- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
ilacı almayan arkadaşlar neden şubeye gitmediniz ilaç kargoda 3 gün kalmış yalvardım oyüzden ama bugün elime geri geldi ulaşamamışlar ben size o kadar dedim arkadaşım ya neden ilgilenmiyorsunuz .fatime ç. neden gitmedim ilaç bugün geldi elime o söylenmez ama (10 milyon )kargo parası vardim .hülya ayyıldız senin ilacında hafta içi geri gelir herhal elime kargoda hergün arıyolar lütfen ilaç bana gelmeden en yakın şubeye gittttttttttt.al ilacını artık geri gelen ilaçlar için yapabilecegim bişe yok benden bu kadarlık.ben 6 aydır ilaç bugünmü yarınmı gelecek diye memlekete bile gidemedim .çok şükür geldi emeklerimin karşılıgında .evim şehir dışında çarşıya uzak .sık sık çıkamıyorum lütfen ilgilenin her gelen ilacı geri alıp kargo parası ödüyemem .hergün kargoya telefon açıyom .artık gerisi size kalmış......
nejlacım arkadaşımın okul adresine 1 defa gelmiş kargo ogünde dersi yokmuş ertesi gün beklemişler gelmemiş diğer gün beni aradı hatta bütün yurt içi kargo şubelerini aramışlar bulamadık dedi hatta çok üzülmüştü canım ben sana telefonunu özelden yazayım o verdiğin kargo parasınıda sana yollar boş boşuna para ödemişsin üzüldüm ama hallederiz canım ben şimdi sana özelden numarasını yazıcam