Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

fatmaozkan
Fıstık
Karden
ece _eskici
arkadaşlar sizden cevap alamadım 1 saate kadar ilacların geliş tarihini ögrenicem bilginiz olsun eger almıcaksanız diger arkadaşlara söylicem.

:80:

kızlar ne ilacı bu bnada bilgi veririmisniz :((

neden toplu alıyorsunuz tek alınmıyor mu??

Son düzenleme:
Selam Hanımlar,

İLaclar 20 Ekim de geliyor . ilac parasını göndermeyen arkadaşlar en gec ay sonuna kadar yapabilirsiniz ki parayı gönderelim ilaçlar alınsın. 20 Ekimde Romanyadan gelicek kişi getirecek ilaçları bu yüzden sadece ilac parasını veriyoruz bilginiz olsun..
Suanda yukarıda yazdıgım arkadaşlarımdan bekliyorum..
vazgecen varsa söylesin lütfen..:42:

malesef 1 ay daha bekliceksiniz ben suanda ilacı kullanıyorum zaten 1 aylık daha ilacım var bakalım sonraki ay etkisini görücekmiyim=)

:15:

merhaba canım parayı yarın gönderiyorum sakın başkasına verme para eline geçince benim ilacımıda adresime gönderirsin ben hastaydım hemen yazamadım ben fmf hastasıyım nöbet gelince 3-4 gün çekiyorum 4-5 aydır nöbet geçirmemiştim bu hafta geldi beni mahvetti gitti ne yapalım Allah bu derdide bana vermiş benim ilacı para gelince adresime gönder yarın parayı gönderince sana yazarım hoşçakal

merhaba canım parayı yarın gönderiyorum sakın başkasına verme para eline geçince benim ilacımıda adresime gönderirsin ben hastaydım hemen yazamadım ben fmf hastasıyım nöbet gelince 3-4 gün çekiyorum 4-5 aydır nöbet geçirmemiştim bu hafta geldi beni mahvetti gitti ne yapalım Allah bu derdide bana vermiş benim ilacı para gelince adresime gönder yarın parayı gönderince sana yazarım hoşçakal

hay Allah cok gecmiş olsun.. neyseki cok sık olmuyormuş napıcan herseyin kötünün iyisi var işte.. şükretmek lazım bi şekilde...
hersey Allahtan..

Tamam pazartesiye de kalabilir pazartesi herkes yapınca toplu alıcam cünkü cok sıra ekliyorum ptt de :S

elibeses canım gönderdim ücreti özel msj olarak adresimi vs yazdım.sen dönmeyince buraya da yazayım dedim..
teşekkürler herşey için..seni yorduk hakkını helal et:71:

Selam Hanımlar,

İLaclar 20 Ekim de geliyor . ilac parasını göndermeyen arkadaşlar en gec ay sonuna kadar yapabilirsiniz ki parayı gönderelim ilaçlar alınsın. 20 Ekimde Romanyadan gelicek kişi getirecek ilaçları bu yüzden sadece ilac parasını veriyoruz bilginiz olsun..
Suanda yukarıda yazdıgım arkadaşlarımdan bekliyorum..
vazgecen varsa söylesin lütfen..:42:

malesef 1 ay daha bekliceksiniz ben suanda ilacı kullanıyorum zaten 1 aylık daha ilacım var bakalım sonraki ay etkisini görücekmiyim=)

:15:

