Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

arisciğim moralini bozmak istemem derken bilmem gereken birşey varsa söylemeni isterim sonradan pişman olcağımız şeyler yapmayalım zaten tereddütlerim var kullanmakta bişey varsa ne ben nede bir başka arkadaşım riske girmeyelim bildiğin veya bildiklerin yada duydukların neyse bizimlede paylaşırsan daha doğru olur bence.

evet arkadaslar ilacın bilmediğimiz bir yönümü var.

Aris dediin gibi gümrükten hepsi geçmememiş ilaçların
2 şişe 2 de hap şeklinde geçirebilmişler.
şimdi hapı bilmiyorum ya sana bir sormak istedim bilgin varmı
ilacı getirttiğim kişi okumuş aynı özelliklere sahip sadece hap şeklindeymiş..

bilgi verebilirsen sevinirim..

Merhaba Merve
Şimdiden hayırlı olmasına temeni ederim.
Evet, bu bitkinin hapı da var, çayı da var, ama tenktür daha etkili olduğunu biliniyor.
Söyledim gibi, tenktürün tadı çok kötüdür. Tenktürü veya çayı içmeyenler için hapı geliştirdiler.

Sağlıcakla kal.

ay canım daha önceden yazmışsın..

şimdi buldum.

artık kura çekicez demekki:) yada hapı isteyen varsa hapını onlara veririm.. ya niye hap getirmiş ki şimdi uyuz oldumm:19:

merhaba arkadaşlar
mesaj sayınızı artırmak için kadınlar kulubü oyun bölümüne girip mesaj yazabilirsiniz
forum anasayfasında en altlarda

Son düzenleme:
kizlar size birsey sorucam , bu ilac sadece romanyada mi var? amerikada varmi ? bir bilginiz varmi ?ben amerikada yasiyorumda. inglizce cevirisini bulamadim malesef..

kizlar size birsey sorucam , bu ilac sadece romanyada mi var? amerikada varmi ? bir bilginiz varmi ?ben amerikada yasiyorumda. inglizce cevirisini bulamadim malesef..

amerikada arkadaşım vardı ona araştırması için söylemiştim malesef o bulamamıştı.

:5:

elbises cim ben mümkünse şurup şeklinde olanından istiyorum :78::78::78:

msne gelmen mümkünmü özel mesaj hakım yok şuan adres bilgilerimi tekrar yazayım yanlışlık olmasın :26::26::26:

mail atabilirsin canım yarın bakarım :67:
şimdi yatıyorum özelden yazdım sana ...:94:

Merhaba,
Allah hepinize bebek sahibi olmayı nasip etsin İnşaAllah, topikte güzel paylaşımlarda bulunuyor, birbirinize yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama topiklerden veya özelden sipariş almak yada vermek yasaktır, sipariş üzerine yazılmış tüm yorumlarınız kaldırılmıştır, zira bitki bile olsa sizlere nasıl etki edeceği, yararından çok zararı olup olmadığı, yan etkileri var mı yok mu bilemediğimiz ürünlerin doktor tavsiyesi olmadan kullanılması size zarar verebilir, bu sebeple sitemizde bitkilerden söz edilebilir fakat siparişle ilgili yazışmalar yapılmasına izin verilemez.

Lütfen sipariş vb. türden yazışmalar yapmayınız, aksi halde uyarı alırsınız.

günaydın kızlar bugün herkes için güzel bir gün olsun süprizlerle dolu olsun benim için güzel başladı :) ne zamandır beklediğim çantayı çok uygun bir fiyata nete görüp aldım :)

Merhaba,
Allah hepinize bebek sahibi olmayı nasip etsin İnşaAllah, topikte güzel paylaşımlarda bulunuyor, birbirinize yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama topiklerden veya özelden sipariş almak yada vermek yasaktır, sipariş üzerine yazılmış tüm yorumlarınız kaldırılmıştır, zira bitki bile olsa sizlere nasıl etki edeceği, yararından çok zararı olup olmadığı, yan etkileri var mı yok mu bilemediğimiz ürünlerin doktor tavsiyesi olmadan kullanılması size zarar verebilir, bu sebeple sitemizde bitkilerden söz edilebilir fakat siparişle ilgili yazışmalar yapılmasına izin verilemez.

Lütfen sipariş vb. türden yazışmalar yapmayınız, aksi halde uyarı alırsınız.

tamam özür dileriz ,

maviikiz excel bir liste yapalım burda msj lar silindi herkes adres ve telefonlarını sana bildirsin sonraben seni msn ekliyim sen o listeyi bana at bende herkese IBAN atayım uygunmu senin için

LÜTFEN : ADRES TELEFON BİLGİLERİ ,GERÇEK İSİMLER maviikiz bildirilsin teşekkürler

bebişli günler olsun en kısa zamanda :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar günaydın herkese ben özelden mesajlarınızı takip ediyorum şu anda 7 kişi bana mesaj atmış bilginize :)

Back
X