Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

ay cok şükür oldu. aris resime bakarmısın tavşancıl otumu ben emin olamadım.

melekbade çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin.sağlıkla inşallah.bende 5,5 yıldır uğraşıyorum mart da kendiliğimden hamile kaldım 2,5 aylıkken kalbi durdu aldılar.şimdi deli gibi bende bu ilaçı arıyorum ama sadece romanya çıkıyor yabancı dil olmadığı içinde irtibat kuramıyorum.sana vesile oldu bu ilaç inşallah bizlerede vesile olur.

canım çok geçmiş olsun inşallah tekrar hamile kalırsın evet bana vesile oldu bu ilaç inş bunların hiçbirine gerek kalmaz hemen anne olursun çok teşekür ediyorum:16:

bir şey soracam canım hayıt nedir aktardanmı alıyosun.ve nasıl kullanıyosun.

hayıt tohumu aktardan almıştım 5 tl lik hergün sabah akşam bir tatlı kaşığı kaynar suya karıstırıp 20 dk ağzı kapalı dinlendirip içiyordum tadı çok kötü ama benim hormonlarım dengelemişti 3 ay kullanıyosun en az

Ayy, ben yokken neler olmuş....
Melekçim seni candan tebrik ederim.
İnan çok çok çok sevindim. Hatta gözyaşalımı tutamadım. :17:
Allah sana kolay bir hamilelik, sağlıklı ve güzel bir bebek nasip eder inşallah.
Artık kendine çok çok daha iyi bak, canım.
Artık hiç bir ilaç kullanma demeye gerek yoktur, sanırım.
Seni çok çok öpüyorum. :16:

yaaa neler oldu neler çok sağol canım ne desem nasıl teşekkür etsem sana bilemiyorum o kadar mutluyuzki:nazar::nazar: yok daha bişey kullanmakta görmekte istemiyorum denemediğim şey kalmamıştı. Bende ne kadar duygulandım ağladım şok etti bizi eşim hala şaşkın yarın dr umuza gidiyoruz inşallah bi sorun çıkmaz bende seni çoooooook öpüyorum ailenle sağlıklı uzun ömürler geçirirsin inşallah :16::16::16::16::16:

yaaa neler oldu neler çok sağol canım ne desem nasıl teşekkür etsem sana bilemiyorum o kadar mutluyuzki:nazar::nazar: yok daha bişey kullanmakta görmekte istemiyorum denemediğim şey kalmamıştı. Bende ne kadar duygulandım ağladım şok etti bizi eşim hala şaşkın yarın dr umuza gidiyoruz inşallah bi sorun çıkmaz bende seni çoooooook öpüyorum ailenle sağlıklı uzun ömürler geçirirsin inşallah :16::16::16::16::16:

Canım doktordan geldikten sonra mutlaka ne yaptığını bildir bana, çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
İlacı temin yolunu bulan arkadaş olursa bende almak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Hayır canım, maalesef o değildir.
Senin resimdeki yabani havuçtur. Aynı ailedendir ama farklılar.
heracleum sphondylium'un çiçek bütetlerini daha ayrıktır.
Senin gönderdiğin resimlerden biri havuçun tohumu görünüyordu, farkettiysen oradaki tohum kupası daha kaba ve aşağya doğru bakıyor. Oysaki ayrık ve yükarıya doğru bakmalıdır.
heracleum sphondylium bitkisi bu, tatlım:
hogweed.jpg

250px-Illustration_Heracleum_sphondylium0.jpg

3068247585_f7593d76aa.jpg

350px-Heracleum-Sphondylium.jpg

Kızlar üsteki resimleri ararken almanca sayflarında da bu ilaç çikti.
Ben bilmediğim için anlayamadım, çeviri araçlarla da uğraşmadım.
Almancadan anlayan varsa veya tanıdığınız varsa...
Belki işinize yarar.

Arzneimittelverzeichnis - ARCANA Arzneimittel-Herstellung

ve

HERALVENT 10 ML von A. Lühr Lehrs Arzneimittel (PZN: 3489295)

uzun zamandır sizi takip ediyorum yazdıklarınız okuyor ve araştırma yapıyorum bu ilaçtan bende alıp kullanmak istiyorum fakat bulamadım.benimde dille ilgili bi bilgim yok ama. çevirisini yaptırdım. (alternatif isim olarak (branca ursina)yazıyor). fakat içindekiler ile ilgili bi bilgi göremedim.

Son düzenleme:
Kızlar üsteki resimleri ararken almanca sayflarında da bu ilaç çikti.
Ben bilmediğim için anlayamadım, çeviri araçlarla da uğraşmadım.
Almancadan anlayan varsa veya tanıdığınız varsa...
Belki işinize yarar.

Arzneimittelverzeichnis - ARCANA Arzneimittel-Herstellung

ve

HERALVENT 10 ML von A. Lühr Lehrs Arzneimittel (PZN: 3489295)

arisçim arcana sitesinde bilimsel adı heracleum sphondylium bence aynı ilaç ama yine değişen
birşey yok ha romanya ha almanya nasıl getirticeğiz tanıdık olmadıktan sonra :((

Tatlım kusuruma bakma, lütfen
Yarın daha geniş bir zamanda sana gerekli açıklamayı yaparım.

teşekkür ederim aris goguldaki resime cok beziyordu ortasındaki siyah tohumlarda birebir aynıydı.ama emin olmadım.saol canım

Canım doktordan geldikten sonra mutlaka ne yaptığını bildir bana, çok merak ediyorum.

merhaba canımmmm gittim bugün dr a ultrasondan baktı minicik belli belirsiz bi kese çıktı işte folikasit aldık cuma günü tekrar bakılacak :81:

merhaba canımmmm gittim bugün dr a ultrasondan baktı minicik belli belirsiz bi kese çıktı işte folikasit aldık cuma günü tekrar bakılacak :81:

Çok sevindim, melekçim. :16:
Cuma günü nekadar büyüdüğünü göreceksin. :49:
Sağlık ocaktaki HCG sonuçlarını aldın mı canım?
Sonuçlar kaçtır?

Çok sevindim, melekçim. :16:
Cuma günü nekadar büyüdüğünü göreceksin. :49:
Sağlık ocaktaki HCG sonuçlarını aldın mı canım?
Sonuçlar kaçtır?

teşekkür ederimm çok saol ya gittim bugün tirod şeker falanada vardı testlerin içinde o yüzden geç çıkması normal perşembe gel dediler sinir geldi o günde çıkmazsa cuma hastanede tekrar yaptıracağım dr um görmek istemişti zaten

günaydın kızlar bende aris arkadaşımızdan duyup büyük bir umutla romanyadan 2 şişe branca ursuluı getirttim.Birini işyerimde birini evde tutuyordum fakat kullanmaya başlayalı çok olmamıştı ki eşim daha fazla beklemek istemedi ve tüp bebek yapmaya karar verdik hastaneyle görüşmemizi yaptık kısmetse tedavimize başlıyoruz. Dolayısıyla elimdeki 2 şişeyi de buradan vermeyi düşünüyorum aslında niyetim ücretsiz olarak ilk isteyen 2 kişiye vermekti fakat tüp bebek maliyeti tahminimizden çok yüksek çıkınca 2 kuruşta olsa faydası olur diye satmak durumunda kalıyorum.Dediğim gibi her iki şişeden de birkaç kez kullandım ama şişelerin %95 i dolu öyle düşünün tanesini 50 TL den vericem isteyen arkadaşlar olursa bana msj atabilir.Dilerim hepimiz birgün anne oluruz...

Bu arada melekbadecim tebrik ederim ben ilacı alıp kullanmaya başladığımda sen hala aristen ilacı bekliyordun ve bana şans dilemiştin :) bak şimdi hamilesin ve ben hala uğraşıyorum kısmet işte darısı tüm isteyenlerin başına sen ne kadar süre kullanmıştın ilacı ben kısa bir süre kullandım sonra kullanmadım kaldı öle bi kenarda eşimde tüp bebek isteyince içmiyorum artık sen ne kadar sürede sonuç aldın merak ettim

günaydın kızlar bende aris arkadaşımızdan duyup büyük bir umutla romanyadan 2 şişe branca ursuluı getirttim.Birini işyerimde birini evde tutuyordum fakat kullanmaya başlayalı çok olmamıştı ki eşim daha fazla beklemek istemedi ve tüp bebek yapmaya karar verdik hastaneyle görüşmemizi yaptık kısmetse tedavimize başlıyoruz. Dolayısıyla elimdeki 2 şişeyi de buradan vermeyi düşünüyorum aslında niyetim ücretsiz olarak ilk isteyen 2 kişiye vermekti fakat tüp bebek maliyeti tahminimizden çok yüksek çıkınca 2 kuruşta olsa faydası olur diye satmak durumunda kalıyorum.Dediğim gibi her iki şişeden de birkaç kez kullandım ama şişelerin %95 i dolu öyle düşünün tanesini 50 TL den vericem isteyen arkadaşlar olursa bana msj atabilir.Dilerim hepimiz birgün anne oluruz...

ben istiyoruuuum
bir şişesini ama özelden mesaj atamıyorum

bende istiyorummm.. ama size nasıl ulaşcam.

Son düzenleme:
Back
X