Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

slm arkadaşlar ama bu tenktur türkiyede satılmıyo nasıl temin edeçeğiz.tayşancıl otunu bulup içsek aynı şeymidir acaba.

Evet canım, Türkiye'de satılmıyor. Tavuşancil otu bulup içip aynı şeymidir tam olarak bilmiyorum canım. Mesele şu tavuşancil otunun doğru cinsini bulmaktır.
Tanıdıkların varsa yurtdışından temin edebilirsin.

slm arkadaşlar ama bu tenktur türkiyede satılmıyo nasıl temin edeçeğiz.tayşancıl otunu bulup içsek aynı şeymidir acaba.

net ten branca ursului diye arattığında romanya daki online satış yapan siteler

çıkıyor sitede adres ve tel numaralarıda mevcut ingilizce de biliyorlar ben dün irtibat

kurdum detaylarıda bugün konuşucaz ..romanya da tanığın yoksa başka yolu yok malesef

Merhaba kızlar bu ilacı kullanan arkadaşlar sizde bi değişiklik oldumu? bende göğüsler acayip şişti ve yüzümde sivilcelenme oldu bende normalde sivilce olmazdı göğüs ağrımda regliye yakın olurdu ama bu kadar ağrılı değildi:26:

Merhaba kızlar bu ilacı kullanan arkadaşlar sizde bi değişiklik oldumu? bende göğüsler acayip şişti ve yüzümde sivilcelenme oldu bende normalde sivilce olmazdı göğüs ağrımda regliye yakın olurdu ama bu kadar ağrılı değildi:26:

Geçmiş olsun canım
Göğüs ağrısı ilaçı "işini" yaptığını en iyi kanıtıdır.
Ama sivilceleri ilaçla bir alakası olduğunu sanmıyorum canım, belki yağlı birşey yedin belki sana birşey dokundu.
Bu arada, ilaçını kaç gündür kullanıyorsun?
Değişik birşey hissetiğinde test yapmaya unutma.

çıkıyor sitede adres ve tel numaralarıda mevcut ingilizce de biliyorlar ben dün irtibat

kurdum detaylarıda bugün konuşucaz ..romanya da tanığın yoksa başka yolu yok malesef

Seapearl, detayları konuştun mu canım?

Seapearl, detayları konuştun mu canım?

detayları mail olarak istediler ,mail attım cevap bekliyorum gelmezse tekrar arıyıcam

aris bu tentürü kullanırken hayıt yada başka bitkisellleri birlikte kullandınızmı yada hiç

karıştırmamakmı lazım.. bilemedim

Yok canım, hiç birşey karıştırmadım.
Bir tek tenktürü kullandım.
Bence başka otlarla karıştırmamak lazım.

Geçmiş olsun canım
Göğüs ağrısı ilaçı "işini" yaptığını en iyi kanıtıdır.
Ama sivilceleri ilaçla bir alakası olduğunu sanmıyorum canım, belki yağlı birşey yedin belki sana birşey dokundu.
Bu arada, ilaçını kaç gündür kullanıyorsun?
Değişik birşey hissetiğinde test yapmaya unutma.

teşekkür ederim yağlı hiçbişey yemiyorum diyetteyim ilaç elime ulaştığından beri içiyorum heralde 3 hafta oldu reglim haziranın 2 sinde olacak belkide ondandır onun dışında hani şüphelenmem için hamilelik belirtisi yok. Nejla da akıntı olmuş bende de oldu netten baktım ilaç yumurtaları harekete geçiriyor vajinal akıntıları minimize ediyor baya bi faydası var yani

aris canım bende ilacı kullanmaya başladım.acayip akıntılarım çogaldı işe yaramıyordur acaba

teşekkür ederim yağlı hiçbişey yemiyorum diyetteyim ilaç elime ulaştığından beri içiyorum heralde 3 hafta oldu reglim haziranın 2 sinde olacak belkide ondandır onun dışında hani şüphelenmem için hamilelik belirtisi yok. Nejla da akıntı olmuş bende de oldu netten baktım ilaç yumurtaları harekete geçiriyor vajinal akıntıları minimize ediyor baya bi faydası var yani

:34: Siz bunları buraya yazınca ben aklıma ilaçı kullandım zamanlardan bir olay aklıma geldi.
İlaçı kullanırken benimde çok akıntım olmuştu. Kaşıntı veya başka bir rahatsızlı yoktu, sadece akıntı.
Yazın sıcağına doktora gitmeye üşendim ve sağlık ocağa gittim. Akıntım olduğunu söyleyip bana 2 kullanımlık bir ilaç vermişti oradaki doktor. Evde doktorun yazmış olduğu ilaçını recetesini okudum.
İçinde hamillelikte kullanılmamalı, kullandıktan sonra en az 2 ay hamile kalınmamalı yazıyordu.
Ama tabiki bunlarını orada okuyup, orada unuttum. Ben pek ilaç içmeye sevmeyen biri olduğum için ha bugün ha yarın, o ilaçını içmeye erteledim. Bu olaydan 1 hafta ya da 10 gün sonra testi yaptığımda hamileydim. Ya o ilaçını içseydim.... Allah benide bebişimi de korudu.
Meğer o akıntı bir rahatsızlık değildi, ovulasiyon belirtisiydi.

