meraba arkadaşlar
inşallah herkes iyidir şu ilaçlar, bitkiler, otlar, çöpler vesile olurda herbirimiz teker teker müjdeleri veririz inşallahhhhh

benim ilacım elime geçti çok şükür
ama maalesf 1 tane şişe olarak geldi

anlamadık ama biz 4 şişe istedik, 3 ay kullanıcaz ya 4 şişe spariş ettik
ama gelirken bize 5 şişe geliyor dediler, ama gele gele geldiki 1 şişeeeee:44: bunada şükür tabi ama yanlış anlaşılma olmuş, iletişim kopukluğu olmuş, bişeyler olmuş bir şekilde 1 şişe geldi.
ama söz verdiler, nasılsa yerini yurdunu öğrendik, getirme şeklinide öğrendik, kalanını sonra getirtiriz dediler
bakalım ne olacak bilmiyorum ama elimde kıymetli olarak 1 şişe varrrrrrrrrrr

onuda adetimin bitimine kullanacağım,(daha adetime 10 gün var) için köşe bucak nerde rahat ettiririm dolaptamı, raftamı, çekmecedemi,karanlık yerdemi ne edeceğimi şaşırdımm

eeeeeeee kıymetli
gelişmeleri bildiririm size kullanmaya başlayınca, özellikle söyleme gereği duydum ihtiyacı olan arkadaşların beklentisi olmasın diye
inşallah güzel sonuçlar alırız.( ilacı getirtmek sorun değilmiş, onunla hamilelik vesile olacaksa bir şekilde getirtilir )hepinizi öperim çıkarım

benim ilacım elime geçti çok şükür

ama söz verdiler, nasılsa yerini yurdunu öğrendik, getirme şeklinide öğrendik, kalanını sonra getirtiriz dediler

onuda adetimin bitimine kullanacağım,(daha adetime 10 gün var) için köşe bucak nerde rahat ettiririm dolaptamı, raftamı, çekmecedemi,karanlık yerdemi ne edeceğimi şaşırdımm

gelişmeleri bildiririm size kullanmaya başlayınca, özellikle söyleme gereği duydum ihtiyacı olan arkadaşların beklentisi olmasın diye