- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
selammmm................
:80::80: selam :) ben kadrolu ilaçcınız :76:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selammmm................
merhaba kızlar,topiğinize bir arkadaşım sayesinde yazıyorum.7 aydır korunmuyoruz,pko luyum,doktorum bu ay klomen verdi,dün gittim istenilen olgunluğa erişmemişti yumurtalarımaynı zamanda gluphogace verdi..yeni başladım ama açıkçası başka şeyleri de denemek istiyorum çünkü 7 ay belki sizlere kısa gibi gelmiş olabilir ama benim gücüm kalmadı artık hamile kalmak istiyorum,bu tentür nasıl birşey??eşim arada bir romanyaya gider,ordan bulabileceğimiz birşeymidir?ilk sayfayı okudum ama çok sayfa olmuş hepsini okuyamadım, bana özetleyecek biri var mıdır rica etsem??teşekkürler şimdiden...
merhaba kızlar,topiğinize bir arkadaşım sayesinde yazıyorum.7 aydır korunmuyoruz,pko luyum,doktorum bu ay klomen verdi,dün gittim istenilen olgunluğa erişmemişti yumurtalarımaynı zamanda gluphogace verdi..yeni başladım ama açıkçası başka şeyleri de denemek istiyorum çünkü 7 ay belki sizlere kısa gibi gelmiş olabilir ama benim gücüm kalmadı artık hamile kalmak istiyorum,bu tentür nasıl birşey??eşim arada bir romanyaya gider,ordan bulabileceğimiz birşeymidir?ilk sayfayı okudum ama çok sayfa olmuş hepsini okuyamadım, bana özetleyecek biri var mıdır rica etsem??teşekkürler şimdiden...
selam..
sevdalinkaya mesaj attım
karden den de cevap yok eger pazartesiye kadar dönmezse sen alırsın canım pazartesi haber veririm sana.. bu arada ilacın ne oldugunu biliyor musunuz?
konuları okudunuz mu?
sorununuz ne ? ben zaten üstte yazmıştım sorunumu![]()
günaydın kızlar,
Fıstık ilacı almaktan vazgecti.
İlaçtan isteyen var mı?
Evet bu ilaçla ilgili lütfen herkes araştırmasını yapsın baştaki konuları okusun. ben mesuliyet almıyorum.
Sadece kendime getirtirken fazla getirtiyorum ve bu ilac türkiyede olmadıgı için kimse bulamıyor bu yüzden isteyenlere ilacın ücreti karşılıgında gönderiyorum.
Benim yumurta tembelleğinden başka bir sorunum yok inşallah yumurtalarım büyümüsine ve çatlamasına yardımcı olur...![]()
günaydın kızlar,
Fıstık ilacı almaktan vazgecti.
İlaçtan isteyen var mı?
Evet bu ilaçla ilgili lütfen herkes araştırmasını yapsın baştaki konuları okusun. ben mesuliyet almıyorum.
Sadece kendime getirtirken fazla getirtiyorum ve bu ilac türkiyede olmadıgı için kimse bulamıyor bu yüzden isteyenlere ilacın ücreti karşılıgında gönderiyorum.
Benim yumurta tembelleğinden başka bir sorunum yok inşallah yumurtalarım büyümüsine ve çatlamasına yardımcı olur...![]()
Merhaba elibeses ben almak isterim , kaçırdım diye çok üzülüyordum.Mesaj sayım yeterli olmadığı için sana özelden mesaj atamıyorum , sen bana hesap bilgilerini ve mail adresini gönderirsen parayı yatırırım ,adres bilgimi de gönderirim.çooookkkk teşekkürler
Elibeses gerçekten çok rahatsız olmuşsun... Bu ilacı senden isteyen herkes emin ol okuyup istiyordur, ben ilacın ne olduğunu okudum bilgim var. Ancak hiçbir şekilde temin edemedim, benim sorum yumurta rezervinde azalma... Aslında tedavi aşamasında 7 -8 tane yumurta görünüyo ancak olgunlaşma aşamasına gelince ilkinde 3 tane ikincisinde 1 tane olgunlaşabildi. İnşallah bu ilaçtan bir fayda görürüm... Biz elimizden geleni yapalım, Allah ol dediği gün olur hayırlısıylaPazartesi iyi haberlerini bekliyorum....
merhaba tamam canım sana ve sevdalinka ya gidicek son 2 ilaç.
mesaj atıcam size.. 10 kişi tamam suanda :) vazgecen olur mu bilmem hala ama artık bu saatten sonraolmaz diye düşünüyorum.
gönül isterki herkes kullansın şansını denesin ama şartlar kısıtlı ..
ilacların geliş tarihi 20 ekim yeniden yazayım.![]()
yok canım ben gerçekten ne için kullanıcanı merak ettim.. benimde aynı sorun var... ama malesef suanda ilac sayısı doldu .. dediğim gibi 2. posta getirtebilirsem burdan yazıcam ama o heralde bir kaç ay sonra olur. başka birilerinden de bulmaya çalışın derim bende tüm olanaklarımı deniyorum normalde kimseyle paylaşmıcam seyleri sırf bu ilacı getirtmek için söylemek zorunda kaldım durumumu cok rahatsızlık verici bişey benim için...
bilmiyorum faydasını görecekmiyim ama cok inanıyorum güveniyorum bu ilaca ne biliyim önce Allah a sonra bu ilaca :)
yine de herkes kısmet ...
bu arada ben ilk 2 gün başagrısı dışında hiç bir yan etkisini görmedim.
![]()
canım sperm coğaltmak için emin ol kecıboynuzu kurunu dene sen ıse sogan kuru yap ıse yarayacaktır bende bıcok sey kullandım banada yurt dısında ılaclar geldı bıtkısel dıye nıce ılaclar aldık onlarla olmadı hamılelıgımı dogal yolla ılacları kullanmayı bırakınca gerceklestırdım allah nasip etmedi dusuk yaptım o ayrı ama emın olun doktora gıtmek en hayırlısı
Elibeses çok teşekkür ederim , e-mail adresine msg. gönderdim cevap bekliyorum.
Bu arada arkadaşlar yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemiyorum , 97 tane mesaja ihtiyacım var ,boş mesaj atarsanız çok sevinirim.
merhaba tamam canım sana ve sevdalinka ya gidicek son 2 ilaç.
mesaj atıcam size.. 10 kişi tamam suanda :) vazgecen olur mu bilmem hala ama artık bu saatten sonraolmaz diye düşünüyorum.
gönül isterki herkes kullansın şansını denesin ama şartlar kısıtlı ..
ilacların geliş tarihi 20 ekim yeniden yazayım.![]()
şimdi postaneden geldim sabah gidip parayı yatırdım sana özeldende mesaj attım oraya bakarsın bu arada ugraşların için sagol şimdilik hoşçakal
uzun zamandır yoktum ama müthiş haberle dondum hiçbir kür kullanmadan aşılama yapmadan şuan 2 aylık hamileyim bu bana Allah'ın bir lütfu Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun