Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada melekbadecim tebrik ederim ben ilacı alıp kullanmaya başladığımda sen hala aristen ilacı bekliyordun ve bana şans dilemiştin :) bak şimdi hamilesin ve ben hala uğraşıyorum kısmet işte darısı tüm isteyenlerin başına sen ne kadar süre kullanmıştın ilacı ben kısa bir süre kullandım sonra kullanmadım kaldı öle bi kenarda eşimde tüp bebek isteyince içmiyorum artık sen ne kadar sürede sonuç aldın merak ettim
bebişin nasıl melek?
Bende ilacı kullanıyorum henüz 2 hafta olmadı bakalım ne olacak lütfen kullanan lar yazsın melek bade nasılsın bebegin nasıl sizleri okuyunca heyecanlanıyorum dilerim herkes faydasını görür melek bade sen kaç hafta kullandın ara verdinmi yazarsan sevinirim hoşçakal
günaydın kızlar bende aris arkadaşımızdan duyup büyük bir umutla romanyadan 2 şişe branca ursuluı getirttim.Birini işyerimde birini evde tutuyordum fakat kullanmaya başlayalı çok olmamıştı ki eşim daha fazla beklemek istemedi ve tüp bebek yapmaya karar verdik hastaneyle görüşmemizi yaptık kısmetse tedavimize başlıyoruz. Dolayısıyla elimdeki 2 şişeyi de buradan vermeyi düşünüyorum aslında niyetim ücretsiz olarak ilk isteyen 2 kişiye vermekti fakat tüp bebek maliyeti tahminimizden çok yüksek çıkınca 2 kuruşta olsa faydası olur diye satmak durumunda kalıyorum.Dediğim gibi her iki şişeden de birkaç kez kullandım ama şişelerin %95 i dolu öyle düşünün tanesini 50 TL den vericem isteyen arkadaşlar olursa bana msj atabilir.Dilerim hepimiz birgün anne oluruz...
merhaba canımmm bugün dr.umuza gittik testler falan herşey yolunda kesemiz 11.5 olmuş senin bebiş nasıl çok çoooooooooooook öpüyorum bebişinle seni canımmmmmm![]()
Maşallah, maşallah
Melekçim şu Beta HCG sonuçunu çok merakediyorum.
Ben ilk doktora gitimde 5 günlük hamileydim, kesem bile görünmemişti.
Alttan baktırmak istemedim, HCG'ye baktık. 79 çıkmıştı.
Seninki kaçtı canım?
oo sen baya erken davranmışsın ben dün yaptırmıştım kan testini bugün baktırdım 12547 çıktı bende![]()
Hımm... Hımm
Canım, ailede ikiz bebekleriniz var mı?![]()
![]()
![]()
kızlar ne olur kızmayın bana keşke 10 şişem olsa hepinize dağıtsam ne yazık ki 2 şişe var ve sadece 2 kişiye verebilirim aslında 1 tanesini 1 ay daha kullanıp kullanmamak arasında kararsızım çünkü ağustosta yapıcaz tüp bebeği ama 3 hafta kullandım bişey olmadı belki de biriniz kullansa olucak boşuna harcamak da istemiyorum melekbadecim benim yumurtalarım eşimin spermi herşey normal tüplerimde açık ama olmuyor işte napalım inş tüp bebekte başarılı olurum ekin79 birini sana vericem bayağı ısrarcı davranmışsın :) eşim şişeleri atmaya kalktı bir akşam kızıp, bunlar bişeye yaramıyo diye vallahi aklıma siz geldiniz diye attırtmadım hesap numaramı bilmiyorum ezbere pazartesi sana yazarım sende bana adresini yazarsın kargo ile gönderirim
İyi akıl etmişsin cep telini yazmayı ben özel msj atamıyorum çünkü :) inş faydasını görürsün, sende bana tüp bebekte başarılı olmam için dua et lütfen bu arada senin yaş kaçtı?bugüne kadar neler denedin ben 2 aşılama yaptırttım malesef negatif inanmıycaksınız ama düşük yapan kadınlara bile özeniyorum en azından kısa bir süre için bile olsa içlerinde o bebeği taşımanın heyecanını yaşayabildiler diye ben daha hiç yaşamadım o duyguyu inş hepimiz bu güzel duyguyu yaşarız eşim artık geyiğe vurdu ........ daha doğmadan bu kadar paraya mal oldu ilerde çıkartırım acısını diyo :)))
senin sorunun neydi xeda ne kadar zamandır uğraşıyosun neler yaptın cep telini bana özelden msj at kimseye söz vermedim ama 1 şişe kaldı birini ekine göndericem diğerini de sana gönderebilirim
İyi akıl etmişsin cep telini yazmayı ben özel msj atamıyorum çünkü :) inş faydasını görürsün, sende bana tüp bebekte başarılı olmam için dua et lütfen bu arada senin yaş kaçtı?bugüne kadar neler denedin ben 2 aşılama yaptırttım malesef negatif inanmıycaksınız ama düşük yapan kadınlara bile özeniyorum en azından kısa bir süre için bile olsa içlerinde o bebeği taşımanın heyecanını yaşayabildiler diye ben daha hiç yaşamadım o duyguyu inş hepimiz bu güzel duyguyu yaşarız eşim artık geyiğe vurdu ........ daha doğmadan bu kadar paraya mal oldu ilerde çıkartırım acısını diyo :)))