Hepimiz daha erken gelmesini isterdik fakat sizinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı geç geleceği için beklemekten başka yapacak birşey yok.Geç olsun güç olmasın hayırlısıyla gelsinde ilaçlarımız inşallah hepimiz faydasını görürüz.Ben parayı postaneye yatırmıştım ve beklicem 20 ekimi yani vazgeçmedim.:38:

slm kızlar sızın bastan berı bu yazıyı okuyup okumadıgınızı merak edıyorum ılk kullananların sonuc almadıgını bazılarının tup bebek yontemıyle 2 seneye varan sureler sonra hamıle kaldıgını bıldırmek ıstedım bu arada ınternette arastırdıgınızda bu bıtkının ınfertılıte tedavısı ıcın herhangı olumlu bır sonucu oldugunu gormedığimi hatta içeriğinde bile bunu yazmadığını gordum. kımlerın sadece bu yontemle hamile kaldıgını soylersenız sevınırım lutfen yazabılırmısınız kendılerıyle gorusup engın deneyımlerınden yararlanmak ısterim saygılarımla

slm kızlar sızın bastan berı bu yazıyı okuyup okumadıgınızı merak edıyorum ılk kullananların sonuc almadıgını bazılarının tup bebek yontemıyle 2 seneye varan sureler sonra hamıle kaldıgını bıldırmek ıstedım bu arada ınternette arastırdıgınızda bu bıtkının ınfertılıte tedavısı ıcın herhangı olumlu bır sonucu oldugunu gormedığimi hatta içeriğinde bile bunu yazmadığını gordum. kımlerın sadece bu yontemle hamile kaldıgını soylersenız sevınırım lutfen yazabılırmısınız kendılerıyle gorusup engın deneyımlerınden yararlanmak ısterim saygılarımla

zaten kesın sonuc alınacak dıye bırsey yok
her ılacın oldugu gıbı bu ılacında etkısı sadece sansa baglı

ama fayda alanda cok
almayanda vardır tabıkı
ınternetten arastırdıgın zamnda arısın ılk yazdıgı erkeklerde sperm sayısını cogaltmaya kadında yumurtlama yardımcı oluyor dıyede cıkıor ılacın etkılerı kısmında.......

günaydın kızlar,
Fıstık ilacı almaktan vazgecti.
İlaçtan isteyen var mı?
Evet bu ilaçla ilgili lütfen herkes araştırmasını yapsın baştaki konuları okusun. ben mesuliyet almıyorum.
Sadece kendime getirtirken fazla getirtiyorum ve bu ilac türkiyede olmadıgı için kimse bulamıyor bu yüzden isteyenlere ilacın ücreti karşılıgında gönderiyorum.

Benim yumurta tembelleğinden başka bir sorunum yok inşallah yumurtalarım büyümüsine ve çatlamasına yardımcı olur... :52:

zaten kesın sonuc alınacak dıye bırsey yok
her ılacın oldugu gıbı bu ılacında etkısı sadece sansa baglı

ama fayda alanda cok
almayanda vardır tabıkı
ınternetten arastırdıgın zamnda arısın ılk yazdıgı erkeklerde sperm sayısını cogaltmaya kadında yumurtlama yardımcı oluyor dıyede cıkıor ılacın etkılerı kısmında.......

canım sperm coğaltmak için emin ol kecıboynuzu kurunu dene sen ıse sogan kuru yap ıse yarayacaktır bende bıcok sey kullandım banada yurt dısında ılaclar geldı bıtkısel dıye nıce ılaclar aldık onlarla olmadı hamılelıgımı dogal yolla ılacları kullanmayı bırakınca gerceklestırdım allah nasip etmedi dusuk yaptım o ayrı ama emın olun doktora gıtmek en hayırlısı

bu arada caksır otu dıye bır bıtkı var attarlarda rahatlıkla buluyorsun oda sperm arttırıcı ozellıge sahıp ve bulup kullanması cok kolay

cok kullandık canım esım zaten bu ıslerlen ugrasan bırı
ama faydasını gormedık
alıp kullanmak ıstıyorum
ınsallah vesıle olur
denemekte fayda var
sonucta bununda ıcerıgınde btkısel karısım var
herhangı bır yan etkı yk

