Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

ARİSİİİİİİİİİİİM canımmmmmm bugün eczaneden test alıp yaptım ve çift belirgin çizgi sana çok teşekkür ediyorum gün boyunca sana dua ettim ilacı 5 yıldır hamile kalamayan eşimin arkadaşı var onun sorunda benimle aynıydı ona yollayacam inşallah bi sorun çıkmazsa çok garibim sanki boşluktayım bu da sana inanmayanlara kapak olsun:46::46::46::46::46: sakinleşemiyorum bi türlü:62:

Merhaba arkadaslar;

bu ilaci Almanyada bulabilir miyim? Biraz arastirdim ama tam emin degilim dogru
ilaci bulup bulmadigimdan. Almanyadan kullanan varsa bana tam olarak ismini
yazarsa cok mutlu olucam...

Bu arada melekbade senin adina cok ama cok sevindim; tebrik ediyorum seni!
Rabbim sagsalim hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin insaallah; darisi da olmayanlarin
basina :16:

Sendeki ilacin üstünde tam olarak ne yaziyor? Ayrica sen nasil kullandin?

bende ilacı bir haftadır kullanıyorum geçen ay kullanmadım bu ay deniyorum bakalım ne olacak hamile kalan arkadaşı kutluyor Allah tamamına erdirsin diyorum

ARİSİİİİİİİİİİİM canımmmmmm bugün eczaneden test alıp yaptım ve çift belirgin çizgi sana çok teşekkür ediyorum gün boyunca sana dua ettim ilacı 5 yıldır hamile kalamayan eşimin arkadaşı var onun sorunda benimle aynıydı ona yollayacam inşallah bi sorun çıkmazsa çok garibim sanki boşluktayım bu da sana inanmayanlara kapak olsun:46::46::46::46::46: sakinleşemiyorum bi türlü:62:

canım benim çok çok sevindim ay hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım inşallah diğer arkadaşlar iyi sonuçlar alırlar :)

Merhaba arkadaslar;

bu ilaci Almanyada bulabilir miyim? Biraz arastirdim ama tam emin degilim dogru
ilaci bulup bulmadigimdan. Almanyadan kullanan varsa bana tam olarak ismini
yazarsa cok mutlu olucam...

Bu arada melekbade senin adina cok ama cok sevindim; tebrik ediyorum seni!
Rabbim sagsalim hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin insaallah; darisi da olmayanlarin
basina :16:

Sendeki ilacin üstünde tam olarak ne yaziyor? Ayrica sen nasil kullandin?
merhaba çok teşekkür ediyorum Allah inşallah isteyen herkese verir. İlacın adı BRANCA URSULUI üretim ambro plant ı.f yazıyo internette sadece Romanya ve fransa ülkelerinde çıkıyor ben baya araştırmıştım aslında Fransa da üretiliyormuş en azından oraya ulaşmak daha mümkün

bende ilacı bir haftadır kullanıyorum geçen ay kullanmadım bu ay deniyorum bakalım ne olacak hamile kalan arkadaşı kutluyor Allah tamamına erdirsin diyorum

teşekkür ederim inşallah senden de güzel haberler alırız bu ay heralde en erken ben davrandım ilaç için geldiği gün başladım :1:

canım benim çok çok sevindim ay hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım inşallah diğer arkadaşlar iyi sonuçlar alırlar :)

çok saol canımm darısı tüm isteyenlerin başına. Bu arada ben geçen ay soğan kürü yapmıştım hayıt içmiştim 1 aydır diaformin diye metoformin ilacı kullanıyodum ve bu ilacı içtim sadece 3 hafta kadar. unutmadan popomun altına yastık koyup soluma yatıyordum ilişkiden sonra şu an hep sol tarafım sancı yapıyor bu ilaç gelene kadar bunları deneyebilirsiniz hiçbir zararı yok metaformin ilacınıda bende pko yumurta tembelliği olduğu için kullanıyodum ama 1 ay olmamıştı:81:

çok saol canımm darısı tüm isteyenlerin başına. Bu arada ben geçen ay soğan kürü yapmıştım hayıt içmiştim 1 aydır diaformin diye metoformin ilacı kullanıyodum ve bu ilacı içtim sadece 3 hafta kadar. unutmadan popomun altına yastık koyup soluma yatıyordum ilişkiden sonra şu an hep sol tarafım sancı yapıyor bu ilaç gelene kadar bunları deneyebilirsiniz hiçbir zararı yok metaformin ilacınıda bende pko yumurta tembelliği olduğu için kullanıyodum ama 1 ay olmamıştı:81:

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşanlah :66::66::66::66::66::66::66::66:
darısı olmayanların başına
bende 12 yıldır bekliyorum 29 yaşındayım ama bizim sebepsiz infertilite :50:
bende bulmaya çalışacam bu ilacı
biraz bahsedermisin kendinden kaç yıldır uğraşıyosunuz bide nasıl kullandın bu ilacı canım

arkadaşlar şimdi eşimi aradım söyledim nasıl getirtebiliriz diye:26:
benim aklıma gelmemişti ama bizim ev sahibimiz fransada yaşıyor eşim hatırlattı onlara getirtecez inşallah
fransada kesin var demi getirtenler oldumu faransadan
yardımcı olun lütfen bana birkaç şişe getirtirim burdaki arkadaşlarada gönderirim