Ayyy efkarlandım. Görümcem aklıma geldi. :37: Hamile kaldığımı öğrenince ona söyledim.
Kadın bana "ne yapacaksın, aldırmayacakmısın? Ev taşıyorsun çok masrafın olur" dedi.
Onu oracıkta boğumasım gelmişti. Ben 13 sene bu bebeği bekledim, ne zorluklarla hamile kalmıştım.
Tebrik bile etmemişti beni, şimdi oğluma kurban oluyor.
Neyse, çok konuştum ben. Meraketmeyin kızlar, bu normal bir durumdur.
Öpüyorum.

selamlar irtibat kuarildin mi sevgili arkadaşım

ya bende istiyorum bu ilaçdan ama nasıl temin edecem araştırdım netten bişeyde anlamadım .yabancı dilimde yok.sadece almanyada akrabalar var ordada satılıyomu bilmiyorum .netten araştırmalarda hep romanya çıkıyo benim kimsem yokki orda.

:34: Siz bunları buraya yazınca ben aklıma ilaçı kullandım zamanlardan bir olay aklıma geldi.
İlaçı kullanırken benimde çok akıntım olmuştu. Kaşıntı veya başka bir rahatsızlı yoktu, sadece akıntı.
Yazın sıcağına doktora gitmeye üşendim ve sağlık ocağa gittim. Akıntım olduğunu söyleyip bana 2 kullanımlık bir ilaç vermişti oradaki doktor. Evde doktorun yazmış olduğu ilaçını recetesini okudum.
İçinde hamillelikte kullanılmamalı, kullandıktan sonra en az 2 ay hamile kalınmamalı yazıyordu.
Ama tabiki bunlarını orada okuyup, orada unuttum. Ben pek ilaç içmeye sevmeyen biri olduğum için ha bugün ha yarın, o ilaçını içmeye erteledim. Bu olaydan 1 hafta ya da 10 gün sonra testi yaptığımda hamileydim. Ya o ilaçını içseydim.... Allah benide bebişimi de korudu.
Meğer o akıntı bir rahatsızlık değildi, ovulasiyon belirtisiydi.

Ayyy efkarlandım. Görümcem aklıma geldi. :37: Hamile kaldığımı öğrenince ona söyledim.
Kadın bana "ne yapacaksın, aldırmayacakmısın? Ev taşıyorsun çok masrafın olur" dedi.
Onu oracıkta boğumasım gelmişti. Ben 13 sene bu bebeği bekledim, ne zorluklarla hamile kalmıştım.
Tebrik bile etmemişti beni, şimdi oğluma kurban oluyor.
Neyse, çok konuştum ben. Meraketmeyin kızlar, bu normal bir durumdur.
Öpüyorum.

canım bebiş nasıl büyümüştür maşallah Allah korumuş resmen bebeğini o zaman.Görümcen şaşırmış kendini galiba senin tepkinimi ölçmek istedi acaba gerçekten patavatsızlık yapmış.Bende artık anlayamıyorum o kadar çok belirti yaşayıp hüsrana uğradımki hamile kalırsam eğer hiç ayırt edemem yani:44: senin yine Allah işini rastgetirmiş :81:

Kızlar, postaneye yakın oturan birinizi postaneye gidip yurtdışında gelen ilaç mevzuatı nedir sorabilir mı?
Onu oğrenip ona göre hareket edebilirsiniz.
İlaçı gönderen çok firma var.
Aslında güvenilir firmalar ama yurtdışı olunca biraz teredütte kalıyor insan.
Sizde kredikartı kullanmasınız, havale yaparsınız.
Bir problem olsursa 20 TL gibi bir kaybınız olur.
Bu riski alırım diyorsanız, şu mevzuatı öğrendikten sonra bende bir kaç firma ile irtibata gecebilirim.
Bakalım ne olacak.

Kızlar, postaneye yakın oturan birinizi postaneye gidip yurtdışında gelen ilaç mevzuatı nedir sorabilir mı?
Onu oğrenip ona göre hareket edebilirsiniz.
İlaçı gönderen çok firma var.
Aslında güvenilir firmalar ama yurtdışı olunca biraz teredütte kalıyor insan.
Sizde kredikartı kullanmasınız, havale yaparsınız.
Bir problem olsursa 20 TL gibi bir kaybınız olur.
Bu riski alırım diyorsanız, şu mevzuatı öğrendikten sonra bende bir kaç firma ile irtibata gecebilirim.
Bakalım ne olacak.

aris çim çok iyi olur çünkü benim firma fos çıktı ben bugün mevzuatı öğreneyim
ona göre hareket edelim

Back
X