elbıses,sen tutupta burda demedınkı faydası var ılla alın dıye getrtecegını söledın bzde geer bızede getrebılırsen getr dedık
mesulıyet tabıkı senın deıl
ılla fayda olacak dıye bırsey yok
o yuzden ıcın rahat olsun
sonuc her ne olursa olsun
burda bıze sölemeyıp yardımda bulunmayabılırdın

ayrıca almayan vazgecen arkadaslarada sunu sölemek ıstıyorum
haftalardır burda alacam falan fılan denıldı
almak ısteyen arkadaslara kalmadı dedık
sıparısten sonra vazgecmek bence hıc uygun deıl,

bende en başından bu ilacla ilgili yazılanları okudum
kafama yattı. başta bir ilac gibi değil bir ottan elde edilen sıvı oldugu için kullanmayaı tercih ettim.
Tavşancıl otunuda kaynatıp aynı tentür elde edilebilir ancak uğraşmamak için ilacı bulmak daha cazip geldi. hazır yapılmışı varken:)

Allah da yardım etti ve ilacı getirtebiliyorum ..
herkes bi çare arıyor işte.. kimi inanır kimi inanmaz.. Allah gönlümüze göre versin inşallah..

:118:

cok kullandık canım esım zaten bu ıslerlen ugrasan bırı
ama faydasını gormedık
alıp kullanmak ıstıyorum
ınsallah vesıle olur
denemekte fayda var
sonucta bununda ıcerıgınde btkısel karısım var
herhangı bır yan etkı yk

elbıses,sen tutupta burda demedınkı faydası var ılla alın dıye getrtecegını söledın bzde geer bızede getrebılırsen getr dedık
mesulıyet tabıkı senın deıl
ılla fayda olacak dıye bırsey yok
o yuzden ıcın rahat olsun
sonuc her ne olursa olsun
burda bıze sölemeyıp yardımda bulunmayabılırdın

ayrıca almayan vazgecen arkadaslarada sunu sölemek ıstıyorum
haftalardır burda alacam falan fılan denıldı
almak ısteyen arkadaslara kalmadı dedık
sıparısten sonra vazgecmek bence hıc uygun deıl,

canım benim aslında haklısın :) henüz ilaçlar alınmadı eger 10 kişi yi dolduramazsak hafta içi söylerim sadece parasını gönderenler için getirtirim .
param olsa alırım koyarım kenara ama..
ama bu ilacı bulmak ne kadar zor en baştan beri takip edenler bilir. bir Umut işte..

:81:

elibeses ben de alamk istiyorum ilacın adı nedir ve fiyatı ne kadar

günaydın kızlar,
Fıstık ilacı almaktan vazgecti.
İlaçtan isteyen var mı?
Evet bu ilaçla ilgili lütfen herkes araştırmasını yapsın baştaki konuları okusun. ben mesuliyet almıyorum.
Sadece kendime getirtirken fazla getirtiyorum ve bu ilac türkiyede olmadıgı için kimse bulamıyor bu yüzden isteyenlere ilacın ücreti karşılıgında gönderiyorum.

Benim yumurta tembelleğinden başka bir sorunum yok inşallah yumurtalarım büyümüsine ve çatlamasına yardımcı olur... :52:

Elibeses bu vazgeçen arkadaşın yerine bana isteyebilirsen sevinirim. Nereye kimin adına havale çıkaracağımı, miktarı söylersen pazartesi günü hemen gönderebilirm. :emir_bebek:

Elibeses bu vazgeçen arkadaşın yerine bana isteyebilirsen sevinirim. Nereye kimin adına havale çıkaracağımı, miktarı söylersen pazartesi günü hemen gönderebilirm. :emir_bebek:

selam..
sevdalinkaya mesaj attım
karden den de cevap yok eger pazartesiye kadar dönmezse sen alırsın canım pazartesi haber veririm sana.. bu arada ilacın ne oldugunu biliyor musunuz?
konuları okudunuz mu?
sorununuz ne ? ben zaten üstte yazmıştım sorunumu :23:

Back
X