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşanlah :66::66::66::66::66::66::66::66:
darısı olmayanların başına
bende 12 yıldır bekliyorum 29 yaşındayım ama bizim sebepsiz infertilite :50:
bende bulmaya çalışacam bu ilacı
biraz bahsedermisin kendinden kaç yıldır uğraşıyosunuz bide nasıl kullandın bu ilacı canım

çok teşekkür ederim canım inşallah isteyen herkesin olur ben 2 yıllık evliyim 8 aydır uğraşıyorduk dr a gittiğimde pko denildi zor olabilir bebek falan ama 1 yıl dolsun öyle tedaviye başlayalım vs bende kendimce bişeyler yaptım ve bu ilacı kullandım bu ay tutturduk.
Aris bize ilacı Romanya dan getirtti başka yerlerde gerçekten yok ama ben gelen şişenin üzerindeki yazıları tek tek araştırdım nette asıl Fransa da üretiliyormuş gibi yazılar okudum bugün boş bi anımda bulabilirsem o adresi kopyalarım buraya

çok teşekkür ederim canım inşallah isteyen herkesin olur ben 2 yıllık evliyim 8 aydır uğraşıyorduk dr a gittiğimde pko denildi zor olabilir bebek falan ama 1 yıl dolsun öyle tedaviye başlayalım vs bende kendimce bişeyler yaptım ve bu ilacı kullandım bu ay tutturduk.
Aris bize ilacı Romanya dan getirtti başka yerlerde gerçekten yok ama ben gelen şişenin üzerindeki yazıları tek tek araştırdım nette asıl Fransa da üretiliyormuş gibi yazılar okudum bugün boş bi anımda bulabilirsem o adresi kopyalarım buraya

melekbade çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin.sağlıkla inşallah.bende 5,5 yıldır uğraşıyorum mart da kendiliğimden hamile kaldım 2,5 aylıkken kalbi durdu aldılar.şimdi deli gibi bende bu ilaçı arıyorum ama sadece romanya çıkıyor yabancı dil olmadığı içinde irtibat kuramıyorum.sana vesile oldu bu ilaç inşallah bizlerede vesile olur.

çok saol canımm darısı tüm isteyenlerin başına. Bu arada ben geçen ay soğan kürü yapmıştım hayıt içmiştim 1 aydır diaformin diye metoformin ilacı kullanıyodum ve bu ilacı içtim sadece 3 hafta kadar. unutmadan popomun altına yastık koyup soluma yatıyordum ilişkiden sonra şu an hep sol tarafım sancı yapıyor bu ilaç gelene kadar bunları deneyebilirsiniz hiçbir zararı yok metaformin ilacınıda bende pko yumurta tembelliği olduğu için kullanıyodum ama 1 ay olmamıştı:81:[/QU

bir şey soracam canım hayıt nedir aktardanmı alıyosun.ve nasıl kullanıyosun.

Arkadaşım Ocak ayında bende tüp bebek yaptırmak istedim ama yumurtalar gelişmedi ve yarım kaldı bende builacı denemeye karar verdim mart ve nisanda kullandım martta eşim yanımda değildi nisanda kullandığımda o ay hamile kaldım üstelik doktorlar bana da yumurta rezervimin azaldığını yakında menapoza girebileceğimi söylemişlerdi.

Asla umudunuzu kaybetmeyin nefes aldığımız sürece umut var demektir.

arkadaşım tebrik ederim senide ama anlamadığım bişey varki
nisanda hamile kaldıysan eğer şu an 9 haftalık olması bana biraz tuhaf geldi doğrusu
nisan+mayıs toplamı 8 hafta
ama sen yazdığın zaman bu mesajı daha mayısın 20 si anlamadım yani ben aydınlatırsan sevinirim

hayırlı olsun çok sevindim

tebrik ederim arkadaşım seni çok mutlu oldum bizlere umut oldun canım.

Ayy, ben yokken neler olmuş....
Melekçim seni candan tebrik ederim.
İnan çok çok çok sevindim. Hatta gözyaşalımı tutamadım. :17:
Allah sana kolay bir hamilelik, sağlıklı ve güzel bir bebek nasip eder inşallah.
Artık kendine çok çok daha iyi bak, canım.
Artık hiç bir ilaç kullanma demeye gerek yoktur, sanırım.
Seni çok çok öpüyorum. :16:

arkadaşım tebrik ederim senide ama anlamadığım bişey varki
nisanda hamile kaldıysan eğer şu an 9 haftalık olması bana biraz tuhaf geldi doğrusu
nisan+mayıs toplamı 8 hafta
ama sen yazdığın zaman bu mesajı daha mayısın 20 si anlamadım yani ben aydınlatırsan sevinirim

Canım, ilk başta bende seninle aynı soruyu sormuşum kendiğime ama daha sonra kendi kendiğime cavap verdim.
Biliyorsundur bir fetüsün haftası hesaplanmak için, hamile kaldığın günü değildir, son adet tarihini esas olarak alınıyor.
Sanırım arkadaşımızın eşini mart ayında yanında olmadığı için kendisi nezaman kaldığını biliyordur, o nedenle Nisanda hamile kaldığını söylemiş olmalıdır.
Ama doktoru son adet tarihini üzerinde hesaplama yapıyor.
Sanırım açıklaması budur.
Kendisi gelince daha detayli bir bilgi verir sana.
Gerçekten, bunlar hiç önemli değildir, önemli olan dileğine kavuşmaktır.
Kendisini tekrar tebrik ediyorum.

>

Son düzenleme:
Back
X