlu ayran gibi birşeyler alın. İlaçını kesmeyiniz, bir müddet sonra vüzut ilaça alışıyor.
3. Ayda 3 hafta kullanılıyor. Adet süresinde kullanılmıyor çünkü kanamayı artıyormuş.
4. Kullanmadan önce bir hamilelik testi yapsanız iyi olur, çünkü eğer hamileyseniz bu ilaç düşük yaptırıyor.
5. Kullanım sırasında sizinle ilgili değişik birşeyler hissederseniz (uyuklama, hasasiyet, ruhsal değişiklşik, ağlama isteği, kasık ağrısı, vs) ilaçı kesin ve mutlaka bir hamilelik testi yapın.
6. Erkeklerde kullanım aynıdır, yanlız onlar ayda 3 hafta değil, 4 hafta kullanacaklar.

Şimdilik bukadar, sorunlarınız varsa yanıtlamaya çalışırım.
Öpüldünüz.
Allah hepinize acil şifalar versin.

Aris canım bu ilaç sebepsiz kısırlıklardamı fayda ediyo.Mesela benim iki tüpüm tıkalı bana fayda edermi cevabını bekliyorum

arkadaşım geçmiş olsun iki tüpünde tıkalıysa sebebsiz infertilite olmazsın ilaç kısırlığa iyi geliyor alan arkadaşlarda yeni kullanacaklar inşallah hepsi fayda görürür ,aris herzamn giremiyor belki geç cevap verebilir

ariscimmmmmmmm emeğine yüreğine çok tşk ederim çok iyisin :16::16: inşallah şifa olur:71::71:

nejlacım sanada tşk ederim evt okula gitmiş bugün ama arkadaşımın bugün dersi olmayınca geri gitmiş ama alır artıkın tşkler:71::71::71:

arkadaşlar nasılsınız ilaca başladınızmı? ben başlamdım ilacım geldiğinde özel günün oluyordu bitmesini bekledim yarın başlamayı düşünüyordum ama şimdi acilen ablamın yanına gitmek zorunda kaldım biraz sonra yolculuğa çıkıcam tam 1 ay kalmam gerekiyor yani eşimdende ayrı olucam bu süre zarfında çok üzgünümm ilacın gelmesini sabırsızlıkla beklemiştim ama hayırlısı diyorum artık kendinize iyi bakın uzun süre yokum ben:58::5:

ilacı almayan arkadaşlar neden şubeye gitmediniz ilaç kargoda 3 gün kalmış yalvardım oyüzden ama bugün elime geri geldi ulaşamamışlar ben size o kadar dedim arkadaşım ya neden ilgilenmiyorsunuz .fatime ç. neden gitmedim ilaç bugün geldi elime o söylenmez ama (10 milyon )kargo parası vardim .hülya ayyıldız senin ilacında hafta içi geri gelir herhal elime kargoda hergün arıyolar lütfen ilaç bana gelmeden en yakın şubeye gittttttttttt.al ilacını artık geri gelen ilaçlar için yapabilecegim bişe yok benden bu kadarlık.ben 6 aydır ilaç bugünmü yarınmı gelecek diye memlekete bile gidemedim .çok şükür geldi emeklerimin karşılıgında .evim şehir dışında çarşıya uzak .sık sık çıkamıyorum lütfen ilgilenin her gelen ilacı geri alıp kargo parası ödüyemem .hergün kargoya telefon açıyom .artık gerisi size kalmış......

ilacı almayan arkadaşlar neden şubeye gitmediniz ilaç kargoda 3 gün kalmış yalvardım oyüzden ama bugün elime geri geldi ulaşamamışlar ben size o kadar dedim arkadaşım ya neden ilgilenmiyorsunuz .fatime ç. neden gitmedim ilaç bugün geldi elime o söylenmez ama (10 milyon )kargo parası vardim .hülya ayyıldız senin ilacında hafta içi geri gelir herhal elime kargoda hergün arıyolar lütfen ilaç bana gelmeden en yakın şubeye gittttttttttt.al ilacını artık geri gelen ilaçlar için yapabilecegim bişe yok benden bu kadarlık.ben 6 aydır ilaç bugünmü yarınmı gelecek diye memlekete bile gidemedim .çok şükür geldi emeklerimin karşılıgında .evim şehir dışında çarşıya uzak .sık sık çıkamıyorum lütfen ilgilenin her gelen ilacı geri alıp kargo parası ödüyemem .hergün kargoya telefon açıyom .artık gerisi size kalmış......
iyi akşamlar nejlacım. eğer bu şekilde ilgilenmeyen ilaç almak istemeyen varsa ben alabilirim.çok istedim ama arisin siparişinden haberim yoktu.arkadaşlardan cvb gelmezse lütfen bana geri dön. haberini bekliyor olacağım...

Back
X